تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1178 از 4105 اولاول ... 17867810781128116811741175117611771178117911801181118211881228127816782178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,771 به 11,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ali_884's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوره کد یک دوره آموزش تخصصی تر هست پس از دوره آموزشی مثلا دوره کد مرا مخ (مرکز آموزش مخابرات) یا مراپش یا... معمولا یه سری از رشته ها مثل کامپیوتر و عمران و یه چند تا رشته دیگه دوره کد نمی خورن... البته دقیقا تاثیر مدرک فوق لیسانس تو دوره کد رو نمی دونم!!
    من رشتم عمرانه کد نمی خورم خویه یا بده کد؟

لیسانس ستوان دوم میشم 06 ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    درصد گرفتن سرباز برای ناجاارتش و سپاه چند درصده؟
    نمیشه دقیق گفت اما برای لیسانس در شرایط عادی
    50 درصد ناحا
    30 درصد ارتش
    15 درصد سپاه
    5درصد وزارت دفاع

3. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمیشه دقیق گفت اما برای لیسانس در شرایط عادی
    50 درصد ناحا
    30 درصد ارتش
    15 درصد سپاه
    5درصد وزارت دفاع
    ولی چیزی که از این فروم و سایتهای دیگه و حتی معابر و خیابان ها معلومه همه چیز برعکسه.اول ارتش بعد سپاه و بعد ناجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من رشتم عمرانه کد نمی خورم خویه یا بده کد؟

لیسانس ستوان دوم میشم 06 ؟
    ستواندو چیه دیگه.. الآن که همه جا استواری می دن به لیسانس .. شما ستوان سوم می شید

اینکه کد خوردن خوبه یا بده بحثی هست واسه خودش.. به یه سری شرایط بستگی داره مثلا دوره کد کجا باشی.. اگه مثلا یه پادگان توی پسفه باشی خوب اصلا خوب نیست... اما دوره تو تهران شرایط فرق داره... با فرض بودن تو یه جای خوب 2 ماه از خدمتت بدن مسئولیت چندانی به صورت بی خیالی طی می شه که خودش مزیتی هست.. اما پس از تقسیم شرایط فرق می کنه.. اون موقع شما سردوشی می گیرید... کاملا توجیه هستید.. مسئولیت دارید و هزار تا مسائل دیگه.. از یه منظر دیگه پس از تقسیم شدن دیگه محدودیت های خاص دوره آموزشی رو ندارید.. همونطور که گفتم نمی شه به طور مطلق گفت خوبه یا بده!!!

6. این کاربر از bagion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ولی چیزی که از این فروم و سایتهای دیگه و حتی معابر و خیابان ها معلومه همه چیز برعکسه.اول ارتش بعد سپاه و بعد ناجا
    البته قبلا در این مورد بحث شده که چرا در این سایت تعداد بچه های ناجا کمتره
    اما در مورد معابر و خیابان ها
    شما سر هر خیابونی که بری سرباز های ناجا وایسادند این افسر های راهور همه سرباز هستند به خط سفید کنار شلوارشون توجه کنید
    در هر بانکی دادگاهی فرودگاه ترمینال قبرستان بیمارستان راه اهن صدا و سیما ورزشگاه و هرجا که بری سرباز های ناجا وایساده اند نمیدونم برداشت شما از معابر و خیابان ها چی هست
    Last edited by SNOW PATROL; 05-12-2012 at 18:57.

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    من دوستم دیپلمه....یعنی دانشجوی انصرافیه
    به نظرتون کجا میوفته؟سربازی واسش سختره؟
    من بهش دلداری میدم ولی خوب خیلی ناراحته
    یه شرایطی هم داره که تک پسره و پدرشم بیماری قلبی داره ایا این میتونه توی محل خدمتش تاثیر داشته باشه یا نه؟معاف از رزم هم میتونه بگیره که من گفتم دنبالش نر

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    یه شرایطی هم داره که تک پسره و پدرشم بیماری قلبی داره ایا این میتونه توی محل خدمتش تاثیر داشته باشه یا نه؟معاف از رزم هم میتونه بگیره که من گفتم دنبالش نر
    چرا ناراحته؟؟ کسی که با دیپلم رفت خدمت باید پی همه چیز رو به تنش بماله. از توهین و بیگاری هم ناراحت نشه البته کسی که با دیپلم بره خدمت شانس اینکه بیوفته سپاه از فرد لیسانسه بیشتره کلا بد ترین حالت اینه که بیوفته ارتش در ناجا هم در اکثر موارد تفاوت چندانی بین لیسانس و دیپلم نیست

