تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1176 از 2199 اولاول ... 17667610761126116611721173117411751176117711781179118011861226127616762176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,751 به 11,760 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من انگار اینترنتم دوباره به روال عادی برگشته ولی آنتن دهی افتضاح تر شده قبلا 4 چراغ روشن میشد ولی الان بزور به 3 تا میرسه

دیشب برا دانلود گذاشته بودم ولی هیچی دانلود نکرده بررسی کردم انگار کلا اینترنت از 2 به بعد قطع شده بود (آیپی دوباره تغییر کرده یا...) مودم رو خاموش روشن کردم دیدم دوباره اینترنت وصل شد

همونطور که قبلا گفتم............................

تمام این مسائل یک نقشه شوم هست تا جلوی دانلود شبانه رو بگیرن یا نیمه فلج کنن بدون اینکه دانلود شبانه رو بردارن

اگه همین مسائل رو کنار هم بزاری مثل:

آپی عوض شدن در ساعت رایگان..
    قرار دادن فایروال برای فرمت های قابل دانلود ..
    نصف شدن سرعت دانلود در ساعت رایگان یا کلا دایلاپ شدن..
    ............

بقیشه میتونی خودت حدس بزنی

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مال من هم قطع بود همون 2 گیگ هر شب رو تونستم بگیرم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دوست من سلام

اون کاربر مبین نت دیگه چند ماهی هست اینطرفا نمیاد بیچاره دید کاری از دستش برنمیاد و باید جواب بعضی از .... بده.

مین نت هم یه شرکت ظاهرا خصوصی و باطنا دولتیه و به غیر از این تو ایران هر شرکتی که رقیب نداشته باشه واسه همه تاقچه بالا میزاره و منتش رو هم باید بکشی نمونش صنعت خصوصی خودرو، شرکت خصوصی مخابرات و ........................................ تا شرکت دیگه

زیاد هم نگران نباش بعد از یه مدت بلا نسبت مثل ما مخت هنگ می کنه اروم میشی و به قضا و قدر الهی تن میدی و شکر هم می کنی.

وقتی مبین نت میگیری و قطع میشه اولش اینطوری هستی
    بعدش میگی زنگ میزنم و حقم رو می گیرم
    بعدش یه چند مدت اینترنت وصل میشه

بعد دوباره قطع میشه بعد وصل میشه بعد....

اخرش تسلیم سرنوشت میشی ارتباط با دنیای خارج اینطوری میشه

مبین نت هم میگه به به چه کاربر () خوبی

اگر یکماهی کل کاربرا باهم شارژ نکنن اونوقت حساب کار دستش میاد که کی حرف اول رو میزنه

5. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش تعداد زیادی از صفحات این تاپیک بالای هزار صفحه‌ای رو خوندم. تقریباً بجز عده‌ای خیلی معدود و البته کاربر مبین‌نت که نماینده خود شرکت هست، الباقی از خدمات این شرکت راضی نیستن.
    به نظر شرکت مبین‌نت یه شرکت خصوصی هست و قاعدتاً بایستی از میزان رضایت مشتریانش خوشحال بشه. درست که مدتی هست رسماً اون رو زیرمجموعه شرکت مخابرات می‌بینیم، اما قاعدتاً بایستی قوانین رایج دنیای تجارت و نه قوانین دولتی در اون حاکم باشه.

سئوالی که از مبین‌نت عزیز داشتم این هست که چرا عملاً اینطور نیست؟ یعنی تا اینجا که هر وقت شرکت مبین‌نت به مشکل می‌خوره بجای بسط امکانات که مشکلات اساساً سر همین قضیه هست، فوری سعی به محدود کردن کاربرانش می‌گیره (مشابه بحث ایجاد محدودیت عمدی برای سرعت یک مگابیت). این وسط بجای شفاف بودن و بهبود وضعیت بخش پشتیبانی، اونجا هم مشابه خود وایمکس‌شون روز به روز بدتر و شلوغ‌تر و جوابها نامربوط‌تر می‌شه.

البته من تمام پست‌های شما که سیستم فوروم نشون می‌داد رو خوندم و متاسفانه جایی مشخصاً ندیدم این صحبت محدود کردن سرعت رو کجا گفتین و قضیه چی هست.‌ آیا یه خبر عمومی و رسمی هست یا اینکه یه خبر در گوشی و غیرقابل استناد؟

درضمن من که شخصاً توی این ۴-۵ ماه اخیر اینقدر به پشتیبانی زنگ زدم و ساعتها برای تماس با کارشناسها سعی کردم که دست آخر یه مودم دایال‌آپ و بعد بخاطر گرونی قبض اون، یه مودم سیم‌کارتی گرفتم که توی قطعی‌های مکرر و مشابه امروز بالای ۱۶ ساعت مبین‌نت، از اینترنت دور نمونم.

