تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1176 از 1421 اولاول ... 176676107611261166117211731174117511761177117811791180118612261276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,751 به 11,760 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من (های وب)دارم حدود4 ماه
    اوایل خیلی خوب بود 1مگ داشتم شبانه رایگان با700 دان میکردم شبی 5 گیگ!!!!
    حلا سرعت رو اوردن 250کیلو شبی 2.5 گیگ میگیرم
    روزها سرعت 700 به بال دان میکنه که ترافیکت رو بترکونن!!!
    با سرعت ۷۰۰ و شبی ۵ گیگ یعنی دانلود رایگان شما حدودا ۲ ساعت بوده؟! یا شما بیشتر دانلود نمی کردید؟ بین چه ساعاتی هست؟
    من می خوام ۸ مگ بگیرم و ماهی ۸ گیگ که در میاد ۲۹ تومن. فعلا که ۲۵ تومن بابت ۵۱۲ مخابرات میدم این ۴ تومن هم نوش جونشون اگه بیارزه سرویشون! در کل با ۲.۵ گیگ هم میشه سر کرد. شما با ۵۱۲ نامحدود مخابرات اگه کل روز پی سی تون روشن باشه به زور می تونید از این عدد جلو بزنید. تازه سرعت ۷۰۰ کجا و .....
    راستی شنیدم یه چیز های مندراوردی مثل فشفشه و .... اینا داره. اینا دیگه چین؟!

2. 2 کاربر از N1ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من (های وب)دارم حدود4 ماه
    اوایل خیلی خوب بود 1مگ داشتم شبانه رایگان با700 دان میکردم شبی 5 گیگ!!!!
    حلا سرعت رو اوردن 250کیلو شبی 2.5 گیگ میگیرم
    روزها سرعت 700 به بال دان میکنه که ترافیکت رو بترکونن!!!
    با سرعت ۷۰۰ و شبی ۵ گیگ یعنی دانلود رایگان شما حدودا ۲ ساعت بوده؟! یا شما بیشتر دانلود نمی کردید؟ بین چه ساعاتی هست؟
    من می خوام ۸ مگ بگیرم و ماهی ۸ گیگ که در میاد ۲۹ تومن. فعلا که ۲۵ تومن بابت ۵۱۲ مخابرات میدم این ۴ تومن هم نوش جونشون اگه بیارزه سرویشون! در کل با ۲.۵ گیگ هم میشه سر کرد. شما با ۵۱۲ نامحدود مخابرات اگه کل روز پی سی تون روشن باشه به زور می تونید از این عدد جلو بزنید. تازه سرعت ۷۰۰ کجا و .....

4. 2 کاربر از N1ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست عزیز اون سرویس 8 مگ که شما می گی شبانه رایگان نداره و بخوای شبی 2.5 گیگ دانلود کنی باید سرویس یک مگ رو بگیری که روی 4 مگ می بندن روز ها و سرعتش چیزی حدود 450 میشه و فشفشه هم مثل شارژ شگفت انگیز ایرانسل می مونه ترافیک رو ارزونتر می خری ولی باید تو مدت زمان مشخص مصرفش کنی مثلا بسته هفتگی داره که بعد خرید اگه تا یه هفته مصرفش نکنید می سوزه

6. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

دوستان یک سوال من 512 نامحدود دارم ولی ریز مصرف میگیرم واسه دانلود رایگانم حجم رایگان میزنه جریان چیه ؟ یعنی الان 1 ماهه محدود بگیرم باز حجم رایگان میزنه؟
    یه سوال دیگه این سرویس 6 ماهه بگیرم شبانه رایگان داره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز اون سرویس 8 مگ که شما می گی شبانه رایگان نداره و بخوای شبی 2.5 گیگ دانلود کنی باید سرویس یک مگ رو بگیری که روی 4 مگ می بندن روز ها و سرعتش چیزی حدود 450 میشه و فشفشه هم مثل شارژ شگفت انگیز ایرانسل می مونه ترافیک رو ارزونتر می خری ولی باید تو مدت زمان مشخص مصرفش کنی مثلا بسته هفتگی داره که بعد خرید اگه تا یه هفته مصرفش نکنید می سوزه
    درود
    مرسی ولی چطور سرعت این دوستمون 700 رسیده؟ 450 برای شبانه هست یا روزانه و اینکه واقعا 2 ساعته زمان دانلود شبانه؟
    دوستان یک سوال من 512 نامحدود دارم ولی ریز مصرف میگیرم واسه دانلود رایگانم حجم رایگان میزنه جریان چیه ؟ یعنی الان 1 ماهه محدود بگیرم باز حجم رایگان میزنه؟

اون برای قشنگیه و اینکه خیر، یک ماه دانلود رایگان نداره فقط 6 ماهه و یکساله/
    و توصیه من هم اینه که 6 ماهه نگیرید چون واقعا استراتژی مخابرات معلوم نیست. دیدید یه وقت بعد عید سرعتتون از اینی هم که هست کمتر شد. در کل از این ریسک ها تو ایران جواب نمیده.
    فعلا انگار های وب یا پارس انلاین انتخاب بهتریه.
    Last edited by N1ma; 13-03-2014 at 15:17.

10. 2 کاربر از N1ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اون باگ سیستمشونه زیاد جدی نگیر سرویس 6 ماهه هم من یه هفته پیش تمدید کردم شبانه رایگان داره ولی بعضی دوستان می گن جشنواره نوروزیش شبانه نداره

12. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من که 2 مگ محدود دارم سرعتم اونچنان افت نکرده و همون شبی تقریبا 4.5 گیگ رو دارم ولی تایم اوت زیاد داره چون باید شبی 6.5 گیگ بده
    یاد اون 6 ماهی که نامحدود سرعتش بالا بود بخیر روزی بالای 20 گیگ میزدم!

14. 3 کاربر از alexdelpiero1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

شبانه رایگان 3 ساعته
    الان سرعت ها یک خرابه ..اوایل زمستون بهتر بود
    نامحدود خوب نیست و سرعتواقعی میده
    ول محدودش خیلی خوبه
    256 محدود ماهی3 گیگ بیر بهترینه
    سرعت روز 400 و تایم رایگان 50 2 کیلو
    من 1مگ دارم پشمونم...........چون تایم رایکان اینم با 250 دان میکنه!!!!!!!!!!!!!

16. 3 کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

من که 2 مگ محدود دارم سرعتم اونچنان افت نکرده و همون شبی تقریبا 4.5 گیگ رو دارم ولی تایم اوت زیاد داره چون باید شبی 6.5 گیگ بده
    یاد اون 6 ماهی که نامحدود سرعتش بالا بود بخیر روزی بالای 20 گیگ میزدم!
    الان تایم رایگان همه سویچ میشن رو250 کیلو
    ه 128 چه 2 مگی هاش
    فعا 256 بهترین ط محدود هستش فککنم

18. 3 کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

درود
    مرسی ولی چطور سرعت این دوستمون به 700 رسیده؟ 450 برای روزانه هست یا شبانه؟ محدودیت زمانی چقدر هست برای دانلود رایگان؟
  20. این کاربر از N1ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •