درسته ، چیز عجیبی نیست . درایو های کنسول های Wii و Ps2 و 360 برای حالت عمودی طراحی شده اند و با اینکه در حالت افقی هم کار میکنند ولی در حالت عمودی پرفورمنس بهتری دارند .
البته در حالت عمودی میزان جاذبه ای که بر سطح تاثیر میگذارد کمتر است . (فیزیش)![]()
درسته ، چیز عجیبی نیست . درایو های کنسول های Wii و Ps2 و 360 برای حالت عمودی طراحی شده اند و با اینکه در حالت افقی هم کار میکنند ولی در حالت عمودی پرفورمنس بهتری دارند .
البته در حالت عمودی میزان جاذبه ای که بر سطح تاثیر میگذارد کمتر است . (فیزیش)![]()
الله اکبر
حتما جن توش رفته! بسم الله ارحمن الرحیم.![]()
سلام به همه ي دوستان عزيز
مرسي كه اين قدر دقيق و با حوصله به سوالهام جواب دادين
حسابي منو شرمنده ي خودتون كردين
يك دنيا ممنون دست گل همتون درد نكنه
شجاعت يعني: بترس بلرز ولي يك قدم بردار
با عرض سلام دوباره
از چه مدل هدفون بی سیم استفاده کنممن می خوام هدفون ها سیمی باشن ؟ اگه می شه یه عکس از خروجی صداش برام بزارین متوجه میشم باید چی کار کنممنظورم خروجی ایکس باکسه که چه نوع خروجی داره
فکر کنم باید از کامپوننت استفاده کنم
اگه بخوام وایرلس این کارو انجام بدم دقیقا میتونید راهنماییم کنید چیا باید بگیرم چه مدل اکسز پوینت وایرلس باید بگیرم و باید چه ویژگی هایی داشته باشه (فقط یه اکسز پوینت)و اگه بخوام با سیم و هاب این کارو انجام بدم (فقط یه هاب) باید در هر دو صورت دستگاه ها به کامپیوتر وصل باشن از طریق هاباگه میشه در مورد شبکش یخورده توضیح بدین یا لینکی که کامل توضیح داده شده باشه رو بدین
بدیم بیرون برامون اپدیت کنن چقدر طول میکشه و اینکه باید دستگاه باز بشه و هزینش حدودا چقدر میشهاگه اپ کنیم LT و ixtereme و Dashboard اپ میشن
هم داشبورد و هم lt روش نصب میشه
شما تو پست قبل گفتین در حالت عمودی پرفورمنس زیاد میشه چه ربطی داره .... دلیل علمی دارین علتش چیه که اینجوری میشه
ممنون از شما sonixax دوست عزیز شرمنده کردی مارو واقعا از راهنمایی هات ممنون
عجب !!
واقعا آدم به چه چیزهایی که پی نمیبره!!
بابا بی خیال شهاب !! جنا هم مگه 360 بازی میکنن !!؟؟
ببین دیگه اینا چقدر خوره اند که میرن تو 360 چتر باز میکنن![]()
سلام به دوستان عزيز و دوست داشتني
منو كه حسابي شرمند ه ي خودتون كردين
ببخشيد چند تا سوال ديگه دارم شرمنده كه اين قدر مزاحمتون ميشم به بزرگيه خودتون ببخشيد
1: من دستگاهم آركيد هست تاريخ 27/5/2009 ميخواستم بدونم اين درايو liteon كه گفتين شامل دستگاه من هم ميشه براي استفاده از lt
2: بعد اينكه ميخواستم بدونم اين درايو liteon كه گفتين از چه تاريخ به بعد روي دستگاه گذاشته شد؟
3: ميشه بازي را روي هارد نصب كرد بعد بدون اينكه dvd را داخل دستگاه بزاريم بازي را اجرا كنيم؟
اگه ميشه اين كارو كرد لطفا برام يه توضيح بدين ممنون ميشم اگه بشه اين كار رو انجام داد حرف نداره
4:يك وسيله هست كه چند تا زائده داره كه خارهاي پشت اكس بكس را هم زمان ميگره(براي باز كردن اكس باكس) مخصوص اين كار هست ميخواستم بدونم اسمش چيه و از كجا ميشه تهيه كرد؟
