تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1177 از 2014 اولاول ... 1776771077112711671173117411751176117711781179118011811187122712771677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,761 به 11,770 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قعر اعماق گروههای اجتماعی

پيش فرض

قطبى گفت بزرگوارى كردى
    شيث: اگر در پرسپوليس بودم جواب نيكبخت را مى دادم

سميرا شيرمردى

ايران ورزشى- روى پيراهن قرمزى كه شيث رضايى زير پيراهن صبا پوشيده بود نوشته اى جالب قرار داشت. روى پيراهن يك دست قرمز شيث با حروف لاتين دو نام نوشته شده بود. شيت و مامانى. شايد شيث مى خواست پس از گلزنى مقابل تيم سابقش اين پيراهن را به دوربين عكاسان نشان دهد. رضايى مى گويد: «خيلى تعجب مى كنم كه آن را ديديد، فكر نمى كردم كسى ببيند اما به خاطر اينكه من و محمدرضا مامانى با هم خيلى رفيقيم و با هم از پرسپوليس رفتيم اسم مان را نوشتيم كه اگر موقعيتى پيش آمد آن را نشان دهيم. به هر حال مامانى هم براى پرسپوليس خيلى زحمت كشيد و جوانى اش را گذاشت. براى همين اسم مان را نوشتيم كه ياد آن روزها باشيم.»

دوربين ها روى او زوم كرده بودند و همين مسأله روى بازى اش تأثير گذاشته بود. از لحظه اولى كه شيث وارد زمين شد و با دسته گل سمت قطبى رفت تا آخرين صحنه مسابقه كه با واحدى نيكبخت دست داد و روبوسى كرد، در كانون توجهات قرار داشت. در روزى كه شيث چهره اصلى ورزشگاه بود، نمايش فوق العاده اى نداشت و نتوانست مثل بازى هاى قبلى ظاهر شود.

