ممنون...پس من تو مغازه امتحان میکنم ببنم چجوریاس! از بین 32 و 34 یکی دو انتخاب میکنم!
شما پخش اون مدل رو تایید میکنین؟(یو453)
ممنون...پس من تو مغازه امتحان میکنم ببنم چجوریاس! از بین 32 و 34 یکی دو انتخاب میکنم!
شما پخش اون مدل رو تایید میکنین؟(یو453)
ضمن عرض سلام مجدد اصلاح می کنم پخشCDE-133EBTباند کواکسیالsps-510
ضمن تشکر از راهنمایی شما بنا به دلایلی نمی خوام از آمپلی فایر استفاده کنم و ترکیب اصلی باندها را عوض کنم به همین دلیل اصرار به استفاده از باندهای کواکسیال دارم
لطفا در صورت امکان با این محدودیتها اینجانب رو راهنمایی کنید بازهم از توجهتون ممنون
والا من با اون پخش کار نکردم ولی کیفیت پایونیر پایین اومده باید بهتر از 2550 باشه
شما خبر دارین از بین 6930 - 6932 - 6934 کدوم بیسش و شفافیت صداش بهتره؟؟؟؟؟ و اگه در آینده آمپ ببندم بهتر تر تر میشه؟![]()
دوستان سوال فنی:
برای خرید ساب از چه برندی بخرم!!!!!!!!!!!!!!!!1
هرتز؟
ادیو سیستم؟
گلیدن؟
راکفورد؟
گرند زیرو؟
چه مدلی؟کدوم نصبت به قیمتش با کیفیت ؟و با قدرت؟
قدرتشم حدوده 300 تا 500 rms باشه حالا یه ذره قویترم موردی نداره ولی کیفیت برام مهمه
دوستان بهترین ساب وفر تا 400 تومن gladen rs 12 free air؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه طاقچه نمیخوام.
البته ویبره هم داشته باشه و فقط صدای هور هور از صندوق در نیاد
![]()
سلام
من نظرم رو اينفينيتي هست. ولي همينجا خدمتتون عرض ميكنم اين اينفينيتي و جي بي ال هاي بازار ديگه مثل اون قديميها نيستند ها. بعدا نگيد نميدونستيم.
سلام گلم.
بله پخش خوبيه فقط خروجي pre هاش 2 ولته.
چرا 510؟سايزش 13 هست كه؟براي استيج جلو ميخواهيد؟
پيمان جان بودجه چقدره؟
راكفورد هاي پانچ سري قديم اگه گير بياري خوبه.
آديو سيستم و گليدن هم كه جزو برندهاي داراي رنكينگ بالا هستن.
هرزت هم خوبه ولي تو سري پائين خرابي داشته.
گرند هم قدرتيه و كيفيت من تو سابهاش نديدم.
بودجه؟
بله ساب خوبيه. امتحانش رو هم پس داده.با مدل RS12 از نظر پارامتريك خيلي تفاوت نداره.
RS 12 قيمت ليست شركت 440 هست
RS 12 Free air قيمت ليست 380 هست.
اگر ويبره خوب بخواهيد بايد سايز 15 بگيريد.كه 15Free Air قيمت ليستش 640 هست
با سلام
دوستان من میخوام ساب بخرم که بین mx 12 plus و همین مدل ده اینچیش موندم و تنها به خاطر کامل درایو شدن چون ده اینچیش دویست تا میخواد ولی دوازده اینچیش سیصد تا حالا امپ من 230 تا روی چهار اهم میده حالا میخوام ببینم اینا صداشون خیلی تفاوت توشون هست یا زیاد فرقی ندارند با هم؟
در ضمن اینم بگم پخش 8019 هست و باند عقب هم 1073 هست و امپمم امپ سه کانال dls هست که با هزار مکافات گیر اوردم از بس که هر کی رو دیدم و گفت فلان امپ امتحان کردم نشد و اقا حمیدم یه امپ یه تومنی از گلیدن پیشنهاد میدادند که واقعا خیلی هزینش برام سنگین بود واسه همین رفتم سراغ این امپ که از خود dls باشه و روی دو کانال 120 تا میده و یه کانال مونو میده که فک کنم 230 تا روی چهار اهم و روی دو اهم 330 تا میده
حالا یه ساب توی رنج قیمتی 200 تا 300 که با یه باکس کوچیک جواب بده که اونم دیگه باید مزاحم اقا حمید بشم بهم پیشنهاد بدید
شرمنده زیاد شد میخواستم کامل در جریان باشید تا بتونم بهترین خرید رو داشته باشم
Sent from my HTC One X
سلام .....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)