تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1177 از 1635 اولاول ... 177677107711271167117311741175117611771178117911801181118712271277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,761 به 11,770 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه...منظورم مثل hs20 که باید با دست لنز رو بچرخونی بود....sx40 اینطوریه؟...اصلا خریدش توجیه داره؟1100D چطوره؟
    نه عزیز، با همون کلید عکس گرفتن، یه زبانه داره که به راست یا چپ بگردونی، زوم کم و زیاد میشه.
    من خودم sx30 دارم. به دو دلیل راضی ام:
    1- حرفه ای نیستم، ولی حال و حوصله و علاقه برای یادگیری دارم. sx30,40 دوربینهای نیمه حرفه ای هستند.
    2-زوم بالا دارند. من دوست دارم از طبیعت عکس بگیرم. پس حفظ فاصله با سوژه برام خیلی مهمه.

2. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مثل اینکه این سایت زده 380
    دوستان کسی تا حالا از اینجا خرید کرده؟ مطمئنه؟
    camshop از قدیم فروشگاه آنلاین مطمئنی بوده که توی فورومهای تخصصی دوربین بیشتر ازش صحبت میشه مثل forum.akkasi.com.. ولی قبلش بهتره با تماس تلفنی یه بررسی میدانی هم بکنین!

4. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

من دیگه خسته شدم و ناامید :((

یک هفته میشه هر روز میرم سراغش رو میگیرم و همش میگن به خدا به ما هم نیمفروشن

بالاخره مجبور شدم به یکی زنگ بزنم برام بیاره. حالا 2 سوال
    اولیش رو که میدونم جوابی براش نیست.چون دارم از یه ادم نامطمئین میگیرم، جایی هست که بشه چک کرد دوربین اصله یا نه.کانن اس ایکس 40 اچ اس اصلا تقلبیش اومده؟ اصلا کانن تقلبی داره مثلا از نوع چینی؟؟؟
    دوم این که منوی فارسی داره خود دوربین یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درود بر شما.

آيا استفاده از مموري هاي ميكرو براي دوربين هايي باكيفيت فيلمبرداري full HD ممكن است كه مشكلاتي درفيلمبرداري و يا خود دستگاه دوربين ايجادكند؟ دوربين مورداستفاده من سوني مدل hx100v است. قصدتهيه يك مموري ميكرو 16g كلاس 4 را دارم. قيمتش مناسب تر از موري هاي sd است. برخي ازدوستان مي گويند كه مموري هاي ميكرو با توجه به كوچك بودن ابعادشان احتمال گرم شدنشان است. هدفم مموري ميكرو توشيبا ساخت تايوان است. البته در حال حاضر يك مموري 8G sd توشيبا ساخت ژاپن تهيه كرده ام اما هنوز آن را براي استفاده در دوربين باز نكرده ام تا چنانچه پاسخ دوستان باتجربه دراين زمينه مثبت بود با يك مموري ميكرو 16G تعويضش كنم.

لطفا راهنمايي فرماييد كه آيا استفاده از مموري ميكرو مشكلاتي را در فيلمبرداري و يا براي خود دستگاه ايجاد مي كند يا خير؟
    Last edited by knight110; 17-01-2012 at 11:51.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من بالاخره تصمیم گرفتم sx 230 بگیرم
    با گارانتی آفومار 430
    با گارانتی الرمس 410

من اصلا این گارانی ها رو نمیشناسم و چون تهران نیستم مجبورم سفارش بدم
    به نظر شما کدوم بهتره؟

دوست گرامي

من چندي پيش قصدخريد اين دوربين را داشتم. يك مشكلي دراين دوربين احساس كردم و آن كندي لنز پس از برگشت زوم و لنز است. موقع زوم كردن سرعت مناسبي دارد اما هنگام برگشت كند است. شما هم اين مورد را بررسي كنيد .يك مشكل ديگر هم اين است كه فلش درون دستگاه قراردارد. ممكن است فلش رابر روي خودكار گذاشته باشيد و اگر دستتان بر روي دريچه آن باشدامكان صدمه واردشدن به بخش مكانيكي آن هست.

باز هم بيشتر بررسي كنيد.

8. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

hs20 تویه فیلمبرداری مشکل فوکوس داره و تصویر تار و شفاف میشه.
    مهندس
    اتوفوکوس فیلم برداری رو از روی حالت پیوسته بذار روی حالت مرکز، درست میشه. از توی منو قشنگ مشخصه. منم اولین بار که میخواستم فیلم برداری کنم دیدم اه چرا اینطوری میشه.. توی تنظیماتش نگاه کردم دیدم اتوفوکوس فیلم برداری روی حالت پیوسته است!!! گذاشتمش روی حالت مرکز درست شد. کیفیتش انصافا خیلی خوبه. خیلی خوشم اومده از این دوربین. fuji finepix hs20
    (از توی منو گزینه حالت AF فیلم رو بزن و از روی پیوسته بذار روی مرکز)
    Last edited by The Auditor; 17-01-2012 at 13:35.

10. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بین sx40 و hx100 کدوم بگیرم بهتره؟....از اونجایی که به ادیت اعتقادی ندارم میخام کیفیت خامش بالاتر باشه!.....گزینه های دیگه ای هم هست؟

دوست عزيز اطلاعي از sx40 ندارم اما حدود دوهفته است كه hx100v را گرفته ام.دوربين فوق العاده اي است با امكانات عالي. من پيشتر كانن 960IS داشتم كه به دليل كيفيت پايين فيلمبرداريش تصميم به تهيه يك دوربين ديگر گرفتم. نتيجه بررسي ها اين شدكه اين مدل راتهيه كنم. به لحاظ فيلم برداري بي نظير است. ازلحاظ عكس هم بايد بگم كه درحالت خودكارهوشمند درفضاي بسته و بانور لامپ كمي در رنگها اغراق مي كندامادرمحيطي با نور طبيعي عكس هاي فوق العاده اي مي گيرد. البته شما با سايرتنظيمات ازقبيل تنظيم دستي مي توانيد عكس هاي بهتري نيز بگيريد.
    به هر حال با استفاده ازاين دوربين من لذت عكاسي را احساس مي كنم. بسيارخوشدست وارگونوميك است.

بازهم بيشتر بررسي كنيد وبرحسب نياز خود اقدام نماييد.
    Last edited by knight110; 17-01-2012 at 14:03.

12. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من دیگه خسته شدم و ناامید :((

یک هفته میشه هر روز میرم سراغش رو میگیرم و همش میگن به خدا به ما هم نیمفروشن

بالاخره مجبور شدم به یکی زنگ بزنم برام بیاره. حالا 2 سوال
    اولیش رو که میدونم جوابی براش نیست.چون دارم از یه ادم نامطمئین میگیرم، جایی هست که بشه چک کرد دوربین اصله یا نه.کانن اس ایکس 40 اچ اس اصلا تقلبیش اومده؟ اصلا کانن تقلبی داره مثلا از نوع چینی؟؟؟
    دوم این که منوی فارسی داره خود دوربین یا نه؟
    وسواس بیجا نداشته باش دوست من.. دوربین های برندهای معتبر بدلیل فناوری پیشرفته ای که دارن و نظارت اتحادیه هنوز ندیدم حتی یک نمونه ی تقلبی توی بازار داشته باشن.من ندیدم.. اگه عمراً کسی دیده بیاد آمار بده! سونی و کنون و پانا و.. همه ژاپنی هستن.
    مثل اینه که شما برین خرید بنز و بترسین بنز قلابی و چینی بهتون بندازن..!
    مسأله فقط روی تفاوت نام گارانتی ها هست.من شخصاً معتقدم برین بازار بین فروشنده های معتبر ببینین کدوم ارزونتر میده از همون بگیرین.البته من همیشه خودم اول از راه گوگل به سایت فروشنده های معتبر و نمایندگیها دسترسی پیدا میکنم و بعد با تلفن بیشتر نمایندگیها و فروشنده رو چک میکنم ببینم سراغ کدوم برم.. هیچوقت بیکار نیستم یه راست برم بازار گردی و معطلی و بقول شما دچار خستگی و نا امیدی شدن!
    شما هم همین کار من رو بکن تا هم در هزینه و هم در وقتت صرفه جویی شه.

دوست گرامي

من چندي پيش قصدخريد اين دوربين را داشتم. يك مشكلي دراين دوربين احساس كردم و آن كندي لنز پس از برگشت زوم و لنز است. موقع زوم كردن سرعت مناسبي دارد اما هنگام برگشت كند است. شما هم اين مورد را بررسي كنيد .
    من یه همچین مسأله ای رو ندیدم عزیز.انتظارتون رو معقول کنید.مکانیسم پیچیده ی لنزهای مرکب داخل همه ی دوربینهای پیشرفته ی زوم بالای فعلی(سوپر زوم) اصولاً این اجازه رو نمیده که یهو در یک چشم بر هم زدن زوم و آن زوم کنه!
    يك مشكل ديگر هم اين است كه فلش درون دستگاه قراردارد. ممكن است فلش رابر روي خودكار گذاشته باشيد و اگر دستتان بر روي دريچه آن باشدامكان صدمه واردشدن به بخش مكانيكي آن هست.

باز هم بيشتر بررسي كنيد.
    مکانیسم هوشمند داخل دوربین جلوی آسیب رو میگیره عزیز.گرچه در همه ی دوربینهای دارای فلاش Pop up خودکار توصیه میشه دستتون رو در مکان فلاش قرار ندین.بر خلاف تصور شما و Review هایی که دیدم مسأله ی باز شدن خودکار فلاش منحصر به sx230 نیست بلکه حتی در sony hx9v هم(بسته به تنظیمات انجام شده و نور محیط) باز شدن خودکار فلاش میتونه بروز کنه.البته این یک نکته ی منفی نیست و برای سرعت عمل دوربین در مجموع یک مزیته..