متاسفانه کارشناسها هم هر بار یه چیزی می‌گن. اما دو بار بودن آدمهای باانصافی که رسماً گفتن منطقه زندگی من و کلاً غرب تهران با ترافیک شدید مواجه هست و قطعی‌های مکرر و ساعتها پشت در تماس موندن سر همین قضیه هست.

منتهی سئوالی که از شما داشتم این هست که آیا این قضیه واقعاً و خداوکیلی در حال رفع اشکال هست یا مبین‌نت مشابه مثل چاه رو نکنده، منار رو دزدیده بدون امکانات، مشتری جذب کرده و حالا توی دادن خدمات گیر کرده؟

یعنی ما که ساکن غرب تهران هستیم آیا باید مهاجرت کنیم یا راه‌ حل منطقی برای این مشکل هست؟

اگه جواب واقعی بدید ممنون می‌شم.

خبر خوش برای ساکنان غرب تهران: به لطف تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران ما در واحدهای گوناگون شرکت ارتباطات مبین‌نت، در چند روز گذشته تعداد زیادی فرستنده‌‌ی وایمکس مبین‌نت در مناطق غرب تهران برپا شدند تا مشکلات آنتن‌دهی مشترکان عزیز در این مناطق به کلی برطرف شود و چندین هزار مشترک جدید بتوانند با وصل شدن به شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت، از اینترنت پرسرعت بی‌سیم لذت ببرند. آن‌چه در شرکت ارتباطات مبین‌نت بیش‌ترین اهمیت را دارد، کیفیت ارایه‌ی خدمات است. به همین دلیل، همکاران ما در بخش‌های گوناگون مبین‌نت همواره در تلاش برای شناسایی و برطرف کردن مشکلات، ارایه‌ی راهکارهای جدید برای بهبود خدمات و در نهایت جلب کردن رضایت مشترکان عزیز هستند. همکاران ما هر روز در گوشه‌ و کنار کشور نیز فرستنده‌های وایمکس جدیدی برپا می‌کنند تا دسترسی مشترکان به شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت را بهبود بخشند یا امکان دسترسی به شبکه در نقاط جدید کشور را فراهم کنند. استقبال غیرقابل‌ پیش‌بینی و گسترده‌ی هم‌وطنان در سراسر کشور از خدمات اینترنت پرسرعت وایمکس مبین‌نت، وظیفه‌ی ما را برای جلب رضایت تمام مشترکان گران‌قدرمان بسیار دشوار کرده است، اما امیدواریم با تلاش شبانه‌روزی همکاران، همواره بتوانیم خدمات وایمکس مبین‌نت را با کیفیت مورد نظر مخاطبان‌مان ارایه دهیم. در ادامه، فهرستی از مناطق قرارگیری دکل‌های جدید غرب تهران را مشاهده می‌کنید:
    - بزرگراه آزادگان، بالاتر از صدرا
    - شهران شمالی
    - تقاطع شهران با آبشناسان
    - انتهای بلوار تعاون
    - شهران جنوبی
    - بلوار لاله نرسیده به بزرگراه باکری
    - جنت‌آباد مرکزی
    - محمودآباد
    - بزرگراه ستاری، تقاطع ۳۵ متری گلستان
    - بزرگراه ستاری، تقاطع میرزا بابایی
    - تقاطع سردار جنگل و میرزا بابایی
    - المهدی، انتهای ۲۴ متری
    - اندیشه، انتهای حسین مرادی
    - تقاطع بزرگراه ستاری و بزرگراه حکیم
    - حسن‌آباد شمالی
    - اشرفی اصفهانی، امام حسن(ع)
    - شهرک هما
    - تقاطع اشرفی اصفهانی و میرزا بابایی
    - انتهای سیمون بولیوار
    - تقاطع بزرگراه همت و بزرگراه یادگار امام
    - تقاطع بزرگراه یادگار امام و بزرگراه نیایش
    - تقاطع بزرگراه یادگار امام و دادمان
    - فرحزاد
    - ابتدای کوهستان
    - ابتدای بلوار ایوانک
    - تقاطع اشرفی اصفهانی و بزرگراه همت
    - تقاطع بزرگراه حکیم و بزرگراه باکری
    - تقاطع بزرگراه کاشانی و بلوار شقایق
    - تقاطع بلوار جنت‌آباد و انصار المهدی
    - آبشناسان، شقایق
    - تقاطع بلوار جنت‌آباد و آبشناسان
    - تقاطع بزرگراه همت و سردار جنگل
    - تقاطع بلوار جنت‌آباد و بزرگراه همت
    - شهرک پرواز
    - اواسط بلوار لاله

این تعداد بی تی اس مخصوص غرب تهران در تیرماه اضافه شده و حدود 80 بی تی اس هم طی ماههای مرداد و شهریور که کلی بوده و مربوط به یک منطقه خاص نمیشده ...

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

سلام
    من میخوام بگیرم ولی نمایندگی ها میگن مودم نداریم.اگه از سایت ثبت نام کنم مودم دارن؟
    بعد از سایت چند روزه وصل میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

یه ترفند بلدم میزنم ترافیک کم نمی‌کنه

فقط خدا بخیر کنه عاقبتمو

خوراک این چیزام !!

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خبر خوش برای ساکنان غرب تهران: به لطف تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران ما در واحدهای گوناگون شرکت ارتباطات مبین‌نت، در چند روز گذشته تعداد زیادی فرستنده‌‌ی وایمکس مبین‌نت در مناطق غرب تهران برپا شدند تا مشکلات آنتن‌دهی مشترکان عزیز در این مناطق به کلی برطرف شود و چندین هزار مشترک جدید بتوانند با وصل شدن به شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت، از اینترنت پرسرعت بی‌سیم لذت ببرند. آن‌چه در شرکت ارتباطات مبین‌نت بیش‌ترین اهمیت را دارد، کیفیت ارایه‌ی خدمات است. به همین دلیل، همکاران ما در بخش‌های گوناگون مبین‌نت همواره در تلاش برای شناسایی و برطرف کردن مشکلات، ارایه‌ی راهکارهای جدید برای بهبود خدمات و در نهایت جلب کردن رضایت مشترکان عزیز هستند. همکاران ما هر روز در گوشه‌ و کنار کشور نیز فرستنده‌های وایمکس جدیدی برپا می‌کنند تا دسترسی مشترکان به شبکه‌ی وایمکس مبین‌نت را بهبود بخشند یا امکان دسترسی به شبکه در نقاط جدید کشور را فراهم کنند. استقبال غیرقابل‌ پیش‌بینی و گسترده‌ی هم‌وطنان در سراسر کشور از خدمات اینترنت پرسرعت وایمکس مبین‌نت، وظیفه‌ی ما را برای جلب رضایت تمام مشترکان گران‌قدرمان بسیار دشوار کرده است، اما امیدواریم با تلاش شبانه‌روزی همکاران، همواره بتوانیم خدمات وایمکس مبین‌نت را با کیفیت مورد نظر مخاطبان‌مان ارایه دهیم. در ادامه، فهرستی از مناطق قرارگیری دکل‌های جدید غرب تهران را مشاهده می‌کنید:
    مبین نت عزیز ایران همش تهران نیست

وضع خیلی جاها مخصوصا اهواز خوب نیست دلیل نمیشه تو کلان شهری مثل اهواز 3-4 تا دکل بزنید (که یک چهارم شهر رو هم پوشش نمیده) بعد تبلیغ کنید اهواز وایمکس داره همینطور تو شهرهای دیگه مثل........................

مسولین شما که به اندازه .... بازاریابی سرشون نمیشه. تهران صد تا شرکت و ISP داره رفتید واسش 40 تا دکل زدید ولی مثلا شهرک نفت اهواز به دلیل مسائلی دسترسی به اکثر انواع اینترنت ندارند ولی حتی 1 دکل هم نزاشتید......

سلام
    من میخوام بگیرم ولی نمایندگی ها میگن مودم نداریم.اگه از سایت ثبت نام کنم مودم دارن؟
    بعد از سایت چند روزه وصل میشه؟
    ثبت نام شما بالاخره به نزدیک ترین نمایندگی ارجاع میشه

خودشون که از دفتر مرکزی پانمیشن بیان واستون نصب کنن
    Last edited by arash59b; 11-10-2012 at 15:29.

10. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام اشتراک 1024 یک ساله از مبین نت بگیرم. یه چندتا صفحه اخر از تاپیک رو خوندم یه خورده دو دل شدم. میخوام بدونم کیفیت این سرویس چجوری مخصوصآ تو غرب تهران و شهرک اکباتان. لطفآ راهنمایی بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام اشتراک 1024 یک ساله از مبین نت بگیرم. یه چندتا صفحه اخر از تاپیک رو خوندم یه خورده دو دل شدم. میخوام بدونم کیفیت این سرویس چجوری مخصوصآ تو غرب تهران و شهرک اکباتان. لطفآ راهنمایی بفرمایید.
    فقط 512 ش پایداره رو 1 مگ و 2 مگ اصلا توصیه نمیشه اگر برای دانلود شبانه می خواهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •