قطبى گفت بزرگوارى كردى
شيث: اگر در پرسپوليس بودم جواب نيكبخت را مى دادم
سميرا شيرمردى
ايران ورزشى- روى پيراهن قرمزى كه شيث رضايى زير پيراهن صبا پوشيده بود نوشته اى جالب قرار داشت. روى پيراهن يك دست قرمز شيث با حروف لاتين دو نام نوشته شده بود. شيت و مامانى. شايد شيث مى خواست پس از گلزنى مقابل تيم سابقش اين پيراهن را به دوربين عكاسان نشان دهد. رضايى مى گويد: «خيلى تعجب مى كنم كه آن را ديديد، فكر نمى كردم كسى ببيند اما به خاطر اينكه من و محمدرضا مامانى با هم خيلى رفيقيم و با هم از پرسپوليس رفتيم اسم مان را نوشتيم كه اگر موقعيتى پيش آمد آن را نشان دهيم. به هر حال مامانى هم براى پرسپوليس خيلى زحمت كشيد و جوانى اش را گذاشت. براى همين اسم مان را نوشتيم كه ياد آن روزها باشيم.»
دوربين ها روى او زوم كرده بودند و همين مسأله روى بازى اش تأثير گذاشته بود. از لحظه اولى كه شيث وارد زمين شد و با دسته گل سمت قطبى رفت تا آخرين صحنه مسابقه كه با واحدى نيكبخت دست داد و روبوسى كرد، در كانون توجهات قرار داشت. در روزى كه شيث چهره اصلى ورزشگاه بود، نمايش فوق العاده اى نداشت و نتوانست مثل بازى هاى قبلى ظاهر شود.
انگار در بازى مقابل پرسپوليس روز خيلى سختى داشتى
نمى دانم كسى مى تواند شرايط من را درك كند يا نه اما واقعاً براى من كه در سرما و گرما با پرسپوليس بودم و برايش با دل و جان كار مى كردم سخت بود كه روبه روى اين تيم بازى كنم. شايد باور نكنيد اما از دو هفته قبل كه به بازى نزديك تر مى شدم استرسم هم زيادتر مى شد. براى همين قبل از بازى در مصاحبه اى گفتم كه به خاطر تعهدى كه به صباباترى دارم و براى اينكه پولم حلال باشد مجبورم جلوى پرسپوليس بازى كنم.
در كل بازى چطور بود
بازى بدى نبود. پرسپوليس خيلى خوب بازى كرد و ما هم خوب بوديم. ما دو سه موقعيت داشتيم كه دوتاى آن گل شد آنها هم همين طور.
به نظرت نتيجه عادلانه بود
بله. من معتقدم كه عادلانه بود.
خب قبل از اينكه بازى شروع شود وقتى سمت قطبى رفتى و به او گل دادى چه چيزى به او گفتى و قطبى چه جوابى داد
اول سلام كردم بعد هم اجازه بازى خواستم. گفتم كه شما بزرگ هستى، هواداران پرسپوليس هم دوستت دارند من هم به احترام همان هواداران برايت گل آوردم. او هم تشكر كرد و گفت كه بزرگوارى كردم.
براى كسى كرى نخواندى
نه. اصلاً.
شيث رضايى نسبت به فصل قبل خيلى تغيير كرده، چرا
فكر مى كنم اخلاقم تغييرى نكرده. من همان شيث رضايى هستم. زمانى شرايطى به وجود مى آيد كه با اعصاب آدم بازى مى شود وگرنه هيچ تغييرى نكردم. الان مى خواهم يك چيز جالب بگويم؛ من در ۱۳ بازى كه انجام دادم حتى يك كارت زرد هم نگرفتم. به نظر شما كدام مدافع هست كه كارت نگرفته. همه مى گويند تغيير كردى اما هيچ كس ۴ سالى كه در پرسپوليس بودم را نديده و تنها سال آخر را ديدند.
اما فصل گذشته حاشيه زياد داشتى، اين فصل اين طور نبود
خب حاشيه را به وجود مى آورند و ۵ هفته روى آدم زوم مى كنند. مثلاً اگر تكلى در بازى يا در تمرين مى زدم مى گفتند باز هم شيث تكل زد و خراب كرد. اين در حالى بود كه همه تكل مى زدند و اين طور بود كه حاشيه را به وجود مى آوردند.
خب، چرا در بازى وقتى فضلى گل مى زد خوشحال نمى شدى
چه جورى مى توانم خوشحالى كنم وقتى مى بينم به تيم خودم گل مى زنند. من وقتى خوشحال مى شوم كه پرسپوليس ببرد. همه اش غصه مى خورم كه چرا بعد از ۵ سال حضور در پرسپوليس از اين تيم جدا شدم. من عاشق پرسپوليس هستم و به خاطر رنگ قرمز اين تيم هميشه زير پيراهنم لباس قرمز مى پوشم. اگر توجه هم كرده بوديد قبل از بازى صبا با پرسپوليس حتى من با پرسپوليسى ها عكس گرفتم چون هميشه عاشق پرسپوليس هستم.
اگر صبا و پرسپوليس در يك موقعيت مساوى براى رسيدن به قهرمانى قرار بگيرند دوست داريد كدام تيم قهرمان شود
پرسپوليس.
اما با قهرمان شدن صبا مى توانيد دومين قهرمانى تان را تجربه كنيد
ما مى توانيم قهرمان جام حذفى شويم اما دوست دارم پرسپوليس دوباره قهرمان ليگ شود.
ظاهراً شما از بچگى پرسپوليسى بوديد...
بله، من عاشق پرسپوليس بوده و هستم. بازى هاى پرسپوليس را هميشه نگاه مى كردم، عاشق بازى كريم و پيوس بودم... اصلا فكر نمى كردم يك روزى به پرسپوليس بيايم و در اين تيمى كه اين قدر عاشق هستم بازى كنم. وقتى رنگ قرمز را در ورزشگاه مى ديدم واقعا به وجد مى آمدم، خيلى پرسپوليس را دوست داشتم و بيشتر بچه هاى مدرسه مان هم پرسپوليسى بودند.
بگذريم، راستى در تقابل با عليرضا واحدى نيكبخت، او موفق تر بود و در واقع شما باختيد...
ببينيد من يار مستقيم نيكبخت بودم و او هم يار مستقيم من. حالا اگر من گل مى زدم به نظرتان من برنده بودم.
نه، منظور من كل بازى بود.
عليرضا ۲ گل زد كه يكى سانتر از كنار بود و يكى كاشته. نمى خواهم بازى او را زير سؤال ببرم، چون ۲ گلى كه زد خيلى قشنگ بود، اما به نظر من فوتبال همين است، تيمى كه مى بازد همه مى بازند و شخص خاصى نمى بازد.
به هر حال نيكبخت در مصاحبه اى كه قبل از بازى داشت گفته بود كه در بازى با صبا من برنده ام، نه شيث...
خب برنده شد.
همين !
چون تيم پرسپوليس است و هواداران او را دوست دارند نمى توانم چيزى بگويم اما اميدوارم عليرضا باز هم براى پرسپوليس گل بزند. به هر حال اگردر پرسپوليس بازى مى كردم يك چيزى به نيكبخت مى گفتم و جوابش را مى دادم.
بگذريم، فيروز كريمى هميشه از شما و بازى تان تعريف و تمجيد مى كند، ظاهرا خيلى با هم دوست شده ايد...
به خاطر اينكه آقاى كريمى فوق ليسانس روانشناسى دارد مى داند با بچه ها چطور رفتار كند. من تا به حال از اين مربى بى احترامى نديدم و البته در مقابل هم ايشان از من بى احترامى نديدند. ما در صبا همه با هم رفيق هستيم و همه با هم در ارتباط هستيم.