تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1177 از 2376 اولاول ... 17767710771127116711731174117511761177117811791180118111871227127716772177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,761 به 11,770 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

با وجود همه شايعات
    استقلال حداكثر ۲ بازيكن را از دست مى دهد

اين روزها صحبت بر سر جدايى چند مهره سرشناس استقلال در نيم فصل بوده و عده اى معتقدند آبى پوشان پس از پايان دور رفت ليگ هشتم با يك موج جدايى طلب مواجه مى شوند كه به موجب آن چند بازيكن نيمكت نشين براى دريافت رضايتنامه خود به واعظى آشتيانى مراجعه خواهند كرد اما به احتمال بسيار زياد چنين اتفاقى رخ نخواهد داد. طبق آخرين شنيده هاى ما استقلال تقريباً تمام مردان فعلى خود را حفظ خواهد كرد و حداكثر ۲ نفر جدايى طلب خواهد داشت. اتفاقاً نكته مهم اينجاست كه شايد خود اين ۲ بازيكن هم خيلى راغب به جدايى نباشند اما قلعه نويى تصميم به چنين كارى بگيرد. در واقع بهتر است اينگونه بيان كنيم اغلب بازيكنان كه در هفته هاى اخير طى مصاحبه هاى خود حرف از جدايى زده اند به نوعى مى خواهند خودشان را به امير قلعه نويى نشان بدهند تا وى از وجودشان در مسابقات استفاده كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براى رسيدن به تيم ملى
    برهانى عليه دايى مصاحبه نمى كند

آرش برهانى از جمله بازيكنان آماده ليگ برتر محسوب مى شود و هم اكنون در جمع صدرنشينان جدول گلزنان ليگ حرفه اى قرار دارد اما على دايى او را جزو مدعوين براى جدال با قطر قرار نداد و به نظر مى رسد برهانى بايد مسابقه با امارات را هم فراموش كند. البته عدم دعوت از آرش برهانى واكنش هايى را هم در پى داشته و خود او نيز چند مصاحبه در اين مورد انجام داده است اما ظاهراً حكايت شكل ديگرى به خود گرفته است. اين طور كه ما مطلع شديم، برهانى پس از مشورت با برخى از مشاوران و دوستان خود تصميم گرفته تا به هيچ عنوان عليه دايى مصاحبه نكرده و در عين حال حرفى نزند كه كادر فنى تيم ملى از آن بد برداشت كند. به اعتقاد او با اين كار راه براى حضورش در تيم ملى بسته نشده و در عين حال از وى به عنوان يك مهره حاشيه ساز براى تيم ملى نيز ياد نخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پولادى: استقلالى ها گفتند نرو، من هم ماندم

پس از كش و قوس هاى فراوان سرانجام مهرداد پولادى در استقلال ماندنى شد. او كه قصد داشت در پايان نيم فصل از استقلال جدا شود ديروز از تصميم حد صرف نظر كرد. در همين رابطه با او گفت وگويى را انجام داديم متن كامل آن را در ذيل بخوانيد:
    • بالاخره در استقلال ماندنى شديد؟
    - بله، من براى صحبت با مسئولين به باشگاه رفتم و رضايت نامه ام را طلب كردم اما با صحبت هايى كه انجام گرفت از رفتن منصرف شدم و تا پايان فصل در استقلال مى مانم و جدايى خود از استقلال را به پايان فصل موكول مى كنم. در جلسه اى كه با مسئولين داشتم آنها مانع جدايى ام شدند و من هم خواسته آنها را پذيرفتم.
    • با اين حساب قطعاً در پايان فصل از استقلال جدا مى شويد؟
    - هنوز چيزى مشخص نيست. همه چيز را به پايان فصل موكول كرده ام. اگر در پايان فصل شرايط فراهم بود مى مانم و اگر نه جدا مى شوم.
    • شرايط تيم چه طور است؟
    - خدا را شكر تمرينات خوبى را پشت سر مى گذاريم و آماده رقابت با حريفان مى شويم و معتقديم شانس ما براى قهرمانى در نيم فصل بسيار زياد است و اگر به اين مهم دست پيدا كنيم ۷۰ درصد راه قهرمانى در پايان فصل را پيموده ايم. به هر حال تلاش مى كنيم تا به هدف خود برسيم. اميدوارم لطف خداوند نيز شامل حالمان شود و بتوانيم در نيم فصل و در پايان فصل قهرمان شويم.
    • در ديدار هفته آينده بازى مى كنيد؟
    - اين سؤال را بايد از قلعه نويى بپرسيد. او در اين مورد تصميم مى گيرد. من از لحاظ بدنى مشكلى ندارم و مى توانم براى استقلال بازى كنم و اگر اميرخان به من اعتماد كند پاسخ اعتمادش را خواهم داد. من منتظر فرصت هستم و ايمان دارم اگر اين فرصت به من داده شود به نحو احسن از اين فرصت استفاده خواهم كرد.
    • ديدار با فولاد را چه طور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. ما در اين مسابقه هم براى كسب ۳ امتياز مى رويم و به اميد خدا اين ۳ امتياز را به اندوخته خود مى افزاييم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تيم‌هاي پايه استقلال مشكلي براي محل تمرين ندارند
    فتح‌ا...‌زاده از مرغوبكار درآمدزايي كرد

