سوال من رو کسی جواب نداد
یعنی هیچ کدوم شما وسط بازی مثلا دقیقه 60 یا 70 نخواستین سیستم رو بر فرض دفاعی یا هجومی کنید
من وسط بازی وقتی استوپ میزنم تنها لاین اپ داره و میشه بازیکنان رو عوضکرد
سوال من رو کسی جواب نداد
یعنی هیچ کدوم شما وسط بازی مثلا دقیقه 60 یا 70 نخواستین سیستم رو بر فرض دفاعی یا هجومی کنید
من وسط بازی وقتی استوپ میزنم تنها لاین اپ داره و میشه بازیکنان رو عوضکرد
خب چرا برای من این اتفاق نیافتاد
تنظیم خاصی داره ؟
نخیر خودش میاد!
بگردی پیداش میکنی!
------
اگه میخواین سیومو آپ کنم
هرکی هم سیو خوبی داشت بزاره!
![]()
مگه استوپ ميكني اين تصوير نمياد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه بگي چه سالي از فوتبال رو بازي ميكني؟2010 يا 2009شايدم 2008 بازي ميكني...
Last edited by mra680; 20-08-2010 at 21:38.
از substitution فقط Line Up داره ولی از Game plane میتونی سیستمو عوض کنی!
پس بازی من باگ داره
من 3 ساعت دارم میگم که نمیاد
استوپ میکنم گیم پلنش طوسی رنگه و نمیشه توش رفت
در ضمن 2010 بازی میکنم !!!
با سلام
در حین انجام بازی برای من فعاله
ولی وقتی توپ بیرون رفت، خطا شد و... (به هر دلیلی که داور بازیو متوقف کرد) غیرفعال میشه. صبر می کنم تا حریف بازیو شروع کنه یا اگه توپ دست خودم باشه بهش ضربه بزنم. بلافاصله بعد از انجام این کار، دوباره فعال میشه...
شما هم یه امتحانی بکن
دیگه اینکه در مود BAL، تحت هیچ شرایطی منوی GamePlan رو نمیشه فعال و دستکاری کرد...
2 تا سوال دارم
1. این مثلث قرمز که الای سر بازیکن ها میاد بعضی وقتها یعنی چی ؟
2. روش اضافه کردن تیمها و امکاناته دیگه چجوریه ؟ مثل بوندس لیگا و ...![]()
دوستان در قسمت become a legend چه طوری میتونم ملیت بازیکن رو عوض کنم؟
من تا حالا 7 سال بازی کردم و سنم 24 شده.ولی هیچ تیم درست و حسابی بهم پیشنهاد نداده چی کار کنم؟
در ضمن لیگ ایتالیا بازی میکنم و تا حالا به اینتر 7 و آ ث میلان 12 و رم 4 و یوونتوس 6 تا گل زدم.در یک بازی هم شده که به اینتر و میلان 3 تا بزنم ولی اصلا پشنهاد نمیدن.توی لیگ قهرمانهن هم به بارسلون توی یه بازی 4 تا زدم ولی بهم پیشنهاد نداد.توی جام ملتای اروپا با آلمان قهرمان شدم و آفای گل ولی بازم هیچ تیم درستی بهم پیشنهاد نداد.top player بازی میکنم و tranfer frequency هم روی normal هست.
با تشکر.
مشكل گل زدن نيست مگه فكر كنم تو top بازي نميكني؟؟؟درسته؟؟؟خب چجوري12 گل به ميلان زدي؟؟؟
هميشه موقع نقل و انتقالات سريع تيم انتخاب نكن وايسا آخرين پيشنهاد كه اومد مطمعنا يه تيم خوب مياد بالا
من با يه بازيكن به تيم هاي نيوكاسل-رم-ميلان-اينتر-منچستر-بارسلونا هم رفتم اگه بخوايش واست آپش ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)