سلام یه سوال ساده دارم
شرمنده اینجا مطرح شکردم
چطور میشه بازی رو تو حال کو اپ بازی کرد
چه وسایلی لازم داره
با لپ تا و پی سی میشه
سلام یه سوال ساده دارم
شرمنده اینجا مطرح شکردم
چطور میشه بازی رو تو حال کو اپ بازی کرد
چه وسایلی لازم داره
با لپ تا و پی سی میشه
METRO 2033 DIREXT 11 SETUP کار نمی کنه ویندوز 7 دارم چی کار کنم!!!!؟؟؟
درود بر همه دوستان
در مورد نصب Assassins Creed II سوال داشتم
2 dvd به ترتیب نصب میشن و آخر نصب اروری میده کی dvd 1 رو میخواد و بعدش از نصب خارج میشه
کرک کننده عکس زیر رو ضمیمه dvd کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستانی که موفق به نصب شدن یا مطلع نسبت به این بازی و روش نصبش هستند تقاضای کمک دارم
سلام . بازی gta san andreas میدونم قدیمی شده . ولی من دوباره نصبش کردم موقع بازی خیابون یه دفعه محو میشه یا خیلی طول میکشه لود بشه .
گرافیکم اپدیت هست و 512 و رم 2.5 گیگ مشکل از چی میتونه باشه ؟؟؟
ببخشید یادم رفت اسم بازی رو بگم چون از توی تاپیکش کپی کردم !
بازی Bioshock 2
Man too bazie PROTOTYPE moshkel daram. vaghty save mikonam o miam biroon badan savam ejra nemishe ta toosh mire bad miad biroon eror mide. Windowsamam 7 e Komak plz
باعرض سلام.
من Assassins Creed II رو نصب کردم ولی یه فایل به اسم server.exe توی پوشه کرک هست که متاسفانه کار نمیکنه و خرابه.کسی فایل سالمشو نداره؟
ممنون
Last edited by icelove; 08-04-2010 at 20:44.
داريد روي ويندوز 7 اجرا مي كنيد ؟
اين بازي روي اين ويندوز مشكلاتي داره كه پچ جديد حل ميشه
حالا شما مشخصات سيستمتون رو بگيد
من بازی prison Break رو نصب کردم ولی متاسفانه ارور crash report زیر رو میده وبازی اجرا نمیشه.لطفا کمک کنید.
ٍEXCEPTION_ACCESS_VIOLATION - The thread tried to read from or write to a virtual for which it does not have the appropriate access.at memory location 0x1a6faa8
009f467a ((module-name not available)): (filename not available): public: virtual int__thiscall TSoundManager::InitializeManager(void)
Save`minimal` crash report to
./crash reports/\prisonbreak_2010.04.08_18.02.33.dmp؟
که اون تاریخ آخر هر بار عوض میشه
سلام دوستان
من بازی Just Cause 2 رو وقتی اجرا میکنم ارور زیر ظاهر میشه ظاهرا باید ویندوز SP3 نصب کنم اگه Win 7 64 bit نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ بازی بهتر یا بدتر اجرا میشه ؟
در ضمن سیستم من با مشخصات زیر برای اجرای بازی مناسبه ؟
Ram 2 GB. Cpu AMD 5000 dual core. Graphic 8600 GT
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)