انتشار خبري در مورد اجاره داده نشدن ورزشگاه مرغوبكار از سوي يكي از خبرگزاري‌ها بهانه‌اي شد تا با علي فتح‌ا...‌زاده صحبت كنيم. در اين خبر آمده بود كه به دليل اجاره دادن اين ورزشگاه، تيم‌هاي پايه استقلال مجبور هستند براي تمرين در زمين باشگاه‌شان اجاره‌بها بپردازند كه فتح‌ا...‌زاده در توضيح اين خبر به گل گفت: «پيش از حضور ما در مديريت باشگاه اين ورزشگاه سالانه 25 ميليون تومان اجاره داده شده بود و من پس از حضورم در استقلال اين مجموعه را به مبلغ 130 ميليون تومان اجاره دادم.» او با اشاره به اشتباه در تنظيم شدن اين خبر ادامه داد: «تيم‌هاي پايه استقلال به ظاهراجاره بها پرداخت مي‌كردند اما اين در حالي بود كه آن بخش خصوصي بخشي از اين مبلغ را به عنوان اجاره بها از پول پرداختي به باشگاه كسر مي‌كرد و مابقي آن را كه چيزي معادل يكصد ميليون تومان بود را به حساب استقلال واريز مي‌كرد. از اين جهت نه تنها هيچ پولي بابت تمرين پايه‌هاي استقلال پرداخت نمي‌شد بلكه چهار برابر اجاره بهاي قبلي به حساب استقلال مي‌آمد.»
    جالب اينجاست كه در پايان اين خبر آمده بود واعظ در جلسه‌اي در همين خصوص با منصوريان، رييس آكادمي فوتبال استقلال به وي قول داده مشكل اجاره بهاي فوق را رفع كند تا پايه‌هاي استقلال مشكلي بابت تمرين كردن در مرغوبكار نداشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتیانی: به بازیکنی پول نمی دهیم
    مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: وقتي هنوز بازيكني را نشناخته‌ايم، دليلي ندارد براي آن پول بفرستيم.

امير واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرنگاران درباره حرف‌هايي كه در ارتباط با سفر رضا رجبي به برزيل به وجود آمده و گفته مي شود از اين سفر و حضور بازيكنان برزيلي قرار است سودهايي به اشخاصي خاص برسد، اظهار داشت: قطعا براي جذب اين بازيكنان مسائلي را رعايت مي كنيم. همينطوري نيست كه اين بازيكنان را جذب كنيم.
    وي افزود: اگر من مدير و عالي‌ترين مقام باشگاه هستم، مي دانم چطور جلوي اين مسائل را بگيرم. وقتي هنوز اتفاقي نيفتاده كه نمي‌توانم در مورد آن حرفي بزنم.
    مديرعامل استقلال درباره اينكه اين بازيكنان برزيلي مورد تست فني قرار مي گيرند، عنوان كرد: در مسائل فني دخالت نمي‌كنم؛ اما قطعا اين بازيكنان زماني جذب خواهند شد كه سرمربي آنها را تاييد كند و سپس ما با هم تصميم نهايي را مي‌گيريم.
    واعظ در مورد اينكه چطور شركت وب ساكر حاضر شده خرج سفر رجبي را متحمل شود و اين در حاليست كه شايد بازيكني را انتخاب نمي كرد، گفت: اين را بايد از اين شركت بپرسيد و نمي توانم جاي آنها پاسخ دهد. فقط اين را بگويم كه خرج اين سفر بر عهده استقلال نبوده است.
    وي در پاسخ به اينكه استقلال است كه بايد براي حضور اين دو بازيكن پول بليت ارسال كند، اظهار داشت: براي كسي پول نمي فرستيم. هنوز بازيكني را انتخاب نكرديم كه هزينه كنيم. حضور اين بازيكنان بر عهده همان شركت است. تا زماني كه اين بازيكنان را نديده ايم كه نمي توانيم براي آنها خرج كنيم.
    واعظ آشتياني در مورد اظهارات اخير علي فتح ا...زاده گفت: برايم بيان اين حرف ها مهم نيست. از جزييات اين حرف ها هم خبر ندارم و خودشان مي دانند چرا اين حرف‌ها را زده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح‌الله زاده از دلایل برکناری می‌گوید • مصاحبه
    علی فتح‌الله زاده، مدیرعامل برکنار شده باشگاه استقلال تهران، اکنون عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ایران است. وی در مصاحبه با دویچه‌وله، دلایل برکناری از باشگاه استقلال را برشمرده و به اتهام‌ها علیه خود پاسخ گفته است.