14. 4 کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

وسواس بیجا نداشته باش دوست من.. دوربین های برندهای معتبر بدلیل فناوری پیشرفته ای که دارن و نظارت اتحادیه هنوز ندیدم حتی یک نمونه ی تقلبی توی بازار داشته باشن.من ندیدم.. اگه عمراً کسی دیده بیاد آمار بده! سونی و کنون و پانا و.. همه ژاپنی هستن.
    مثل اینه که شما برین خرید بنز و بترسین بنز قلابی و چینی بهتون بندازن..!
    مسأله فقط روی تفاوت نام گارانتی ها هست.من شخصاً معتقدم برین بازار بین فروشنده های معتبر ببینین کدوم ارزونتر میده از همون بگیرین.البته من همیشه خودم اول از راه گوگل به سایت فروشنده های معتبر و نمایندگیها دسترسی پیدا میکنم و بعد با تلفن بیشتر نمایندگیها و فروشنده رو چک میکنم ببینم سراغ کدوم برم.. هیچوقت بیکار نیستم یه راست برم بازار گردی و معطلی و بقول شما دچار خستگی و نا امیدی شدن!
    شما هم همین کار من رو بکن تا هم در هزینه و هم در وقتت صرفه جویی شه.

من یه همچین مسأله ای رو ندیدم عزیز.انتظارتون رو معقول کنید.مکانیسم پیچیده ی لنزهای مرکب داخل همه ی دوربینهای پیشرفته ی زوم بالای فعلی(سوپر زوم) اصولاً این اجازه رو نمیده که یهو در یک چشم بر هم زدن زوم و آن زوم کنه!
    مکانیسم هوشمند داخل دوربین جلوی آسیب رو میگیره عزیز.گرچه در همه ی دوربینهای دارای فلاش Pop up خودکار توصیه میشه دستتون رو در مکان فلاش قرار ندین.بر خلاف تصور شما و Review هایی که دیدم مسأله ی باز شدن خودکار فلاش منحصر به sx230 نیست بلکه حتی در sony hx9v هم(بسته به تنظیمات انجام شده و نور محیط) باز شدن خودکار فلاش میتونه بروز کنه.البته این یک نکته ی منفی نیست و برای سرعت عمل دوربین در مجموع یک مزیته..

درارتباط باكندي آن زوم مدل sx230 درمقايسه باسايردوربين ها اين موضوع را احساس كردم. درمقايسه سايردوربين هاي سوپرزوم مانند hx9v كندعمل مي كند. مي توانيدخوداين موضوع رابا مقايسه هر دو دوربين محك بزنيد. شايد دوربيني كه من بررسي كردم دچارمشكل بوده.

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درود بر شما.

آيا استفاده از مموري هاي ميكرو براي دوربين هايي باكيفيت فيلمبرداري full HD ممكن است كه مشكلاتي درفيلمبرداري و يا خود دستگاه دوربين ايجادكند؟ دوربين مورداستفاده من سوني مدل hx100v است. قصدتهيه يك مموري ميكرو 16g كلاس 4 را دارم. قيمتش مناسب تر از موري هاي sd است. برخي ازدوستان مي گويند كه مموري هاي ميكرو با توجه به كوچك بودن ابعادشان احتمال گرم شدنشان است. هدفم مموري ميكرو توشيبا ساخت تايوان است. البته در حال حاضر يك مموري 8G sd توشيبا ساخت ژاپن تهيه كرده ام اما هنوز آن را براي استفاده در دوربين باز نكرده ام تا چنانچه پاسخ دوستان باتجربه دراين زمينه مثبت بود با يك مموري ميكرو 16G تعويضش كنم.

لطفا راهنمايي فرماييد كه آيا استفاده از مموري ميكرو مشكلاتي را در فيلمبرداري و يا براي خود دستگاه ايجاد مي كند يا خير؟
    شما کلاً رمهای SD , micro SD زیر کلاس 4 رو برای این دوربین باید کاملاً بیخیال شین(در راهنمای دوربین گفته شده) و زیر کلاس 6 رو هم حتی الامکان خرید نکنین.و از اونجایی که در hx100v مثل hx9v یک مود پانورامای پیشرفته وجود داره که میتونه عکسهای بسیار حجیمی(تا نزدیک به 40MB) بگیره خیلی بهتره برای کمک به بافر دوربین در ذخیره ی سریع و مناسب چنین عکسهای حجیمی از یک رم کلاس 10 استفاده کنین.. ضمناً هر رمی با هر مارک و برند و کلاسی رو بهتره یجورایی قبلش با برنامه ی HD Tune Pro تست سرعت(Read/Write) بگیرین چون صرفاً SD یا micro SD بودن و یا کلاس اسمی رم نمیتونه معیار باشه.من SD رم GOLD 8GB کلاس 10 پاناسونیک اصلی ژاپنی ساخت 2009 رو که الان تست بنچمارک میگیرم میبینم با SD رم کلاس 6 لکسار 32GB ساخت 2011 سرعت برابری داره..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •