تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1178 از 1635 اولاول ... 178678107811281168117411751176117711781179118011811182118812281278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,771 به 11,780 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان گرامي

راهنمايي ديگري بفرماييد. در صدد تهيه يك كيف مناسب(براي hx100v
    ) نيز هستم .به گونه اي كه جمع وجور ، ازجنس نسبتا خوبي برخوردار وضد ضربه نيز باشد. به دنبال كيف هاي مارك دار بازار هم نيستم. . حداكثرمبلغي كه درنظرگرفته ام 20000 تومان است. ابعاد داخلي كيف هم به اين شرح باشد :

ارتفاع : 100 میلیمتر

طول : 130 میلیمتر

عرض: 110 ميليمتر

آيا دوستان مي توانند جهت تهيه از فروشگاه خاصي به طريق خريداينترنتي راهنمايي بفرمايند؟ مخصوصا دوستاني كه اين دوربين راداشته وبي شك كيف موردنياز را نيز فراهم نموده اند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست گرامي

من چندي پيش قصدخريد اين دوربين را داشتم. يك مشكلي دراين دوربين احساس كردم و آن كندي لنز پس از برگشت زوم و لنز است. موقع زوم كردن سرعت مناسبي دارد اما هنگام برگشت كند است. شما هم اين مورد را بررسي كنيد .يك مشكل ديگر هم اين است كه فلش درون دستگاه قراردارد. ممكن است فلش رابر روي خودكار گذاشته باشيد و اگر دستتان بر روي دريچه آن باشدامكان صدمه واردشدن به بخش مكانيكي آن هست.

باز هم بيشتر بررسي كنيد.
    ممنون دوست عزیز
    من با توجه به بودجم و مشخصاتی که می خواستم فقط دو مدل sx230 , sony hx9v را پیدا کردم . و با توجه به گفته های دوستمون Hektor که هر دو رو امتحان کرده بودند sx 230 را انتخاب کردم. ولی واقعیتش هنوز هم دو دلم چون hx9v قابلیت 3d داره و من هنوز یه نمونه عکسم از پیدا نکردم ببینم ارزشش رو داره یا نه. بازم اگر دوستان نظر خاصی دارن ممنون میشم مطرح کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

درود بر شما.

آيا استفاده از مموري هاي ميكرو براي دوربين هايي باكيفيت فيلمبرداري full HD ممكن است كه مشكلاتي درفيلمبرداري و يا خود دستگاه دوربين ايجادكند؟ دوربين مورداستفاده من سوني مدل hx100v است. قصدتهيه يك مموري ميكرو 16g كلاس 4 را دارم. قيمتش مناسب تر از موري هاي sd است. برخي ازدوستان مي گويند كه مموري هاي ميكرو با توجه به كوچك بودن ابعادشان احتمال گرم شدنشان است. هدفم مموري ميكرو توشيبا ساخت تايوان است. البته در حال حاضر يك مموري 8G sd توشيبا ساخت ژاپن تهيه كرده ام اما هنوز آن را براي استفاده در دوربين باز نكرده ام تا چنانچه پاسخ دوستان باتجربه دراين زمينه مثبت بود با يك مموري ميكرو 16G تعويضش كنم.

لطفا راهنمايي فرماييد كه آيا استفاده از مموري ميكرو مشكلاتي را در فيلمبرداري و يا براي خود دستگاه ايجاد مي كند يا خير؟
    سلام دوست من

ببینید مموری های میکرو که برای موبایل استفاده میشه از لحاظ قیمتی به صرفه است اما مشکلات زیادی را برای دوربین تون ایجاد میکنند ...

1- پیکر بندی مموری میکرو با مموری اس دی ها تفاوت میکنه و ممکنه بعد چند روز دیگه عکس و فیلم تون را بهتون نشون نده ....

