آره.میتونید دانلود کنید
آره.میتونید دانلود کنید
نه دوست عزیز. تغییر نکرده همون یک تا هفت صبح سر جاشه. احتمالا برای شما در تاریخ 16 مارس که ساعت تابستانی ویندوز اعمال شده و یک ساعت اتوماتیک به جلو رفته چنین موردی پیش اومده
نه اون 16 مارس دو شب قبل بدبختم کرد و 900 مگ رو به باد داد!
ولی دیشب که ساعت رو تنظیم کردم و دست شد دوباره این اتفاق افتاد و حدود 800 مگ رو دوباره به باد داد!
دوستان واسه کسه دیگه ای هم مثل من بود؟
دوستان بهترین سرویس برای دانلود کدومه؟ 6 ماهه دانلود رایگانش رو برداشتن؟
تو جشنواره سرویس بگیریم ، بعدش برای لغوش چه بهایی رو باید بپردازیم؟؟
مشخص نیست.2 مگ بهترینش هست با سرعت 280تا300
اوایل که قانونی به همراه لیست سرویس جشنواره ها به همراه بود باید باقیمانده ماها اشتراکت رو نصف اون ماه باید پرداخت کنید.یعنی از 6 ماه مونده تا اشتراکت قطع بشه 3 ماهش رو باید پرداخت کنید.ولی دوستان تو این تاپیک گفتن که بدون جریمه هم مخابرات قطع میکنه
اگه اینجوری باشه من میرم ثبت نام میکنم مودم رو هم میگیرم بعدش میرم لغو میکنم یه مودم برام میمونه که.
دوستانی که توی این تایپیک گفتین جریمه ای در کار نیست ، بیاین حرفتون رو تایید کنین تا من مطمئن شم.![]()
دیگه انقدر هم احمق نیستند!
مطمئنا مودم رو پس میگیرن
رضا جان اینا خودشون شاه دزدن اون وقت شما می خوای سر اینا کلاه بزاری خیالت راحت اون سرویس هایی که بدون جریمه لغو شده مودم رایگان نداشتن قدیما یادمه اگه مودم رایگان بهت تعلق می گرفت اگه قبل یه سال فسخ قرارداد می کردی یا مودم رو باید پس می دادی یا اینکه پول مودم رو ازت می گرفتن یه همچین چیزهایی بود
حالا من نمیخوام همون ماه اول قرارداد رو لغو کنم که.
مخابرات چیزی فراتر از احمقه.
مخابرات فقط زرنگه. باهوش نیست.
وقتی تا همین چند ماه پیش سرویس های 128 تا 2 مگش سرعتشون یکی بود ، خوب اسم این رو چی مییشه گذاشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)