انگار در بازى مقابل پرسپوليس روز خيلى سختى داشتى
    نمى دانم كسى مى تواند شرايط من را درك كند يا نه اما واقعاً براى من كه در سرما و گرما با پرسپوليس بودم و برايش با دل و جان كار مى كردم سخت بود كه روبه روى اين تيم بازى كنم. شايد باور نكنيد اما از دو هفته قبل كه به بازى نزديك تر مى شدم استرسم هم زيادتر مى شد. براى همين قبل از بازى در مصاحبه اى گفتم كه به خاطر تعهدى كه به صباباترى دارم و براى اينكه پولم حلال باشد مجبورم جلوى پرسپوليس بازى كنم.
    در كل بازى چطور بود
    بازى بدى نبود. پرسپوليس خيلى خوب بازى كرد و ما هم خوب بوديم. ما دو سه موقعيت داشتيم كه دوتاى آن گل شد آنها هم همين طور.
    به نظرت نتيجه عادلانه بود
    بله. من معتقدم كه عادلانه بود.
    خب قبل از اينكه بازى شروع شود وقتى سمت قطبى رفتى و به او گل دادى چه چيزى به او گفتى و قطبى چه جوابى داد
    اول سلام كردم بعد هم اجازه بازى خواستم. گفتم كه شما بزرگ هستى، هواداران پرسپوليس هم دوستت دارند من هم به احترام همان هواداران برايت گل آوردم. او هم تشكر كرد و گفت كه بزرگوارى كردم.
    براى كسى كرى نخواندى
    نه. اصلاً.
    شيث رضايى نسبت به فصل قبل خيلى تغيير كرده، چرا
    فكر مى كنم اخلاقم تغييرى نكرده. من همان شيث رضايى هستم. زمانى شرايطى به وجود مى آيد كه با اعصاب آدم بازى مى شود وگرنه هيچ تغييرى نكردم. الان مى خواهم يك چيز جالب بگويم؛ من در ۱۳ بازى كه انجام دادم حتى يك كارت زرد هم نگرفتم. به نظر شما كدام مدافع هست كه كارت نگرفته. همه مى گويند تغيير كردى اما هيچ كس ۴ سالى كه در پرسپوليس بودم را نديده و تنها سال آخر را ديدند.
    اما فصل گذشته حاشيه زياد داشتى، اين فصل اين طور نبود
    خب حاشيه را به وجود مى آورند و ۵ هفته روى آدم زوم مى كنند. مثلاً اگر تكلى در بازى يا در تمرين مى زدم مى گفتند باز هم شيث تكل زد و خراب كرد. اين در حالى بود كه همه تكل مى زدند و اين طور بود كه حاشيه را به وجود مى آوردند.
    خب، چرا در بازى وقتى فضلى گل مى زد خوشحال نمى شدى
    چه جورى مى توانم خوشحالى كنم وقتى مى بينم به تيم خودم گل مى زنند. من وقتى خوشحال مى شوم كه پرسپوليس ببرد. همه اش غصه مى خورم كه چرا بعد از ۵ سال حضور در پرسپوليس از اين تيم جدا شدم. من عاشق پرسپوليس هستم و به خاطر رنگ قرمز اين تيم هميشه زير پيراهنم لباس قرمز مى پوشم. اگر توجه هم كرده بوديد قبل از بازى صبا با پرسپوليس حتى من با پرسپوليسى ها عكس گرفتم چون هميشه عاشق پرسپوليس هستم.
    اگر صبا و پرسپوليس در يك موقعيت مساوى براى رسيدن به قهرمانى قرار بگيرند دوست داريد كدام تيم قهرمان شود
    پرسپوليس.
    اما با قهرمان شدن صبا مى توانيد دومين قهرمانى تان را تجربه كنيد
    ما مى توانيم قهرمان جام حذفى شويم اما دوست دارم پرسپوليس دوباره قهرمان ليگ شود.
    ظاهراً شما از بچگى پرسپوليسى بوديد...
    بله، من عاشق پرسپوليس بوده و هستم. بازى هاى پرسپوليس را هميشه نگاه مى كردم، عاشق بازى كريم و پيوس بودم... اصلا فكر نمى كردم يك روزى به پرسپوليس بيايم و در اين تيمى كه اين قدر عاشق هستم بازى كنم. وقتى رنگ قرمز را در ورزشگاه مى ديدم واقعا به وجد مى آمدم، خيلى پرسپوليس را دوست داشتم و بيشتر بچه هاى مدرسه مان هم پرسپوليسى بودند.
    بگذريم، راستى در تقابل با عليرضا واحدى نيكبخت، او موفق تر بود و در واقع شما باختيد...
    ببينيد من يار مستقيم نيكبخت بودم و او هم يار مستقيم من. حالا اگر من گل مى زدم به نظرتان من برنده بودم.
    نه، منظور من كل بازى بود.
    عليرضا ۲ گل زد كه يكى سانتر از كنار بود و يكى كاشته. نمى خواهم بازى او را زير سؤال ببرم، چون ۲ گلى كه زد خيلى قشنگ بود، اما به نظر من فوتبال همين است، تيمى كه مى بازد همه مى بازند و شخص خاصى نمى بازد.
    به هر حال نيكبخت در مصاحبه اى كه قبل از بازى داشت گفته بود كه در بازى با صبا من برنده ام، نه شيث...
    خب برنده شد.
    همين !
    چون تيم پرسپوليس است و هواداران او را دوست دارند نمى توانم چيزى بگويم اما اميدوارم عليرضا باز هم براى پرسپوليس گل بزند. به هر حال اگردر پرسپوليس بازى مى كردم يك چيزى به نيكبخت مى گفتم و جوابش را مى دادم.
    بگذريم، فيروز كريمى هميشه از شما و بازى تان تعريف و تمجيد مى كند، ظاهرا خيلى با هم دوست شده ايد...
    به خاطر اينكه آقاى كريمى فوق ليسانس روانشناسى دارد مى داند با بچه ها چطور رفتار كند. من تا به حال از اين مربى بى احترامى نديدم و البته در مقابل هم ايشان از من بى احترامى نديدند. ما در صبا همه با هم رفيق هستيم و همه با هم در ارتباط هستيم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مصطفوى: با قطبى ادامه مى دهيم
    شعار عليه من، كار دشمنان پرسپوليس بود نه هواداران

