سلام دوستان.من تازه وایمکس ایرانسل گرفتم.1 ساله 2 مگ با حجم 24 گیگ! میخاستم بدونم شبانه رایگانم داره یا نه؟ البته واسه من 12 شب به بعد سرعت نزدیک 0 میرسه!!!!!![]()
سلام دوستان.من تازه وایمکس ایرانسل گرفتم.1 ساله 2 مگ با حجم 24 گیگ! میخاستم بدونم شبانه رایگانم داره یا نه؟ البته واسه من 12 شب به بعد سرعت نزدیک 0 میرسه!!!!!![]()
از ساعت 1-7 صبح. آره سرعت افتضاح میشه
یه سوال داشتم.برای تغییر رمز وای فایم باید چیکار کنم؟؟؟
تو مودم من فقط 12 تا فرکانس ثبت شده...لطفا همه 16 فرکانس ایرانسل رو به من بدید..ممنون
سلام
وضع نت ایرانسل چطوره الان؟
من یک سالی مشه تمدید نکردم ! قیلا یک مگ نا محدود داشتم که سرعتش خوب بود به دانلود بالا هم گیر نمی داد!
الان وضع چطوره؟
مثل قبل خوب نیست . تا قبل 93 خوب بود بعدش داغون شد
مودمت چیه؟؟! اگه میتونی ریست و دوباره و تنظیمش کنی برمیگردن احتمالن
عجب بد بختی داریم. من تا ابان ۹۲ وایمکس داشتم. ۱ سال یا بیشتر بود که استفاده می کردم. بعد مخابرات نا محدود داد رفتم سراغ ان اما بعد ۱ سال می گن دیگه نامحدود را تمدید نمی کنند!
الان از چه نظر داغون شده؟ سرعت بده ؟ پینگ بده؟ قطعی داره؟ به دانلود بالا گیر می ده تو نامحدود؟
ممنون که جواب می دهید.
والا داداش قطعی که کم داره . پینگش بد نیست ! ولی اگر منطقه شما شلوغ باشه سرعت دانلود و پیج باز کردنتم بد میشه اگر خلوته خوب نشکلی نداری.اگر میدونی یه ماه شارژ کن خوب خوب بود استفاده کن . دانلود زیاد به قول خودشون مصرف منصفانه داره معلوم نیست سر چند گیگ بهت اخطار بدن و تا چند روز سرعتت رو کم میکنن .
این 2 هفته که وایمکس استفاده کردم، واقعا بیخوده! مخصوصا آپلودش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)