2- از لحاظ ابعادی چون باید مموری میکرو را در خشاب قرار داد و داخل دوربین گذاشت این خشاب ظخیم تر از مموری اس دی است برای همین جا خشابی دوربین را گشاد میکنه و که باعث میشه بعد از چند روز برای تعمیر جا خشابی دوربین بره شرکت و جالب ست بدونید جاخشابی را کسی تعویض نمیکنه چون دردسر تعویض اش بالاست برای همین میاند و کل مادربورد دوربین را تعویض میکنند که برای هر مدل قیمت متفاوتی میشه و میشه گفت حدود 70 هزار تومانی براتون هزینه بر میداره

در آخر :

دوستان دقت کنند که حتما از مموری های مخصوص sd , sdhc و برای بعضی از مدل های جدید sdxc استفاده کنند و به هیچ وجه از میکرو استفاه نکنند ....

4. 2 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من با توجه به بودجم و مشخصاتی که می خواستم فقط دو مدل sx230 , sony hx9v را پیدا کردم . و با توجه به گفته های دوستمون Hektor که هر دو رو امتحان کرده بودند sx 230 را انتخاب کردم. ولی واقعیتش هنوز هم دو دلم چون hx9v قابلیت 3d داره و من هنوز یه نمونه عکسم از پیدا نکردم ببینم ارزشش رو داره یا نه. بازم اگر دوستان نظر خاصی دارن ممنون میشم مطرح کنند.
    سلام دوست من

جنبه های مثل 3d که در بعضی از مدل های دوربین عنوان میشه صرفا جنبه تبلیغاتی داره و حقه ایی نرم افزاری بیش نیست . کلا دوربین های که در ساختار 2 عدد لنز بکار برده باشند می تونند 3d عکاسی کنند ...

6. 2 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    دوست گرامی.

آنچه که در مود لنز این دوربین گفتم بر حسب محکی بود که خودم زدم. برای اطمینان قبل از خرید، هر دو دوربین sx230 و hx9v را به لحاظ سرعت عمل لنز حتما با هم مقایسه کن.
    در مورد دوربین hx9v باید بگم که این برادر کوچیکه مدل hx100v است که من این مدل hx100v را گرفته ام. این دوربین با امکانات جالبی که دارد فوق العاده است. فیلم برداری بی نظیری دارد. عکس های بسیار استثنایی می گیرد. اما کمی در رنگ ها اغراق می کند. در کل سری hx دوربین های بسیار عالی هستند.
    راستی این مدل 9v با گارانتی اصلی چند قیمته؟

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

سلام دوست من

ببینید مموری های میکرو که برای موبایل استفاده میشه از لحاظ قیمتی به صرفه است اما مشکلات زیادی را برای دوربین تون ایجاد میکنند ...

1- پیکر بندی مموری میکرو با مموری اس دی ها تفاوت میکنه و ممکنه بعد چند روز دیگه عکس و فیلم تون را بهتون نشون نده ....

2- از لحاظ ابعادی چون باید مموری میکرو را در خشاب قرار داد و داخل دوربین گذاشت این خشاب ظخیم تر از مموری اس دی است برای همین جا خشابی دوربین را گشاد میکنه و که باعث میشه بعد از چند روز برای تعمیر جا خشابی دوربین بره شرکت و جالب ست بدونید جاخشابی را کسی تعویض نمیکنه چون دردسر تعویض اش بالاست برای همین میاند و کل مادربورد دوربین را تعویض میکنند که برای هر مدل قیمت متفاوتی میشه و میشه گفت حدود 70 هزار تومانی براتون هزینه بر میداره

در آخر :

دوستان دقت کنند که حتما از مموری های مخصوص sd , sdhc و برای بعضی از مدل های جدید sdxc استفاده کنند و به هیچ وجه از میکرو استفاه نکنند ....

سپاس از شما دوست گرامی.

آیا آنچه که فرمودید بر حسب تجربه است یا این که مرجع فنی خاصی است که می توان به آن رجوع کرد؟

8. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hunamis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام....میشه نظرتون رو درمورد کاسیوh30هم بگید...مشخصاتش که خوب به نظرمیان

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

وسواس بیجا نداشته باش دوست من.. دوربین های برندهای معتبر بدلیل فناوری پیشرفته ای که دارن و نظارت اتحادیه هنوز ندیدم حتی یک نمونه ی تقلبی توی بازار داشته باشن.من ندیدم.. اگه عمراً کسی دیده بیاد آمار بده! سونی و کنون و پانا و.. همه ژاپنی هستن.
    مثل اینه که شما برین خرید بنز و بترسین بنز قلابی و چینی بهتون بندازن..!
    مسأله فقط روی تفاوت نام گارانتی ها هست.من شخصاً معتقدم برین بازار بین فروشنده های معتبر ببینین کدوم ارزونتر میده از همون بگیرین.البته من همیشه خودم اول از راه گوگل به سایت فروشنده های معتبر و نمایندگیها دسترسی پیدا میکنم و بعد با تلفن بیشتر نمایندگیها و فروشنده رو چک میکنم ببینم سراغ کدوم برم.. هیچوقت بیکار نیستم یه راست برم بازار گردی و معطلی و بقول شما دچار خستگی و نا امیدی شدن!
    شما هم همین کار من رو بکن تا هم در هزینه و هم در وقتت صرفه جویی شه.

دوست عزیز Hektor

باور کن دوربینش اصلا نبود. میدونی از کی دنبالشم؟
    دیجی کالا و ای ار دوربین هم موجود نداشتن
    همین کم شاپ هم دیروز موجود نداشت

به هر حال بعد 1 هفته بالاخره موجود شدش منتها قیمتش هم بالاتر رفتش!!

از 740 رسیده به 80 تا 830

به هر حال این دفعه دیگه قراره 100 درصد باشه و دوربین فردا به دستم برسه!

برای اطمینان رمش رو هم از همون جا گرفتم.

رم SD HC 16 گیگ کلاس 10 که 3 روز پیش بود 27 تومن الان شدش 35 تومن! که خریدم
    راستی رم 16 کافیه دیگه؟

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

کانن اس ایکس 30 رو امروز دیدم منو فارسی داشت
    به نظرتون اس ایکس 40 هم داره؟

بعد این دو دوربین از نظر منو و کلید ها چه فرقی با هم دارند؟

دفترچه راهنمای اس ایکس 30 رو میشه برای اس ایکس 40 اچ اس استفاده کرد؟ فروشنده میگفت کلا مثل همه.هم منو و هم کلید ها!!
    راست میگفت؟
    Last edited by mohammadirani; 18-01-2012 at 14:12.

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان من همچنان موندم واسه دوربین

60 دی خیلی گرون شده
    میخوام بادی رو ارزونتر بگیرم و لنز رو بهتر بگیرم

نظرتون در مورد نیکون دی 5100 چیه؟
    یه عیبی که خیلی جاها ازش دیدم اینه که میگن موتور فوکس روی بادی نیست و لنزی که می گیری باید موتور دار باشه
    این مشکلی بوجود نمیاره؟
    قیمت لنزهای گرون نیست؟
    خرابی نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست گرامی.

آنچه که در مود لنز این دوربین گفتم بر حسب محکی بود که خودم زدم. برای اطمینان قبل از خرید، هر دو دوربین sx230 و hx9v را به لحاظ سرعت عمل لنز حتما با هم مقایسه کن.
    در مورد دوربین hx9v باید بگم که این برادر کوچیکه مدل hx100v است که من این مدل hx100v را گرفته ام. این دوربین با امکانات جالبی که دارد فوق العاده است. فیلم برداری بی نظیری دارد. عکس های بسیار استثنایی می گیرد. اما کمی در رنگ ها اغراق می کند. در کل سری hx دوربین های بسیار عالی هستند.
    راستی این مدل 9v با گارانتی اصلی چند قیمته؟

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

سپاس از شما دوست گرامی.

آیا آنچه که فرمودید بر حسب تجربه است یا این که مرجع فنی خاصی است که می توان به آن رجوع کرد؟
    سلام

بعضی از دوستان اطلاع دارند که بنده فروشگاه دوربین های دیجیتال دارم . و تعداد زیادی از این موارد دیدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •