تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1177 از 1759 اولاول ... 1776771077112711671173117411751176117711781179118011811187122712771677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,761 به 11,770 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درایو usb رو روی کدوم سیستم نصب کردین؟ باید روی اون سیستمی که می خواد با usb وصل بشه، نصب بکنید.

و اون سیستم نیاز به تنظیمات آی پی هم نخواهد داشت. در واقع مودم رو یک وسیله plag and play میشناسه و کاری با آی پی نداره.
    ممنون از توجهتون
    من درایو یو اس بی رو روی سیستمی که میخوام به وسیله یو اس بی به اینترنت متصل بشه نصب کردم ولی نشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مورد شما کمی مشکوک هستش. بالا گفتین که واسه تنظیم مودمتون شرکت از شما شماره تلفن می خواد.خب اصلا ربطی نداره کانفیگ مودم به شماره تلفن. واسه چی می خوان و چیکار دارن با شماره تلفن شما منم نمیدونم. شما ازشون حتما بپرسید دقیقا واسه کانفیگ شماره تلفن رو واسه چی می خوان؟

در مورد تعویض پورت هم شما رو واسه چی میخوان؟ تعویض کردن پورت به شما ربطی نداره. خودشون باید کارهاشو انجام بدن.
    شاید بخوان واسه اینکار پول اضافی ازتون بگیرن.

شما اگه میتونید با یه نفر که خوب از adsl سر در میاره به شرکت برید و ازشون در مورد مورد اولی که گفتم و تعویض پورت سوال کنید.
    نميدونم دقيق جريان چي هست اينا كه من ازشون سرويس ميگيرم پيشگامان كوير يزد هستن تا العان مشكلي باهاشون نداشتم اما 1 ماه كه مشكل دارم ممكنه مودمم خراب شده باشه؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه مودمتون سالمه چون اگه خراب بشه اصلا واستون کار نمیکنه.

ازشون سوال نکردی که جریان چیه؟

4. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نه مودمتون سالمه چون اگه خراب بشه اصلا واستون کار نمیکنه.

ازشون سوال نکردی که جریان چیه؟
    خودشون هم نميدونستن چه مشكلي داره اين بار آخر كه زنگ زدم گفتند بياين يه نامه بهتون بدم ببرين مخابرات تا پورتتون عوض بشه مگه پورت يه وسيله هست كه عوض بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام. من یه مودم وایرلس زایکسل خریدم تو راه اندازی اینترنت پی سی که با کابل لن به مودم وصله به مشکل خوردم.
    اینترنت به صورت وایرلس راه افتاده و من با لپ تاپم می تونم از نت استفاده کنم ولی اینترنت خود پی سی که با کابل لن وصله نه!
    آیا تنطیمات خاصی داره که باید انجام بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    خواستم مشکلم رو برطرف کنم و سئوال تکراری نپرسم دیدم یه 10 سالی باید بشینم تا تمام صفحات رو بخونم!
    پس سئوالم رو مطرح میکنم
    من امروز یوزرنیم و پاسورد رو از مخابرات گرفتم بدون اینکه توضیحی بشنوم برگشتم!
    خواستم خودم وصل بشم که راهشو پیدا نکردم!آخه قبلا که تو یه شهر دیگه بودم فقط کافی بود یه شماره بدی و اونا بهت آی پی میدادن و با وارد کردنش به اینترنت وصل میشدی ولی تو این شهری که گرفتم یه یوزر و پاسوورد دادن!اینترنت رو زیر رو کردم و تنها چیزی که پیدا کردم و بهش عمل کردم ریست کردن مودم بود!یه جا هم خوندم که باید یه آی پی رو وارد مرورگر کنی و از اون طریق مودم را کانفیگ کنی که هر چی منتظر شدم صفحه باز نشد!حالا از یکی از دوستان میخوام که منو از این سردرگمی نجات بده و بگه مرحله به مرحله چی کار کنم و مشکل باز نشدن صفحه کانفیگ رو چه جوری حل کنم؟!
    ممنون

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

راستی مدل مدمم tp link 8811

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام. من یه مودم وایرلس زایکسل خریدم تو راه اندازی اینترنت پی سی که با کابل لن به مودم وصله به مشکل خوردم.
    اینترنت به صورت وایرلس راه افتاده و من با لپ تاپم می تونم از نت استفاده کنم ولی اینترنت خود پی سی که با کابل لن وصله نه!
    آیا تنطیمات خاصی داره که باید انجام بدم؟
    با سلام
    خير دوست عزيزم تنظيماتي خاصي نداره - چون به صورت اتومات آي پي دهي ميكنه
    شايد ارتباط با كابل مشكل داره - كابل رو عوض كنيد
    و اينكه چك كنيد كه پورت لن disbale نباشه
    حتما enable كنيدش

موفق باشيد.

