تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1178 از 1759 اولاول ... 1786781078112811681174117511761177117811791180118111821188122812781678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,771 به 11,780 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    شما ابتدا كابل لن رو به كيس و سر ديگر رو به مودم ميزنيد
    بعد از اينكه شناخته شد توي مرورگرتون 192.168.1.1 رو بزنيد
    سپس با يوزر و پسورد admin وارد تنظيمات مودم بشيد
    حال به قسمت lan بريد و يه كانكشن از نوع pppoe انتخاب كنيد
    حالا يوزر و پسورد رو در پايينش بديد ( هموناييكه شركت داده رو، فقط با دقت وارد كنيد ) و مطمئن باشيد كه درسته
    سپس ذخيره كنيد

موفق باشيد.[/QUOTE]

با سلامی دوباره
    از راهنمایتان بسیار ممنونم
    واقعیتش تا مرحله سه که شما فرمودید را انجام میدم یعنی یوزر و پاسورد روکه همون admin رو وارد میکنم ولی تو قسمت تنظیمات که کانفیگ کنم نمیره و مانند اینه که سایت رو نمیتونه باز کنه شاید تا نیم ساعت تا یک ساعت در همین حالت میمونه!
    ممکنه مخابرات وصل نکرده باشه و به همین دلیل وارد تنظیمات نشه یا ربطی به اون نداره؟!
    در ضمن لینک زیر هم آموزش تصویریش رو گذاشته و طبق اون عمل میکنم ولی وارد تنظیمات نمیشه!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [/QUOTE]

با سلام
    خوب اگه هنوز از طرف مودم راه اندازی نشده باشه اینترنتتون و خط رانژه نشده باشه؛ میتونید اینطوری متوجه بشید که اگه چراغ Link مودمتون دائم روشن باشه که مشکلی نیست و خط شما آماده هست ، اما اگه چراغ link چشمک زنه و یا اصلا روشن نیست پس از سمت مخابرات هست و یا اینکه اشتباه کابل ها و فیش ها رو وصل کردید.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه lilietttt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...کمک....کمک... من مودم وایرلس 2600یو دی لینک گرفتم کانفیگشم کردم الان از طریق لن وصله ولی با وایر لس هرکار میکنم وصل نمیشه نه با موبایل نه با لپتاپ همه ی اون گزینه های اینیبل وایرلسمم روشنه تو تنظیمات مودم بهم گفتن باید حالتwpa رو تغیر بدم ولی نمیدونم چطوری توروخدا کمک کنید بگید... من هرچقدرم دنبال pppoe میگردم پیداش نمیکنم... مشکل از چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درایو usb فقط روی xp نصب میشه. اگه شما مشکل نصب دارید شاید از ویندوزتون باشه.چون من وقتی xp داشتم یه بار نصب میکردم و تمام. هیچ مشکلی پیش نمیومد. اینکه بعد از نصب دوباره پیغام میده که درایور نصب نیست واسه همین شاید اشکال از ویندوزتون باشه.

دوست عزیز یکبار بطور کامل و دقیق همه کارهایی که انجام میدید رو بنویسید تا ببینیم ایراد کار از کجاست
    من میخوام دوتا کامپیوتر رو به وسیله این مودم وصل کنم
    یک کامپیوتر رو به وسیله یک پورت وصل میکنم که به اینترنت وصل میشه
    کامپیوتر دوم رو که از پورت یو اس بی نصب میکنم به اینترنت وصل نمیشه ویندوزشم سونه همینطور که گفتم درایور یواس بی رو که نصب میکنم اگه مودم رو خاموش یا روشن کنم و یا سیستم رو ری استارت کنم پیغام میده که دراور یو اس بی نصب نیست
    جای دو سیستم رو عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داره لازم به ذکره هر دو سیستم ویندوزشون سونه

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من میخوام دوتا کامپیوتر رو به وسیله این مودم وصل کنم
    یک کامپیوتر رو به وسیله یک پورت وصل میکنم که به اینترنت وصل میشه
    کامپیوتر دوم رو که از پورت یو اس بی نصب میکنم به اینترنت وصل نمیشه ویندوزشم سونه همینطور که گفتم درایور یواس بی رو که نصب میکنم اگه مودم رو خاموش یا روشن کنم و یا سیستم رو ری استارت کنم پیغام میده که دراور یو اس بی نصب نیست
    جای دو سیستم رو عوض کردم ولی بازم همین مشکل رو داره لازم به ذکره هر دو سیستم ویندوزشون سونه

مشکل معلوم شد. مشکل اینه که اون کامپیوتری که می خواد با usb وصل بشه ویندوزش باید xp باشه چون مودمتون درایور usb برای ویندوز7 نداره. واسه همینه که نصب نمیشه. شما ویندوز اون سیستم رو به xp تغییر بدید مشکلتون حل میشه.

5. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مشکل معلوم شد. مشکل اینه که اون کامپیوتری که می خواد با usb وصل بشه ویندوزش باید xp باشه چون مودمتون درایور usb برای ویندوز7 نداره. واسه همینه که نصب نمیشه. شما ویندوز اون سیستم رو به xp تغییر بدید مشکلتون حل میشه.
    دیگه هیچ راهی نداره که من ویندوز رو تغییر ندم و یا اینکه این شرکت درایور مخصوص ویندوز7 رو نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دیگه هیچ راهی نداره که من ویندوز رو تغییر ندم و یا اینکه این شرکت درایور مخصوص ویندوز7 رو نداره

دوست عزیز اون درایوری که روی cd هست فقط و فقط برای ویندوزxp هستش. حالا شما یا باید ویندوزتونxp باشه یا درایور ویندوز7 واسه usb مودمتون پیدا کنید. اینم بگم که سازنده این مودم سایت نداره. فقط یه شرکت ایرانی هست که اونم واردکننده این مودمه نه سازنده ش. بعید میدونم درایور ویندوز7 داشته باشه. بگرد شاید پیدا کردی وگرنه ویندوزت باید xp بشه.