5: اگر هم امكانش هست اسم چند تا بازيه توپ هم كه الان تو بورس هست رو بهم معرفي كنيد
واقعا شرمنده كه اين قدر سوال ميكنم مزاحم وقت شما هم ميشم به بزرگيه خودتو ن ببخشيد
اگه امكانش هست يه بزرگي در حقم بكنيد و به اين سوالهام جواب بدين يك دنيا ممنون ميشم
اگر هم سوالهام تكراريه شما به بزرگواريه خودتون ببخشيد
باسپاس فراوان
كوچيك همتون هستم مخلص هرچي آدم بامرامه دمتون گرم كارتون 20 بيسته حرف نداره آخرشه
دو تا راه دارید برای تشخیص ، یکی از روی شکل سینی درایو و شماره سریال :1: من دستگاهم آركيد هست تاريخ 27/5/2009 ميخواستم بدونم اين درايو liteon كه گفتين شامل دستگاه من هم ميشه براي استفاده از lt
یکی هم اینکه فیس پلت رو بر دارید ببینید سیم درایو زرد هست یا نه ، ولی مال شما لایت آن هستش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم از نیمه دوم 2009 شاید هم قبل تر .2: بعد اينكه ميخواستم بدونم اين درايو liteon كه گفتين از چه تاريخ به بعد روي دستگاه گذاشته شد؟
نچ ، نمیشه .3: ميشه بازي را روي هارد نصب كرد بعد بدون اينكه dvd را داخل دستگاه بزاريم بازي را اجرا كنيم؟
اگه ميشه اين كارو كرد لطفا برام يه توضيح بدين ممنون ميشم اگه بشه اين كار رو انجام داد حرف نداره![]()
از سایت های اینترنتی ، در ایران شنیدم بعضی ها دستساز خودشون درست کردند باید برید توپخونه .4:يك وسيله هست كه چند تا زائده داره كه خارهاي پشت اكس بكس را هم زمان ميگره(براي باز كردن اكس باكس) مخصوص اين كار هست ميخواستم بدونم اسمش چيه و از كجا ميشه تهيه كرد؟
Dark Siders5: اگر هم امكانش هست اسم چند تا بازيه توپ هم كه الان تو بورس هست رو بهم معرفي كنيد
Evil 5
POP
GOW 2
Forza
من اینها رو میشناسم .
برای وصل کردن هدفون شما اگر دستگاه را با کابل HDMI ازش استفاده میکنید نیاز به کابل زیر دارید:
ولی اگر از کابل comosite استفاده کینید نیاز به یک تبدیل دو سر مادگی jack 3.5mm دارید
اپدیت دستگاه حداکثر 1ساعت طول میکشه قیمتش هم حدودا 8 تومنه
ixtreme LT مربوط به درایو هست و ربطی به اپدیت داشبورد نداره شما خودتون هم میتونید داشبورد را اپ کنید چون خیلی راحته.
در مورد حالت عمودی وافقی باید بگم که در این 2 حالت فعالیت درایو یکی هست و دلیلی نداره که در حالت عمودی درایو بهتر عمل کنه البته چون ارمیچرهای درایوهای LITE ON از کیفیته جالبی برخوردار نیست ممکنه در بعضی از دستگاهها در یکی از 2 حالت درایو کمی بهتر عمل کنه
موارده دیگر از قبیل وایرلس هم اطلاعاتی ندارم و خود اقا میلاد دربارش توضیح میدن
خوب اره مگه جنا دل ندارن؟؟
همه این کنسولا دوست دارن جن و ادم نداره که![]()
Last edited by shab_2008; 12-02-2010 at 10:04.
please delete
میلاد فکر کنم از 2008/8/27 این درایو ها دیگه رسمی شد و از این تاریخ به بد دیگه کنسولی با BenQ ساخته نشد.
راستی اینجور که معلومه هنوز خیلی از بازیهای توپ رو بازی نکردی ها
اگه خواستی لیست بهت میدم برو تو کاره DL .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)