نتایج ضعیف تیم فوتبال استقلال تهران در آغاز فصل جاری لیگ برتر باشگاه‌های ایران، منجر به اخراج علی فتح‌الله زاده از سمت مدیرعاملی این باشگاه گردید. استقلال حال روزهای موفقی را تجربه می‌کند و به جمع مدعیان مقام قهرمانی پیوسته است.

علی فتح‌الله زاده که در حال حاضر به‌عنوان عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ایران، هم‌چنان در صحنه فوتبال این کشور حضور دارد، در گفت‌وگو با دویچه وله، علل برکناری خود از استقلال را مورد بررسی قرار داده است. وی به اتهاماتی که از جمله از سوی حسن روشن به شخص او زده شده، پاسخ داده است.

برای شنیدن گفت‌وگو با علی فتح الله زاده، به لینک زیر مراجعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به برهانی فرصت دهید «استاندارد» شود

می گویند؛ این آقا (دایی) چرا برهانی را دعوت نمی كند كه این فصل گلزن ظاهر شده و چنین و چنان! نه دوستان! این گونه هم صحیح نیست كه انتظار داشته باشیم سیستم تیم ملی بر چنین مبنایی پیش برود.

همین مانده بود كه تلویزیون را روشن كنیم و از زبان مجری جوان شبكه پایتخت بشنویم كه علی دایی سرمربی تیم ملی حق آرش برهانی و فریدون فضلی را خورده كه دعوتشان نكرده، حالا فضلی هیچ كه پا به سن گذاشته است و فلان و بهمان اما علی آقا چرا برهانی را دعوت نكرده كه ۹ گل زده و آقای گل است. قطعاً این جناب را به استقلالی بودن و رفیق برهانی بودند متهم نمی كنیم، چه در فضای این روزهای فوتبال كشور هم بعضاً از زبان برخی دوستان كه دستی بر آتش فوتبال دارند اقوالی اینچنینی را می شنویم یا می خوانیم.
    می گویند؛ این آقا (دایی) چرا برهانی را دعوت نمی كند كه این فصل گلزن ظاهر شده و چنین و چنان! نه دوستان! این گونه هم صحیح نیست كه انتظار داشته باشیم سیستم تیم ملی بر چنین مبنایی پیش برود. نباید با درخشش های مقطعی یك بازیكن روی ذهن سرمربی فشار بیاوریم كه چرا فلانی را دعوت نكردی؟ فوتبال را این قدر بی قاعده نپنداریم موضع منفی و ناسازگارانه ای علیه برهانی نمی گیریم چه او را در زمان اوجش به حق در تیم ملی دیده و پذیرفته ایم و ضمناً معتقدیم كه او پتانسیل تبدیل شدن به مهاجم اول تیم ملی را هم دارد اما اگر بنا باشد با تكیه به استعدادهای بالقوه تصمیمات بالفعل بگیریم آن وقت حق خیلی ها خورده می شود و خیلی شایسته ها پشت خط می مانند.

