دوستان انديشه فك كنم سبزه ميدان بنر زده كه تخفيف زمستاني با 30 درصد كاهش قيمت.
منظورش همين كاهش قيمتاي اخير بود يعني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه اين كاهش قيمتا به 30 درصد ميرسه.
كسي اطلاعاتي داره بگه.من يه ساعت ديه نتم تموم ميشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان انديشه فك كنم سبزه ميدان بنر زده كه تخفيف زمستاني با 30 درصد كاهش قيمت.
منظورش همين كاهش قيمتاي اخير بود يعني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي اطلاعاتي داره بگه.من يه ساعت ديه نتم تموم ميشه
منظورت WiMax که نیست ؟![]()
دوست خوبم وقتی تو بنر ها میزنن کاهس 30 درصد معنیش این نیست کل سرویس ها 30 درصد کم شده یکی از سرویس ها هم 30 درصد قیمتش کمن شه میتونن از این تبلیغ استفاده کنند
سلام دوست عزیز به علت امنیت نداشتن و اعتماد نمیتونم چنین کاری را انجام بدم متاسفم
خب پیغام خصوصیش رو هم اینجا میذاشتی همه ببینن , چرا تعارف میکنی ؟![]()
بچه ها کسی راجع به سرعت وقیمت سرویس مخابرات رشت خبر داره؟
این یعنی چی که زیر نظر پارس آنلاینه.
نهمنظورت WiMax که نیست ؟
واسه ثبت نامش باید بری شرکت پارس آنلاین ، در کل یعنی میری اینترنت پارس آنلاین رو میگیری و فکر کنم فقط اسمش اینترنت مخابرات هست، من خودم میخواستم واسه مخابرات رو بگیرم ولی دیدم اینجوریه رفتم اندیشه گرفتم، ولی میگن که نرخ های مخابرات از بقیه سرویس ها ارزون تره!!!!!!بچه ها کسی راجع به سرعت وقیمت سرویس مخابرات رشت خبر داره؟
این یعنی چی که زیر نظر پارس آنلاینه.
چیزی نبود بابابهش گفتم از کجا میگیری ما هم بریم بگیریم . تا حالا چندین نفر گفتن که داریم و ... ( ولی من هر چی گشتم و تحقیق کردم نبود
) کم کم دارم به این نتیجه میرسم که اینا همش خالی میبندن . مسائل امنیتی
خوب 100 % اینایی که تو ازشون خدمات میگیری سایتی ، شماره تلفنی ، چیزی دارن که . اونو بده . اگرم بیام لوشون بدم تو که گیر نمی افتی ، اونا رو میگیرن .
( شوخی کردم ) .
![]()
اصلا کاهش قیمتی در کار بوده که حالا بخواد به 30 درصد برسه؟! اون چیزی که اینها بهش میگن کاهش قیمت، بیشتر سیاه بازی هست. نمونه اش...منظورش همين كاهش قيمتاي اخير بود يعني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من در لاهیجان در سال 89 می تونستم با هزینه ماهیانه 17 تومن، سرویس 128 کیلوبیت بگیرم، با متوسط سرعت دانلود 60 کیلوبایت بر ثانیه. در نیمه اول سال 90، سرعت سرویس های 128 محدود شد به همون 16 کیلوبایت بر ثانیه. برای جبران این موضوع، می تونستی سرویس 256 کیلوبیت بخری، با هزینه ماهیانه 21 تومن، و متوسط سرعت دانلود 50 کیلوبایت بر ثانیه. در نیمه دوم سال 90، سرعت 256 هم در مقطعی محدود شد، از طرف دیگه، Line Rate برخی از نقاط شهر از 572 به 1088 کیلوبیت ارتقاء پیدا کرد. در این حالت می تونی سرویس 512 کیلوبیت با هزینه ماهیانه 25 تومن، و متوسط سرعت دانلود 60 کیلوبایت بر ثانیه بخری.
خب در فاصله یک سال، شما برای خرید یک سرویس با کیفیت یکسان، باید حدودا 47% هزینه بیشتری پرداخت کنی. پس کاهش قیمت خاصی رخ نداده، بلکه با دادن یک سرویس به کاربر و عادت دادن کاربر به اون سرویس، سعی شده که کاربر به سمت پرداخت قیمت های بیشتر سوق داده بشه. حالا در نظر بگیرید که قطعی ها و کاهش سرعت ها در سال 90 بسیار بیشتر از سال 89 بوده، و مشتری مداری و برخورد صحیح با مشتری هم در اندیشه نسبت به گذشته افت داشته. این چند روز اخیر هم که سرعت دانلود یک سرویس 512 در بسیاری از مواقع حول و حوش 14- 15 کیلوبایت در ثانیه شده، حتی گاهی شب ها سرعت متوسط به 4 کیلوبایت در ثانیه میرسه (یعنی اگر با دایال آپ دانلود کنی، سرعتش بیشتره!).
عزیز اولن خالی بندی تو کار و مرام ما نیست دومن من از کجا به شما وووو اعتماد کنم توی این دوره زمونه ادم به دادش خودشم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه ...... مثل اینکه فراموش کردی که داری توی ایران زندگی میکنی شاید هم یادت رفته که تو ایران هستی هیچ ادم عاقلی میره دستی دستی خودشو ب..... میده تا من یا دوستان دیگر این کار را بکنن بعدشم چی به من میرسه که بخوام واسه شما خالی ببندیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)