من هنوز نفهمیدم مشکل از مودمم بوده یا سیستم...
من هنوز نفهمیدم مشکل از مودمم بوده یا سیستم...
نقی جان خسته نباشی
من بعید می دونم اشکال از مخابرات باشه
شما اگه با دانلود منیجر دانلود می کنی ببین چی اخطاری میده؟ یعنی صبح گوگل هم برات باز نمیشه و اینترنتت قطع شده هست؟!
منم این مشکل رو داشتم و هنوز گاهی دارم، بعضی از دیگر دوستان هم در تاپیک گزارشش رو دادن.
یک موقعی هم انقدر اذیت می کرد که گشتم یک نرم افزار پیدا کردم تا در این مواقع سیستم دستکم خاموش بشه یک خدمتی به محیط زیست شده باشه لااقل:/ انرژی بیخودی مصرف نشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ رو چنده ؟
128کیلوبیت در ثانیه
من احتمال میدم شما مودمت مشکل داشته باشه چون من با این مورد مواجه بودم
شما میشه بیشتر توضیح بدی؟ چراغهای مودت رو چه حالتی هستند بعد از این اتفاق و آیا پیج باز می کنه قبل از خاموش کردن مودم یا نه؟
شما این پست رو بخون تا بفهمی منظور من از کیفیت چی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود من نصف روز روی 1 kb هست
غیر از اینا یه tracert بگیر پکت لاست رو ببین
اصلا همینطوری روی 4.2.2.4 تایم اوت نداری؟!
اصلا ولش آقا همه چی عالیه
ایشا الله ماه دیگه هم می تونی 400 گیگ دانلود کنی
دوووووشواری هم نداریم![]()
نه اتفاقا به من پکت لاست اصلا نمیده, پینگ منم همونطور که صفحات قبل رو دیدی زیر 150 هست در حالی ک ه پینگ شرکتی مثل شاتل بالای 250 بوده در همان زمان!
tracert هم گرفتم فقط خط2 تایم اوت میده و بقیه زمانهاش معقول هست
نه ، سه مودم دی لینک دارم و با هر سه امتحان کردم و این حالت پیش اومده.
DSL-2640U
DSL-200
و یک DSL-2520U که با DIR-600 سری شده،
نمیشه که همه خراب باشن ، و همونطور که گفتم در همون زمان افراد دیگه ای هم این مشکل رو داشتند.
البته شاید کسانی این مشکل رو داشته باشند که از مودم یا اداپتور یا خط باشه ، ولی با بررسی خیلی مفصلی که کردم برای من این موارد نبود و بعد از مدتی هم خودبخود رخ دادنش کم و کمتر شد.
گاهی چراغها روشن و نرمال هستند و ارتباط قطع مونده و گاهی چراغ ADSL روشن و چراغ اینترنت خاموش یا قرمز شده.شما میشه بیشتر توضیح بدی؟ چراغهای مودت رو چه حالتی هستند بعد از این اتفاق
خیر ارتباط قطع کامله.آیا پیج باز می کنه قبل از خاموش کردن مودم یا نه؟
پینگ خط مخابرات همین الان
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)