ايران ورزشى - درست بعد از تساوى پرسپوليس و صبا بود كه جلسه هواداران تيم سرخپوش به سرآمد و خواستار جدايى داريوش مصطفوى شدند. اما جالب اينكه خود مديرعامل معتقد است همه چيز براى تضعيف او و تيمش بوده: « تنها يك گروه از ليدرها و تماشاگران پرسپوليس براى تضعيف تيم شروع به حركاتى كرده كه نمى توانم از آنها اسم ببرم.
    ما روند مطلوبى در پرسپوليس داريم و تمام عوامل از هيات مديره ، مديريت، كادرفنى تا بازيكنان وظايفشان را با تمام تلاش انجام مى دهند اما عده اى از ليدرها و تماشاگران پرسپوليس كه گروه خاصى هستند شروع به حركاتى مى كنند تا اين تيم ضعيف شود و تغييراتى در آن صورت گيرد.
    ما پا به پاى ديگر تيم ها تمرين مى كنيم و از هيچ تلاشى براى موفقيت پرسپوليس دريغ نمى كنيم، منتهى يكسرى مشكلات فنى اساسى در تيم وجود دارد كه مربيان هم درصدد برطرف كردن آن ها هستند.» مصطفوى در ادامه درباره شايعه قطع همكارى با قطبى و حضور لوكابوناچيچ در پرسپوليس هم مى گويد: «ما با قطبى ميانه خوبى داريم و او تا زمانى كه با پرسپوليس قرارداد دارد سرمربى خواهد بود، من اين شايعات را به شدت تكذيب مى كنم و فكر مى كنم اين شايعات حتى به صورت گسترده مى تواند از كانال يك منبع خاص منتشر شود، شما مى دانيد كه خبرگزارى و سايت هاى خبرى بسيارى در فوتبال ما فعاليت مى كنند، كافى است يك سايت خبرى چنين شايعه اى را با يك نگاه خاص منتشر كند تا تمامى روزنامه ها بتوانند از مطالبش استفاده كنند. چنين مى شود كه يك شايعه كذب و كوچك به طور گسترده در فضاى عمومى فوتبال كشور پخش مى شود. اگر روزى مجبور شوم خواهم گفت كه چه كسانى در صدد تضعيف كردن پرسپوليس هستند. قطبى به كارش علاقه مند است و ما هم علاقه منديم با او ادامه همكارى دهيم.» او بار ديگر به شعارهايى كه عليه اش سر داده شده اشاره مى كند: «من در فوتبال اين مملكت منصب هاى بزرگ ترى نسبت به جايگاه فعلى ام در پرسپوليس داشته ام و نحوه كارم و ارزيابى از آن كاملا مشخص بوده و هست، لذا چنين مسائل و اعتراض هايى نمى تواند تخريبى در روحيه من داشته باشد، من آمده ام كه به پرسپوليس خدمت كنم و بسيارى از مردم و هواداران مى دانند كه چگونه در اين تيم كار مى كنم.
    مصطفوى با اشاره به بازى پرسپوليس مقابل صبا ادامه مى دهد: «بازيكنان ما خيلى هم در اين مسابقه بد بازى نكردند ولى همان ضعف هاى فنى هنگام برگشت به عقب تيم در مواقع ضدحمله حريفان باعث نتيجه بدست آمده شد، هنوز مسابقات بسيارى تا پايان فصل باقى است كه يقينا پس از برطرف شدن مشكلات فنى در كوتاه ترين زمان مى توانيم سير صعودى خوبى پيدا كنيم. البته من به هواداران پرسپوليس و حتى آنهايى كه اعتراض هاى شديدى داشتند حق مى دهم چرا كه آنها هم دلشان مى سوزد و مى خواهند تيمشان نتيجه بگيرد.» او درباره شعارهايى كه برخى هواداران پرسپوليس مبنى بر حضور دوباره حبيب كاشانى در اين تيم سر مى دادند هم مى گويد: «كاشانى در زمانى كه مدير اين تيم بود به اندازه كافى براى پرسپوليس زحمت كشيد، ما هم امروز براى پرسپوليس تلاش مى كنيم كه اميدواريم در پايان فصل با قهرمانى دوباره پرسپوليس در ليگ برتر بتوانيم دل هواداران را مثل فصل پيش شاد كنيم.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نبايد كاشانى و دنيزلى را تشويق مى كردند
    اولين تمرين پس از تساوى مقابل صبا به پايان رسيده و افشين قطبى باز هم خودش را در محاصره خبرنگاران مى بيند. اين بار حرف هاى او جنس تازه اى دارد. مردى كه سال گذشته و زمان هر ناكامى، خودش را شجاعانه مقابل انتقادات قرار مى داد، حالا با تفكراتى عجيب، دشمنانى فرضى مى سازد و به شكلى نامرسوم به سوالات جواب مى دهد.
    حرف هاى قطبى را بخوانيد:
    «پنج شنبه، يكى از تلخ ترين روزهاى فوتبالى من رقم خورد. وقتى در دقايق پايانى از روى سكوها به سمت من بطرى پرتاب كردند، متعجب شدم. اين مساله براى من قابل هضم نبود. من در تمام طول بازى به بازيكنان گفتم الان زمان عقب نشينى نيست اما آنها استرس داشتند و نمى توانستند روى بازى تمركز كنند. ولى من نمى توانم قبول كنم كه هواداران اين قدر زود نااميد شوند و شعارهاى خطى بدهند. آنها از دقيقه ۷۵ شعارهايى ضد مديريت دادند كه تمركز من و بازيكنان را به هم مى ريخت. خيلى ها دوست ندارند پرسپوليس قهرمانى اش را تكرار كند. مثلا اتوبوس ما براى رفتن به ورزشگاه يك ساعت دير به هتل رسيد و همين استرس آور است. وقتى اتوبوس دير مى رسد، يعنى دست هايى وجود دارد كه نمى گذارند ما قهرمان شويم. مساله عجيب اين است كه هواداران داشتند مدير عامل سابق و مصطفى دنيزلى را تشويق مى كردند. نام اين دو نفر تمركز من و بازيكنان را به هم ريخت ولى شما مطمئن باشيد نام افشين قطبى در پرسپوليس ماندگار خواهد شد. من با انگيزه دو برابر كار مى كنم و موفق هم خواهم شد. متاسفم كه هواداران ديروز قلب آقاى داريوش مصطفوى را به درد آوردند و فراموش كردند كه او يك موسپيد فوتبال ايران است.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

كريمى: غافلگير شديم
    «از عملكرد خود در بازى مقابل صبا راضى نيستم و از هواداران پرسپوليس به همين خاطر عذرخواهى مى كنم.» اين را على كريمى مى گويد كه به عقيده خيلى ها با آن كريمى هفته هاى قبل خيلى متفاوت بود. او ادامه مى دهد: « متاسفانه بازيكنان پرسپوليس در ديدار مقابل صبا نتوانستند توانايى هاى خود را به نمايش بگذارند. ما براى كسب سه امتياز برابر صبا وارد ميدان شده بوديم ولى بر روى دو صحنه غافلگير شديم و به تساوى رضايت داديم.» كريمى درمورد اعتراض تماشاگران در پايان اين ديدار هم مى گويد: «آنها حق دارند از شرايط كنونى تيم ناراحت باشند. تساوى در خانه براى اين تيم حكم شكست را دارد اما هواداران مطمئن باشند كه در ديدارهاى آينده ناكامى هاى اخير خود را در ليگ برتر جبران خواهيم كرد.»

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ناظر انضباطى پرسپوليس- صبا:
    رفتار پرسپوليسى ها نياز به جريمه ندارد

شعارهايى كه روز پنج شنبه توسط هواداران پرسپوليس در ورزشگاه آزادى سر داده شد قرار نيست موجب محروميت يا جريمه سرخ ها شود. ناظر انضباطى اين بازى معتقد است كه شعار هواداران عليه مديرعامل پرسپوليس به نظر مى آمد كه هدايت شده باشد به همين دليل كميته انضباطى براى باشگاه پرسپوليس تنبيه خاصى درنظر نخواهد گرفت. محمد رضا شريفيان، عضو كميته انضباطى و ناظر مسابقه پرسپوليس- صبا در ادامه مى گويد: بازى پرسپوليس - صبا در مجموع خوب برگزار شد حتى در طول اين مسابقه موارد بسيار خوبى نظير تشويق شيث رضايى از سوى هواداران پرسپوليس مشاهده شد كه اين موضوع براى من بسيار جالب بود. به طور كلى در ابتداى مسابقه حتى تا پيش از به ثمر رسيدن گل مساوى از سوى بازيكنان صبا هيچ مورد انضباطى مشاهده نشد حتى پس از به ثمر رسيدن گل مساوى صبا، هواداران همچنان به تشويق قطبى مى پرداختند. سوت پايان مسابقه كه به صدا در آمد هواداران پرسپوليس كه در سمت چپ جايگاه هواداران حضور داشتند حاضر به ترك ورزشگاه نشدند و حدودا تا ۲۰ دقيقه پس از اتمام مسابقه عليه مديرعامل شعار مى دادند اين شعارها حتى تا زمانى كه آنها از ورزشگاه خارج شدند نيز ادامه داشت اما از آنجا كه كاملاً مشخص بود اين شعارها هدايت شده است و فقط توسط عده خاصى بيان مى شد به همين دليل گمان نمى كنم تنبيه خاصى براى آنان در نظر گرفته شود.»

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به دستور پزشك معالج

واعظي از حضور در تمرين پرسپوليس محروم شد

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران با دستور پزشك معالجش، از حضور در تمرين محروم شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي، دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران، به دليل درد زياد از ناحيه گردن، با دستور پزشكان و جراح ش از حضور در تمرين محروم شد.
    وي حداقل يك هفته دور از تمرين خواهد بود؛ اما قرار است روز دوشنبه با پزشك و جراحش وضعيت نهايي خود را روش كند.
    مسعود زارعي نيز تمرينات خود را روزانه دو جلسه در آكادمي ملي المپيك زير نظر كماسي پيگيري مي‌كند و به گفته خودش، حدود يك ماه و پانزده روز ديگر به ميادين باز مي گردد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واعظي از حضور در تمرين پرسپوليس محروم شد
    گاومون زایید
    حقیقی خیلی کم تجربه هستش
    هنوز روی تک به تکا خیلی ضعیفه

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

براي انجام مذاكرات

رحمان رضايي فردا بعد از ظهر به باشگاه پرسپوليس مي‌رود

خبرگزاري فارس: رحمان رضايي براي انجام مذاكرات، فردا بعد از ظهر راهي باشگاه پرسپوليس مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از توافقات اوليه مسئولان پرسپوليس و افشين قطبي مبني بر جذب يك مدافع، قرار است ايم بازيكن فردا بعد از ظهر براي انجام مذاكره به باشگاه برود.
    در صورت توافقات اوليه، رضايي در تمرين اين تيم تهراني شركت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گاومون زایید
    حقیقی خیلی کم تجربه هستش
    هنوز روی تک به تکا خیلی ضعیفه
    از ضعیف هم اونورتره
    گل اول فقط توپ رو نگاه کرد
    گل دوم رو دقت کنید متوجه میشید .. بجای شیرجه زدن به سمت توپ دستاشو باز کرده بود........( حالت ایستادنش مثل کیش کردن مرغ و خروس بود)

نه به پارسال که 2 تا دروازبان یه سطح داشتیم نه به امسال

داره خودمونی میشه amir.ghermezete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سرزمین پرسپولیسی ها

پيش فرض

سلام.به خدا زود تصمیم می گیریم این قطبی همونیه که بعد از 6سال قهرمانمون کرد مطمین باشید موفق می شیم صبر داشته باشید.ما قهرمان 3جامیم امسال .یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •