درود
منظورت قاب محافظ ؟
درود
منظورت قاب محافظ ؟
توی ایران نمیودونم ، ولی قابش حدود 70 دلار تموم میشه برات که ارززش خریدن نداره به نظر من .
بله همونه که باید زیر 5.03 باشه .
که از ادرس میشه دید
setting<system setting<system information
سلام قیمت تعویض حدود 10 تا 20 هزار تومان هست ( با توجه به جنس قاب و انصاف فروشنده )
البته کیفیت قاب اصلی رو نداره
خود شما هم می تونی عوض کنی ولی آموزشش توی این فروم نیست . ( شاید یه روزی من گذاشتم )
توجه داشته باشید که الان هنگام امتحانات ترم اوله و کسی به تاپیک زیاد سر نمی زنه و بیشتر منتظر بمونید تا پاسخ را دریافت کنید .
البته Wonder ful جای بقیه دوستان رو پر کرده .
شما اولين پست همين تاپيك رو بخونين متوجه ميشين روششو. هيچ كاري هم نداره منم اولش بلد نبودم ولي وقتي يه بار هك كردم فهميدم چقدر سادس. حتما هم لازم نيست با كامپيوتر باشه من خودم اون فايل هايي كه براي اين كار لازمه رو زدم توي مموريم وقتي كپي خورش ميره زودي رميگردونم.
اگه خاموش كني يا باتريشو دربياري كپيش ميره به طور متوسط من هر دو هفته يه بار دوباره كپي خورش ميكنم كاري نداره در عرض 30 ثانيه برميگرده.
ولي كلا 3000 رو نبايد زياد انگولك كني ديگه مثلا زياد دوربره تم و برنامه هايي كه تست نشدن نبايد بري.
میشه برنامه هایی که psp رو کپی خور می کنن تویه یک مموری جداگانه باشه و هر وقت که کپیش پرید دوباره از روی همون مموری کپی خور کنم؟
آره عزيزم ميشه ولي دليلي نداره كه يه مموري ديگه باشه من خودم رو همون مموري كه بازي دارم فايل ها رو ريختم حجم كمي هم داره.
یعنی چی اگه خاموشش کنی کپیش میپره یعنی باید 24 ساعت روشن باشه؟؟؟؟؟؟اگه خاموش كني يا باتريشو دربياري كپيش ميره![]()
اینجا گفته واسه کپی خور کردن فرمور باید 5.03 باشه
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03MHU به روش خیلی آسانپس چرا من نباید psp با فریمور 5.03 بگیرم؟؟؟برای این کار فریمور شما باید 5.03 باشه اگر نیست ابتدا از طریق آموزش زیر به این فریمور آپدیت کنید
اگه دكمه ي پاور رو 4 ثانيه نيگه داري كلا خاموش ميشه نبايد اونطوري بكني. بايد فقط يه بار فشار بدي دكمه رو بالا تا به حالت hibernate كامپيوتر خودمون بره هيچ مشكلي هم پيش نمياد انگار كه خاموش شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)