سلام
    خواستم مشکلم رو برطرف کنم و سئوال تکراری نپرسم دیدم یه 10 سالی باید بشینم تا تمام صفحات رو بخونم!
    پس سئوالم رو مطرح میکنم
    من امروز یوزرنیم و پاسورد رو از مخابرات گرفتم بدون اینکه توضیحی بشنوم برگشتم!
    خواستم خودم وصل بشم که راهشو پیدا نکردم!آخه قبلا که تو یه شهر دیگه بودم فقط کافی بود یه شماره بدی و اونا بهت آی پی میدادن و با وارد کردنش به اینترنت وصل میشدی ولی تو این شهری که گرفتم یه یوزر و پاسوورد دادن!اینترنت رو زیر رو کردم و تنها چیزی که پیدا کردم و بهش عمل کردم ریست کردن مودم بود!یه جا هم خوندم که باید یه آی پی رو وارد مرورگر کنی و از اون طریق مودم را کانفیگ کنی که هر چی منتظر شدم صفحه باز نشد!حالا از یکی از دوستان میخوام که منو از این سردرگمی نجات بده و بگه مرحله به مرحله چی کار کنم و مشکل باز نشدن صفحه کانفیگ رو چه جوری حل کنم؟!
    ممنون

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

راستی مدل مدمم tp link 8811

با سلام
    شما ابتدا كابل لن رو به كيس و سر ديگر رو به مودم ميزنيد
    بعد از اينكه شناخته شد توي مرورگرتون 192.168.1.1 رو بزنيد
    سپس با يوزر و پسورد admin وارد تنظيمات مودم بشيد
    حال به قسمت lan بريد و يه كانكشن از نوع pppoe انتخاب كنيد
    حالا يوزر و پسورد رو در پايينش بديد ( هموناييكه شركت داده رو، فقط با دقت وارد كنيد ) و مطمئن باشيد كه درسته
    سپس ذخيره كنيد

موفق باشيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[/QUOTE]با سلام
    شما ابتدا كابل لن رو به كيس و سر ديگر رو به مودم ميزنيد
    بعد از اينكه شناخته شد توي مرورگرتون 192.168.1.1 رو بزنيد
    سپس با يوزر و پسورد admin وارد تنظيمات مودم بشيد
    حال به قسمت lan بريد و يه كانكشن از نوع pppoe انتخاب كنيد
    حالا يوزر و پسورد رو در پايينش بديد ( هموناييكه شركت داده رو، فقط با دقت وارد كنيد ) و مطمئن باشيد كه درسته
    سپس ذخيره كنيد

موفق باشيد.[/QUOTE]

با سلامی دوباره
    از راهنمایتان بسیار ممنونم
    واقعیتش تا مرحله سه که شما فرمودید را انجام میدم یعنی یوزر و پاسورد روکه همون admin رو وارد میکنم ولی تو قسمت تنظیمات که کانفیگ کنم نمیره و مانند اینه که سایت رو نمیتونه باز کنه شاید تا نیم ساعت تا یک ساعت در همین حالت میمونه!
    ممکنه مخابرات وصل نکرده باشه و به همین دلیل وارد تنظیمات نشه یا ربطی به اون نداره؟!
    در ضمن لینک زیر هم آموزش تصویریش رو گذاشته و طبق اون عمل میکنم ولی وارد تنظیمات نمیشه!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من هنوز با این مودمم مشکل دارم
    کسی میدونه درایور یو اس بی مودم دوپورت pin avid را چطوری باید نصب کنم آخه هر بار که نصب میکنم اگه یک بار سیستم را ری استارت کنم دوباره پیغام میده که درایور یو اس بی مودم نصب نیست
    میخوام بدونم موقع نصب باید کار خاصی انجام بدم یا نه
    خیلی گیج شدم یکی خواهشا کمک کنه

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من هنوز با این مودمم مشکل دارم
    کسی میدونه درایور یو اس بی مودم دوپورت pin avid را چطوری باید نصب کنم آخه هر بار که نصب میکنم اگه یک بار سیستم را ری استارت کنم دوباره پیغام میده که درایور یو اس بی مودم نصب نیست
    میخوام بدونم موقع نصب باید کار خاصی انجام بدم یا نه
    خیلی گیج شدم یکی خواهشا کمک کنه
    درایو usb فقط روی xp نصب میشه. اگه شما مشکل نصب دارید شاید از ویندوزتون باشه.چون من وقتی xp داشتم یه بار نصب میکردم و تمام. هیچ مشکلی پیش نمیومد. اینکه بعد از نصب دوباره پیغام میده که درایور نصب نیست واسه همین شاید اشکال از ویندوزتون باشه.

دوست عزیز یکبار بطور کامل و دقیق همه کارهایی که انجام میدید رو بنویسید تا ببینیم ایراد کار از کجاست
    Last edited by urumchi; 05-04-2011 at 14:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •