دوستان ظاهراً مشکل این پورت 7080 هم از دیشب در مخابرات حل شده و نیازی نیست دیگه ازش استفاده کنی,شما هم چک کنید
دوستان ظاهراً مشکل این پورت 7080 هم از دیشب در مخابرات حل شده و نیازی نیست دیگه ازش استفاده کنی,شما هم چک کنید
معلوم نیست باز چه گندی زدن.
از امروز ظهر هر 20-30 ثانیه که بازی میکنم 10 ثانیه بازی فریز میشه و بعد دوباره 20-30 ثانیه میشه بازی کرد.(تو بازی مینویسه trying to reconnect to the server)
مشکل udp و هر 10 دقیقه دیسکانکت شدن حل شد یه مشکل جدید پیدا شد.... :|
شما از دستور پینگ چیزی متوجه میشی کلا؟! پینگ مخابرات رو چند باشه الان خوبه به نظر شما کارشناس محترم ؟![]()
برا منم حدود 140 هست میزارم مهندس های فروم میان میگن 140بالاستمثل شاتل خوبه که 8مگ ازش بگیری سرعتت بره روی 11 پینگت هم میره بالای 250 در ساعات غیر رایگان....
دوستان مخابرات تازیپیا یه مشکل پیدا کرده .شایدم یه ترفند باشه.
وقتی شب تا صب میگذارید دانلود اتوماتیک آی پی بلاک میشه. باید مودم رو ریست کنید تا یه آی پی جدید بگیره. این باعث میشه در حین دانلود مودم شما قطع بشه و دانلودتون نا تموم بمونه !
هواستون باشه اگه سیستم رو برای دانلود میگذارید کنار ، حتمن چند ساعت یک بار سیستم رو چک کنید که شبکه رو قطع نشده باشه!
والا من 3روز خونه نبودم سیستم روشن بود کسی هم خونه نبود خودش داشت دانلود می کرد! قطع هم نکرده بود دانلود رد در هیچ ساعتی نرم افزار مانتیتورینگ نصب دارم
دارم از شما می شنوم الان!![]()
Last edited by dj77; 13-04-2014 at 21:58.
تا حالا برا من همچین چیزی پیش نیومده
منم تو فردیس کرج همین مشکلو داشتم. البته اونموقع که 1 مگ داشتم. الان با 512 راحت دان میکنم. اونموقع اتومات بعد 7 ساعت کل اینترنتم قطع میشد باید سیستم رو ریست میکردم. حالا نمیدونم مشکل از چی بود.
عجیبه !
چون من دو سه شبه سیستم رو میگذارم رو دانلود صب که پامیشم می بینم چراغ استاتوس روشنه همه چیز اوکی هست ولی رو سیستم می بینم اخطار داده!
با خاموش و روشن کردن مودم مشکل حل میشه!
اتفاقاً خوبه که این مشکل فقط واسه من بوده ( اونم دو سه بار ) چون اگه همه این مشکل رو داشتن باید مخابرات رو ول میکردم میرفتم کجا؟؟؟
ای بابا ای بابا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)