* بازیكن استاندارد

قاعده ملی پوش شدن یك فوتبالیست این است كه او در مدت زمانی طولانی بازده تقریباً یكسانی داشته باشد. به این گونه بازیكنان، «بازیكنان استاندارد» می گوئیم. به عبارتی بازیكن استاندارد فوتبالیستی است كه طی یك دوره زمانی غالب عملكردی منطبق با سطح مورد انتظار داشته باشد آن هم به صورت پیوسته. پیوسته بودن سطح عملكرد بحث الزامی در زمینه استاندارد بودن بازیكن است. این طور نیست كه مهاجمی یك فصل ناكام باشد و در ادامه هنوز فصل به نیمه نرسیده نسبتاً، بله نسبتاً خوش بدرخشد و آن وقت دوستان حكم بدهند كه فلانی حقش تیم ملی است و لاغیر.برهانی دست كم یك فصل باید بتواند گلزن ظاهر شود تا مدعی حضور در تیم ملی لقب بگیرد، تازه در آن صورت هم باید بتواند خودش را با فضای فوتبال ملی تطبیق بدهد و توانایی هایش را در این سطح حفظ كند وگرنه می شود عنایتی گلزن در سطح باشگاهی و گل نزن در سطح ملی.

*تعیین جایگاه منطبق بر توانایی
    نكته مهم دیگری كه برای ملی پوش شدن یك فوتبالیست می بایست مدنظر قرار بگیرد این است كه سرمربی تیم ملی تشخیص بدهد فلان بازیكن آیا می تواند در سیستم او بازده داشته باشد یا نه. به عنوان مثال اگر بازیكن X در تیم باشگاهی اش گل می زند قطعاً بخش مهمی از فرایند گلزنی او مربوط می شود به عملكرد خطوط پشت سر او خصوصاً خط هافبك و میانه میدان و سیستمی كه مربی برای آن تیم باشگاهی در نظر گرفته است. آیا آقای X در تیم ملی هم چنین فضای مناسبی را در اختیار دارد یا اصلاً چه بسا با شرایط متفاوتی مواجه می شود. مهاجمی كه در تیم باشگاهی اش توپ های زمینی و در عمق را با فرارهای متعددش با استفاده از سرعت بالایش گلزنی می كند در تیم ملی با سیستم متكی بر توپ های بلند از كناره ها چقدر بازده خواهد داشت؟
    كنترل كیفیت همان طور كه در صعنت و مقوله تولید كالا بحث كنترل كیفیت اهمیت بالایی پیدا كرده به نحوی كه صنایع تولیدی و تجاری بر این اساس رده بندی می شوند در فوتبال نیز باید به مقوله كنترل كیفیت كار بازیكن توجه شود و برای حفظ و ارتقای آن برنامه ریزی صورت بگیرد. این مسأله در تیم های ملی نمود بیشتری پیدا می كند و ارزش دوچندانی می یابد.كنترل كیفی عملكرد بازیكن فوتبال خصوصاً مهاجمان كه تأثیر بیشتری در پیروزی ها دارند مقوله ای است كه باید با بسترسازی مناسب و نظارت مداوم رعایت گردد تا بازده كلی كار بالا باشد و بالا بماند. این مسأله هم یكی دیگر از فاكتورهای دعوت بازیكنان به تیم ملی است.
    در مجموع باید گفت نیاز است كه هم به برهانی و هم به دایی فرصت بدهیم تا همدیگر را بپذیرند. برهانی به خودش و دیگران ثابت كند كه از سطح استاندارد لازم برخوردار شده و دایی هم در طی زمان برای حضور او در تیم ملی فرایند مناسب با توانایی هایش را تعریف كند. بدین سان هر ۲ طرف و خصوصاً فوتبال ملی بهترین استفاده را خواهد برد و كسی و چیزی هم تخریب نخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ترديد روى شماره يك
    بهزاد غلامپور: اگر طالب لو بازى كرد تعجب نكنيد

اين روزها در اردوى تيم ملى بحث سر اين است كه اگر روزى سيدمهدى رحمتى نتوانست در چارچوب دروازه تيم ملى قرار بگيرد آن وقت چه كسى مى تواند جاى او را پر كند وحيد طالب لو گزينه بسيار ايده آلى است اما او ميدان هاى كافى را نديده، از اين رو شايد طالب لو در بازى هاى آتى مرد شماره يك تيم ملى لقب بگيرد. بهزاد غلامپور با پاسخ هاى خود به نوعى اين اتفاق را تأييد مى كند.