sent from my open source device

10. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

من یک روز مونده رو هم دیدم، کسی میتونه عوض کنه که تو نظام وظیفه آدم داشته باشه چون دیگه فکر نکنم کاری از ارگانهای دیگه بر بیاد. (و یا اونها مستقیما با نظام وظیفه در ارتباط باشن و حرفشون هم برو باشه و نظام وظیفه عوض کنه)
    من كه در اين حدها اشنا ندارم ، امروز رفتم المثني برك سفيدم رو كرفتم تا ديدم نوشته نيروي انتظامي شهيد دستغيب جهرم انكار يه بارج اب يخ ريختن سرم :(
    يه جيزايي در موردش ميدونم،٧٠درصد كسايي كه از شيراز ميكيره اينطور كه متوجه شدم ميندازن سيستان بلوجستان مرزداري :(
    در اين حد كه ميكن جهنم سبزه ميدونم ، لطفا اكه كسي اين اواخر اونجا بوده نصيحتي ، حرفي داره دريغ نكنه....
    راستي من در حد دو سه تا جمله الماني بلدم:دي اكه جنتا جيز سره هم كنم ميتونم يه جاي خوب بيفتم؟يا ميفهمن در اون حدها نيستم؟:(
    به كامبيوتر و زبان هم اشنايي دارم رشته ام هم الكترونيكه، ميشه اين بخت بركشته ما رو كاريش كرد؟:(
    الان واقعا افسردم خداايش اين كه يه نفر همش تو ذهنش فك كنه خدمتش تو سباه اونم تو شهر خودش ميفته و ميتونه از اين دوسال به نحو احسنت استفاده كنه و بعد بره ببينه افتاده ناجا اونم جايي كه اكثرا ميفتن لب مرز واقعا ضدحاله:(
    اكه انتظار سباه رو نداشتم الان عين خيالم هم نبود.
    لطفا اكر كسي مطلبي به ذهنش ميرسه بكه و كمك كنه.
    .اعزام ١دي - ناجا شهيد دستغيب.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

سلام
    سلام،
    من خودم شرایط دوست شمارو داشتم. اونقدرها هم ترس نداره.البته مقدار خیلی زیادی به شانس آدم ربط داره چون هرجایی فرق می کنه با جاهای دیگه.
    اینم بگم که با توجه به شرایطش (تک پسری) توی آموزشی توجیهشون میکنن که با ارائه یه سری مدارک چطور بیوفته توی شهر خودش. پس از این لحاظ زیاد نگران نباشه.
    واسه تقسیمات هم خیلی بستگی داره به جایی که از اونجا دفترچه پر میکنه و اینکه دوره ای که اعزام میشه چه پادگان هایی سرباز بگیرن. من خودم 18 دی پارسال افتادم 04 که بعضی ها خیلی ازش بد میگفتن. من که راضی ام. هم اونقدرها سخت نبود هم اینکه همیشه 120 نفر دیگه هم مثل من داشتن همون سختی هارو تحمل میکردن! فقط سرماخوردناش یکم ضد حال بود!
    معافیت از رزم هم خیلی بستگی به این داره که کجا بیوفته. تو همین تاپیک خیلی بحث شد اما به نظر من ارزششو نداره مگه اینکه واقعا نتونه از پس کارهای سرباز بربیاد!
    تنها چیزی که واسه من به عنوان یه دیپلمه سخت بوده سرو کله زدن با یه سری بچه هست. البته همه جا آدم باحال پیدا میشه و اینم بش بگو که هرکی حتما چندتا دوست واسه خودش پیدا میکنه و کم کم با عادت کردن به محیط، همه چی واسش راحت تر میشه.
    البته من تو یگان خیلی شانس آوردم. تا همین الان که 11 ماه خدمت هستم شاید 2 ماه تو مرخصی بودم! کلا جایی که من هستم زیاد رو استحقاق سختگیر نیستن. ضمن اینکه خیلی از مرخصی های خودمو اصلا تو پرونده ام نمیزارم!
    فقط امیدوارم دوستت سنوات نخورده باشه که این یکی اعضاب آدمو خرد میکنه. خدا رو شکر مال ما که بخشیده شد.
    با آرزوی موفقیت و خدمت راحت واسه همه.

13. این کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

آقا صفحه 320 تایپیک ، یه بحثی بود در مورد اینکه کسایی که میافتن توی سپاه آموزشی ندارن ، یعنی اون دوره تکمیلی بسیجشون به عنوان آموزشیشون به حساب میاد
    الان من تکمیلی بسیج ندارم ، چجوریه ، منظورم اینه که من دارم میرم اردکان خودم تنهام؟؟ یعنی احتمال این هست که توی اونجا بیافتیم وسط کادری ها و وظیفه نباشه؟؟
    یا اینکه بیافتم با دیپلم ها و زیر دیپلم ها؟ چون اکثر کسایی که میافتن سپاه یا دیپلم بودن یا تکمیلی داشتن دیگه درسته ، امکانش هست لیسانس بدون بسیج یا پارتی سپاه بیافته؟

-------------------------------------------
    پ.ن
    چه جالب ، الان داشتم نگا میکردم ، اون موقع که دانشگاه بودم یه پست صفحه 864 زده بودم ، دقیقا نفر قبلی من نوشته "یک تیر نیروی هوایی سپاه اردکان یزد. نبوووووووووووود؟ " ، حالا منم بعد 6ماه افتادم همونجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •