بستگی به شهر و مکز مخابراتی هم داره بعضی ها هم اول همین سرویس 8 مگ داشتن بعد یک مگ گرفتن دان استریمشون رو های وب پایین نیاورد ولی در مجموع یک مگ رو 4 مگ می بندن حالا بعضی جاها استثنا قائل میشن دیگه بماند
بستگی به شهر و مکز مخابراتی هم داره بعضی ها هم اول همین سرویس 8 مگ داشتن بعد یک مگ گرفتن دان استریمشون رو های وب پایین نیاورد ولی در مجموع یک مگ رو 4 مگ می بندن حالا بعضی جاها استثنا قائل میشن دیگه بماند
درود
مرسی بابت اطلاعات. پس با این تفاسیر اینطور که دوستمون میگه 256 هم سرعتش خیلی خوبه پس با این حساب خیلی به صرفه تر در میاد نسبت به 512 نامحدود مخابرات (خیلی به صرفه تر!) و اینکه دانلود رایگانش با کل دانلود روزانه نامحدود 512 برابری می کنه. والا من که هیچوقت ریسک اینو نمیکنم که پول سرویس 6 ماه رو پیش بدم پس ....
تا وقتی این ISP هم منفجر نشده باید دست به کار شیم
راستی وبسایت اصلی hiweb.ir هست یا hiwebnet.ir ؟ یا هر دو یکی هستند؟
و اینکه 256 محدود ماهیانه 8 گیگ بهتره یا 128 نامحدود؟ قیمت هاشون به هم نزدیکه ولی خوب اگه سرعت 128 واقعا فیکس باشه اینم بدک نیست :|
چرا اینقدر سرعت خرابه فیسبوک که باز نمیشه تایم اوت زیاد پینگ بالا گاهی پینگ میره بالای هزار ... من یه مگ محدود هستم
دانلود واسه شب رایگانه ؟
برا من الان 10 روزه که اینجوریه، نکنه تو عید هم همینجوری باشه؟! زنگ هم زدم ولی گفتن فعلا مشکل داریم.
چه افراد با مسئولیتی شبکه اینترنت رو مدیریت میکنننننننننننننن!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان فیسبوک یک هفته ای میشه باز نمیشه!! چرا؟
برا شما هم همینطوره؟؟؟
دوستان من اگه از adsl مخابرات دارم استفاده میکنم مجبورم چون فقط مخابراته که این منطقه رو تحت پوشش داره. 2 مگ 6 ماهه داشتم دیروز تموم شد زنگ زدم گفتن 6 ماهه دیگه رایگان نداره. از رو جبر 1 مگ نا محدود برداشتم انگار دوباره برگشتم به عصر dial up سرعت دانلود 45-50 با time out بالا و پینگ 450
وب گردی که دیگه اصلا اسمشو نیار. دانلودم که با این وضع 24 ساعت بتونی 5 گیگ بزنی.
اونایی که میتونن از شرکت دیگه ای استفاده کنن بذارن برن مارو تو این فلاکت تنها بذارن. دیگه مخابرات جای موندن نیست دوستان. یعنی عقلانی نیست موندن. این طرحاشونم که شروع بشه واویلا میشه. تو ترافیکم که ماشالله دزدن![]()
والا باز میشه ولی به سختی!البته برای من یکم بهتر شده اوضاع! تایم اوت این هفتهء اخیر هم اینقدر زیاد بود که هیچ سایتی باز نمیشد چه برسه بخوای فیل-ترشکن استفاده کنی!مخصوصا آخرشبا که کلا وبگردی نمیتونم بکنم! اینا باز چه گندی دارن میزنن خدا میدونه![]()
ساعت دانلود شبانه تغییر کرده؟ من از ساعت 1:12 تا 6.52 گذاشته بودم واسه دانلود ولی 800 مگ از حسابم کم شده!!!![]()
من سرویس کمپین تابستانی یکساله 1 مگ دارم (حجم ماهی 4گیگ) شبانه میتونم دانلود کنم؟ ساعت دانلود از همون 1 تا 7 صبح هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)