بعد از بازى با قطر يك روز استراحت كرديد دليل اين استراحت چه بود
    خستگى بازيكنان، بهتر بود يك روز تمرين نكنيم تا بچه ها دچار فرسودگى نشوند.
    طالب لو و رحمتى هر كدام يك نيمه بازى كردند اين تصميم شما بود
    به هر حال من مربى دروازه بان هاى تيم ملى هستم و اگر چيزى به نظرم برسد حتما با آقاى دايى آن را در ميان مى گذارم. در اين بازى بهتر ديدم از دو دروازه بان مان استفاده كنيم.
    بازى دادن به طالب لو دليل خاصى دارد قبلا اين كار را نمى كرديد و مدام به رحمتى بازى مى داديد
    همه بايد در شرايط مسابقه قرار بگيرند. طالب لو هم دروازه بان بزرگى است و بايد فرصت حضور در ميدان را پيدا كند.
    ممكن است اين كار باز هم تكرار شود مثلا بازى با امارات !
    شايد اتفاق بيفتد و ما طالب لو را به عنوان دروازه بان اول بازى بدهيم.
    آن وقت نگران چارچوب دروازه تيم ملى نيستيد
    وقتى طالب لو در بهترين شرايط به سر مى برد هيچ نگرانى وجود ندارد. اين موضوع درباره رحمان احمدى ديگر دروازه بان خوب ما هم صدق مى كند.
    تصور مى كنيد مقابل امارات بتوانيم به برترى برسيم
    ما هميشه مقابل امارات موفق بوديم اما نبايد اين بازى را ساده بگيريم. به هر حال مرحله مقدماتى جام جهانى است و همه تيم ها با انگيزه وارد ميدان مى شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امير قلعه نويى: به دعوت نشدن برهانى احترام مى گذارم

امير قلعه نويى به انتخاب هاى دايى احترام مى گذارد. او عدم دعوت از برهانى را مسأله حادى نمى داند: «دايى به عنوان سرمربى تيم ملى اختيار تام دارد و مى تواند بنا به تشخيص فنى اش بازيكنان مورد نظرش را به تيم ملى دعوت كند.
    بايد به نظرسرمربى تيم ملى احترام گذاشت و حاشيه سازى نكرد. دعوت نشدن آرش برهانى به تيم ملى را بايد پذيرفت و منتظر روزهاى آينده ماند.» قلعه نويى از روند رو به رشد استقلال هم راضى است: «وضعيت اين تيم بسيار خوب است و روند رو به رشدمان ادامه خواهد داشت. تعطيلى ۱۵ روزه ليگبه گونه اى است كه ما نبايد اجازه دهيم بازيكنانمان دچار افت بدنى شوند. به خاطر تيم ملى از تعطيل شدن ليگ پيروى مى كنيم اما به طور قطع اين روند در آمادگى تيم ها تأثيرگذار است اما اگر قرار است استقلال در اين شرايط مساعد باقى بماند نياز به آرامش داريم و بايد به دور از حاشيه به تمرينات خود به پردازيم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيك زاده: مشكل روحى روانى ندارم
    هاشم بيك زاده آرام آرام در حال فراموش شدن است. او در ۱۴ بازى گذشته استقلال فقط ۲ بازى انجام داده كه اين آمار نشان مى دهد كادر فنى استقلال به اين بازيكن اعتقاد چندانى ندارد.
    بيك زاده اما اميدوار است به زودى بازى كند: «در بازى مقابل ملوان قرار بود به جاى مجتبى جبارى در تركيب قرار بگيرم و از همه نظر آماده حضور در ميدان بودم. با اين حال نمى دانم چرا اين اتفاق رخ نداد.
    در هر صورت مسأله اى نيست و در اولين بازى كه فرصت حضور در ميدان را پيدا كنم، تمام توانايى هايم را نشان مى دهم.»
    آيا بيك زاده مشكل روحى دارد او به اين سؤال پاسخ مى دهد: «اين موضوع را قبول ندارم. چرا كه از نظر روحى خود را آماده مى كنم و در بازى هايى كه به ميدان رفتم نيز تمام تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام داده ام. در بازى مقابل استقلال اهواز گلزنى كرده ام و در بازى هاى بعدى نيز پيروز بوديم تا آنكه در بازى مقابل پرسپوليس آسيب ديدم.
    در هر صورت قلعه نويى به من گفته است كه از من رضايت دارد و از من خواسته به صحبت هاى ديگران توجه نكنم. همين كه سرمربى تيم از من راضى است، براى من كفايت مى كند و منتظر فرصتى هستم تا به ميدان بروم و براى استقلال بازى كنم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •