ممنون از همه دوستان 06
از بابت روحیه
انشالله بریم خوش بگذره با دوستان
خدایا هزار مرتبه شکرت
ممنون از همه دوستان 06
از بابت روحیه
انشالله بریم خوش بگذره با دوستان
خدایا هزار مرتبه شکرت
یه سوال دارم در مورد دربافت سر دوشی و درجه : اینکه دقیقا از کی اعطا میشه این درجه ها ؟
و اینکه به چه چیز هایی بستگی داره ؟ اینکه من فوق لیسانسم چه درجه ای رو به من میدن ؟
این امتحاناتی که میگیرن تستی هستش یا تشریحی ؟ تو دادن درجه ها چه مواردی دخیل هستش ؟
در پنج روز اخر اموزشی درجه ها اعلام میشه البته ممکنه بنا به دلایلی بهتون نگن و فقط در نامه معرفی به یگان خدمتی قید بشه ستوان سوم یا ستوان دوم فلانی >>>
به غیر از مدرک تحصیلی و معاف از رزمی تقریبا به چیز دیگری ارتباط ندارد
فوق لیسانس ستوان دومی یا ستوان سومی
Last edited by SNOW PATROL; 05-12-2012 at 15:56.
ممنون دوست من بابت پاسخ گویی خوبتون ! و اخرین سوال اینکه این استرس و کمی ترس قبل از اعزام طبیعی هستش دیگه : دی
اونایی که دی ماه اعزام میشن وضع اموزشی شون با بقیه ماه ها به خاطر سردی هوا فرق م یکنه یا نه ؟
خوب بله البته طبیعی هست
در مورد اعزام در زمستان هم من خودم پایه خدمتی اذر هستم و سرمایه زیادی رو تحمل کردم
اکثر دوستان میگن اعزام زمستون خیلی بده ولی من چندان موافق نیستم به نظر من بدرترین زمان تابستان هست چون سرما رو میشه تحمل کرد مثلا دودور بدو رو میبرنتون گرم میشید یا چهار تا بشین پاشو میدن حالتون جا میاد اما گرما رو میخواید چیکار کنید ؟
دویدن و حرکات ورزشی در گرما بسیار سخت و عذاب اور هست . از محاسن اعزام در زمستان میشه گفت نداشتن اردو در اکثر موارد . زود تاریک شدن هوا و زود تر گذشتن زمان . بارش برف و باران که باعث لغو اموزش های عملی خصوصا رژه میشه و ....
البته این موارد ذکر شده در شرایطی هست که ادم سرمایی نباشی !!!
سلام دوستان شرمنده اینجا سوال می کنم خیلی کلافه هستم , لطفا کسی از دوستان هست جواب سوال من رو بده؟
1-آیا بعد از اتمام آموزشی,فوق دیپلم ها هم کد میخورن ؟
2-اگر کد بخورن میتونن دوره ی کدشون رو توشهر خودشون سپری کنن؟
3-این که میگن 3-4 تا رشته کد نمیخورن مثلا کامپیوتر - عمران و ... به زیر شاخه رشته ها توجه میشه؟ مثلا برق چندتا زیر شاخه داره : الکترونیک-بیوالتریک-الکتروتکنیک...؟
4-مدت دوره کد چقدره و از اتمام اون چی میشه؟
خیلی ممنون.
بچه ها منم سوالی در مورد دوره کد دارم . من که با فوق لیسانس اقتصاد دارم میرم اموزشی و به احتمال زیاد 01 تهران خواهم بود ایا منم دوره کد خواهم خورد یا خیر ؟ اصلا این دوره کد چیه ؟
دوره کد یک دوره آموزش تخصصی تر هست پس از دوره آموزشی مثلا دوره کد مرا مخ (مرکز آموزش مخابرات) یا مراپش یا... معمولا یه سری از رشته ها مثل کامپیوتر و عمران و یه چند تا رشته دیگه دوره کد نمی خورن... البته دقیقا تاثیر مدرک فوق لیسانس تو دوره کد رو نمی دونم!!
فوق دیپلما که معمولا همشون دوره کد می بینن و ربطی به رشتشون نداره مگر اینکه یه عده با پارتی بیفتن ستاد فرماندهی و اینجور جاها
دوره کدم هم به هیچ عنوان معلوم نیست تو شهر خودت باشی یا نه حتی اگه شرایط دار هم باش (شرایط داری بعد دوره کد اعمال می شه)
زیرشاخه رشته ها مهم نیست البته برای کارشناسی به بالاتر
دوره کد نزدیک 2 ماهه معمولا با مرخصی بیشتر نسبت به آموزشی و بعد دوره هم تقسیم می شید.
با سلام
درصد گرفتن سرباز برای ناجاارتش و سپاه چند درصده؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)