یکی از دوستان صبانتی آیدی یاهوشو پ خ کنه واسه تست اضافه کردن حجم رایگان به حسابش ...
یکی از دوستان صبانتی آیدی یاهوشو پ خ کنه واسه تست اضافه کردن حجم رایگان به حسابش ...
شما به سامانه 195 شکایت کردید؟
چون در بدترین حالت باید سرعت شبانه اتون روی 190 باشه
من که 2 روزه اصلا نتم اتصالی داره هر 2 مین قطع میشه اونم با سرعت 32kB وصل میشه
100 بار زنگ زدم نمایندگی هی میگن مشکل از ما نیست، به مخابرات گفتم اومدن چک کردن خطمو گفتن سرعتو از 8 بزاری روی 4مگ درست میشه احتمالا،حالا من 2 روزم اونا از 8 بزارن رو 4!!!
10 بار زنگ زدم گفتن باشه میزاریم،یک ساعت بعد زنگ زدم میگن فرارموش کردیم سرمون شلوغه.... دهنمو سرویس کردن اینا
12 روزه صبانت گرفتم فقط 3 روز نت طوری بوده تونستم شب دانلود کنم
چه شکایتی مردم ملک و املاکشون رو میخورند کسی تره خرد نمیکنه حالا بیان واسه سرعت دانلود شبانه پیگیری کنن
ولی حرف شما هم متین آدم باید از جاهای کوچک شروع کنه تا اوضاع بهتر بشه متاسفانه آنقدر سنگ اندازی میکنن در مسیرت حالا میخواهد راجع به اینترنت باشه یا ملک و خودرو و یا هرچیز دیگه که دیگه کسی حوصله وقت صرف کردن و هزینه کردن رو نداره![]()
Last edited by sorooshfm; 22-07-2014 at 10:56.
صد رحمت به Dial Up... مخابرات قطعه، اینم دستکمی نداره از قطعی...
اخه دوست من شما حداقل یه چیزی دستت هست
مثل من نیستی که آخرش بیان بگن حقت 8 شبانه است و 64 روزانه بقیه اش لطف شرکت
یکی از دوستان 2 مگ داشت از آخر بهش گفتن باید 32 باشه
ولی شما 12 مگ هستید باید 190 باشه حداقل
اگه حوصله و اعصابش داری شکایت کن این همه شما اذیت شدی بذار یه ذره هم این شرکت اذیت بشه
سلام دوستان
من 12 مگ گرفتم.... اول روی 4 مگ بود..... بعدش زنگ زدم پشتیبانی روی 12 مگ بست
ولی الان مشکل من اینجاست که سرعت دانلود روی 6 مگ هست !!!...... snr روی 11 هست و Attenuation روی 35. مشکل قطی هم ندارم
سرعت ها خرابه یا مشکل از منه ؟...... خط مشکل داره یا خودشون سرعت رو کم کردن ؟
خــودشـــون
دوباره زنگ بزنم پشتیبانی اعتراض کنم یا مشکل موقتی هست و برای همه سرعت خرابه ؟![]()
شبی چند میگیگی؟
سرعت شبانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)