اینم بگم مودمpinavid کاملا مشابه مودمAlfex هستش. شما اگه درایور usb ویندوز7 یرای مودم Alfex را تونستی پیدا کنی شاید بتونه مشکلتو حل کنه.

بنظر من شما روی اون سیستمتون ویندوزxp نصب کنید خیلی راحتتر از اینه که دنبال درایور واسه مودمی بگردید که شرکت سازنده اش سایت نداره و یه جورایی مجهول الهویت هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این درایور usb مودم alfex برای ویندوز Vista هستش. اینو دانلود کنید انشاالله مشکلتون حل میشه.

اگه اینم حل نکرد چاره کار تغییر ویندوزه
    Last edited by urumchi; 06-04-2011 at 02:17.

8. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من وارد تنظیمات مودم میشم

ولی وسط کار گیر میکنه و دیگه جلوتر نمیره

اینترنتم مشکلی نداره و از طریق کانکشن میتونم از اینترنت استفاده کنم

الان میخوام به صورت اتوماتیک کانکت شم ( به زور وارد تنظیمات میشم ولی وسط کار هنگ میکنه و ارتباط قطع میشه))

اینترنت مخابرات دارم

مودم dlink 2640u وایرلسی

اماکنش هست مشکل از hnternet expolor باشه؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

14

من وارد تنظیمات مودم میشم

ولی وسط کار گیر میکنه و دیگه جلوتر نمیره

اینترنتم مشکلی نداره و از طریق کانکشن میتونم از اینترنت استفاده کنم

الان میخوام به صورت اتوماتیک کانکت شم ( به زور وارد تنظیمات میشم ولی وسط کار هنگ میکنه و ارتباط قطع میشه))

اینترنت مخابرات دارم

مودم dlink 2640u وایرلسی

اماکنش هست مشکل از hnternet expolor باشه؟؟

با سلام

یعنی چی به زور وارد تنظیمات میشم و ارتباط قطع میشه؟ یه کم بیشتر توضیح بدین.

ضمن اینکه با فایرفاکس امتحان کردید یا نه؟ اگه نکردید با قایرفاکس یکبار امتحان بکنید ببینید بازم مشکل وجود داره یا نه؟

11. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه borhan_3010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکل عجیب با مودم Asus سلام دوستان
    ما یه مودم ایسوس602 داریم که به دو سیستم وصله تو دو طبقه ساختمان مجزا.
    توضیحات: مودم تو طبقه مجاور هستش که با یو اس بی به سیستم دوستم و با کابل لن به سیستم من وصله. مودم کانکشن داخلی هستش. سیستم عامل دوستم ویندوز ایکس پی 32 بیت و مال من سون 64 بیت. مودم معمولاً تو روزا روشنه و شبا خاموش.
    مشکل اینجاست که هرموقع سیستم من میره حالت Sleep و یا بعضی مواقع زمانی که سیستم رو روشن می​کنم اینترنت قطع میشه که گاهی با درآوردن کابل و جا زدن مشکل حل و گاهی ریستارت سیستم، و گاهی هیچ کدوم و مجبورم به دوستم زنگ بزنم که مودم رو ریستارت کنه!!
    توضیحات: اکثراً با درآوردن کابل و جازدن به مودم وصل میشه ولی به اینترنت نه (چراغ لن روشن میشه) و آیکون تسک بار از علامت ضربدر قرمز به مثلث زرد تبدیل میشه
    راستش اینقدر زنگ زدم (روزی دوبار!) که هم خودم خسته شدم و هم دیگه خجالت می​کشم دوباره زنگ بزنم!! جالب اینجاست که اینرنت دوستم قطع نمیشه
    از اساتید محترم و دستان کسی هست که بتونه مشکل من رو برطرف کنه؟!

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

مشکل عجیب با مودم Asus سلام دوستان
    ما یه مودم ایسوس602 داریم که به دو سیستم وصله تو دو طبقه ساختمان مجزا.
    توضیحات: مودم تو طبقه مجاور هستش که با یو اس بی به سیستم دوستم و با کابل لن به سیستم من وصله. مودم کانکشن داخلی هستش. سیستم عامل دوستم ویندوز ایکس پی 32 بیت و مال من سون 64 بیت. مودم معمولاً تو روزا روشنه و شبا خاموش.
    مشکل اینجاست که هرموقع سیستم من میره حالت Sleep و یا بعضی مواقع زمانی که سیستم رو روشن می​کنم اینترنت قطع میشه که گاهی با درآوردن کابل و جا زدن مشکل حل و گاهی ریستارت سیستم، و گاهی هیچ کدوم و مجبورم به دوستم زنگ بزنم که مودم رو ریستارت کنه!!
    توضیحات: اکثراً با درآوردن کابل و جازدن به مودم وصل میشه ولی به اینترنت نه (چراغ لن روشن میشه) و آیکون تسک بار از علامت ضربدر قرمز به مثلث زرد تبدیل میشه
    راستش اینقدر زنگ زدم (روزی دوبار!) که هم خودم خسته شدم و هم دیگه خجالت می​کشم دوباره زنگ بزنم!! جالب اینجاست که اینرنت دوستم قطع نمیشه
    از اساتید محترم و دستان کسی هست که بتونه مشکل من رو برطرف کنه؟!
    با سلام
    زماني كه مثلث زرد رنگ رو ميده روي همون كليك راست كنيد و گزينه ي repair رو انتخاب كنيد

موفق باشيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •