بهترینش DNS های زیرساخت هست. بهتره دی ان اس اول رو داخلی و دی ان اس دوم خارجی قرار بدید.
217.218.155.155
217.218.127.127
بهترینش DNS های زیرساخت هست. بهتره دی ان اس اول رو داخلی و دی ان اس دوم خارجی قرار بدید.
217.218.155.155
217.218.127.127
اینترنت شهر ما امروز کلا قطع بود.کاش حداقل قبلش یه هشدار می دادند
من طرح شباهنگ اعتباری دارم با شبانه 99 درصد رایگان از ساعت 3 تا 9 صبح
دیشب حدود 13 گیگ دانلود داشتم که باید 130 مگ از حسابم کم بشه که دو برابر یعنی 260 مگ
کم شده. یعنی حدود 98 درصد رایگان حساب کرده اگه 98 رایگانه پس چرا توی تبلیغات
زدین 99 درصد رایگان. خوب این یعنی چی کی باید جوابگو باشه
این مصداق بارز کم فروشی نیست؟
جالبه به پشتیبانی که میگم میگه باید پاشی بری مرکز مخابراتی پیگیری کنی برا 100 مگ
پس پشتیبانی دقیقا برای چیه؟
اینم عکس گزارش مصرف دیشب
![]()
داداش اینا توی نت مخابرات عادیه دیگه
من قبلا چندبار تست کردم بیشتر از 99% کم میکنه این هیچی خود استفاده عادی روزانه هم به شدت شارژ خوری داره(دو سه سال پیش خیلی بهتر بود...)
deleted deleted
Last edited by meysam2578; 05-01-2016 at 17:54.
فکر کنم مشکلو فهمیدم از چیه ساعت دانلود شبانه از 3 شروع نمیشه حدودای 3:10 یا 3:15 شروع میشه از من که اینطوریه در واقع مثلا از 3:15 شروع میشه تا 9:15 اینم از شاهکارهای مخابراته که آدم باید با آزمون و خطا ساعت دقیق دانلود رو دربیاره حالا عمدی یا سهوی بودن این مسئله رو نمی دونم بقیه دوستانی هم که شباهنگ اعتباری دارند آیا از شمام به همین شکله؟
نه مشکل از ساعت سایت پلوتون و مخابرات نیست بلکه از دقیق نبودن ساعت خونتون یا سیستمته . چون شما دانلود شبانه رو طبق ساعت خونتون و یا ساعت سیستمت شروع میکنی . حالا ممکنه ساعت سیستمت مثلا چند دقیقه با ساعتی که تو سایت پلوتون نشون میده فرق بکنه . سایت پلوتون رو باز کن و ساعتش رو نگاه کن و با ساعت سیستم خودت مقایسه کن . میبینی که چند دقیقه ای تفاوت داره . همیشه دانلود شبانه رو طبق زمان سایت پلوتون شروع کنید . ملاک , زمان پلوتونه نه ساعت سیستم ما !
Last edited by meysam2578; 05-01-2016 at 17:58.
سلام
دوستان شما شب ها با رنج آی پی های 37.255 و 37.254 مشکلی ندارید؟ پکت لاست شدید داره و سرعت سرور خارجی خیلی پایینه. قبلا 5.219 بود که خیلی عالی بود اما دیگه این IP نمیگیره![]()
سایت پلوتون از ساعت سیستم 5 تا 6 دقیقه عقبتره و از 119 حدود 8 دقیقه عقبتره ساعت سیستم که با اینترنت آپدیت میشه و ساعت جهانیه گمونم فکر نکنم اشتباه باشه و با ساعت موبایل هم که اون هم اتوماتیک آپدیت میشه هماهنگه جالبه من با طرح قبلی که حرفه ای ها بود از ساعت 2 تا 7 به همین شکل دانلود می کردم و مشکلی نبود و وقتی که این طرح جدید رو گرفتم و اولین بارم بود که دانلود می کردم این مشکل پیش اومد آدم نمیدونه باید روی چی حساب کنه گویا طرح جدید با پلوتون هماهنگه و طرح قبلی با ساعت ویندوز هماهنگ بوده
مشکل عقب بودن 10 دقیقه ای پلوتو بخاطر بعضی مشکلات فنی است و فعلاً هم خبری از حل شدنش نیست شما ترجیحاً 15 دقیقه بعد از شروع زمان شبانه دانلود را شروع کنید
پهنی باندی این دو رنجی که فرمودید به دلیل مشکلات مالی فی مابین مخابرات اصفهان و شرکت زیرساخت بشدت محدود شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)