تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1176 از 1291 اولاول ... 176676107611261166117211731174117511761177117811791180118612261276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,751 به 11,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

زنگ زدم اپراتور گفت تعرفه رایگان 1-7 رو تا 15 مهر تمدید کردن معلوم نیست بعدش چی بشه
    سلام
    داداش من منظور شما رو درست متوجه نشدم ، یعنی قرار هست شبانه رایگان رو حذف کنن ؟
    من میخواستم طرح 6 ماهه دو مگ بگیرم 4 روز دیگه ! اگه قرار هست شبانه حذف بشه نگیرم .

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    داداش من منظور شما رو درست متوجه نشدم ، یعنی قرار هست شبانه رایگان رو حذف کنن ؟
    من میخواستم طرح 6 ماهه دو مگ بگیرم 4 روز دیگه ! اگه قرار هست شبانه حذف بشه نگیرم .
    راستش نگفت حذفش میکنن و فکر هم نکنم حذف کنن چون وایمکس با همین تعرفه رایگانش مشتری هاشو نگه داشته . فوقش ساعتش بشه 2-7 . ولی 70% مطمئن باش هستش :-)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من آبادان هستم. وایمکس ایرانسل ۵۱۲ نامحدود داشتم . صبح ها تا ظهر سرعت روی شصت بود. ظهر میشد سی تا چهل . بعد از ظهر میشد بیست. شب که دیگه از ساعت ده به بعد میشد پنج تا ده کیلوبایت . کلا توی یک ماه سی گیگ توستم استفاده کنم. و چون ثبت نامم رو شیراز انجام داده بودم. واسه یک ماه پنجاه تومن دادم. در صورتی که قیمتش تو خوزستان شصت و پنج تومنه. این ماه دو مک گرفتم هفتاد هزار تومن. فکر کردم شبانش خوبه. در صورتی که هیچ تفاوتی با ۵۱۳ نداشت و اگه پنجاه تومن میدادم و همون نامحدود ۵۱۲ میگرفتم بهتر بود. دوستان دقت کنید بالاتر از ۵۱۲ نگیرید. که هیچ فرقی نداره با دو مگ فقط صبح ها دانلودم به صد و هشتاد میرسه و کلا آشغاله
    Last edited by vidav; 25-09-2014 at 13:53.

4. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من آبادان هستم. وایمکس ایرانسل ۵۱۲ نامحدود داشتم . صبح ها تا ظهر سرعت روی شصت بود. ظهر میشد سی تا چهل . بعد از ظهر میشد بیست. شب که دیگه از ساعت ده به بعد میشد پنج تا ده کیلوبایت . کلا توی یک ماه سی گیگ توستم استفاده کنم. و چون ثبت نامم رو شیراز انجام داده بودم. واسه یک ماه پنجاه تومن دادم. در صورتی که قیمتش تو خوزستان شصت و پنج تومنه. این ماه دو مک گرفتم هفتاد هزار تومن. فکر کردم شبانش خوبه. در صورتی که هیچ تفاوتی با ۵۱۳ نداشت و اگه پنجاه تومن میدادم و همون نامحدود ۵۱۲ میگرفتم بهتر بود. دوستان دقت کنید بالاتر از ۵۱۲ نگیرید. که هیچ فرقی نداره با ۵۱۲ فقط صبح ها دانلودم به صد و هشتاد میرسه و کلا آشغاله
    دقیقا همه جای خوزستان اینجوریه. منم صبح سرعتم خوبه و همین ساعت های که گفتی سرعتم افت میکرد و می کنه . چند روز پیش تماس گرفتم واسه همین کیفیت گفتن که خوزستان استفاده کننده زیاد داره و... داریم سایت هارو تو خوزستان بیشتر میکنم و در آینده نزدیک بهتر میشه. من که فکر نکنم بهتر بشه مگر کاربراش کمتر بشه . وایمکش تکنولوژی خوبی نیست چون 60-70 نفر استفاده کنن همزمان افتضاح میشه . اون بار کارشناس بهم گفت این دکلی که تو بهش وصلی 200 نفر یوزر داره استفاده میکنه و فرکانس حذف کردم به یه دکل بهتر وصل شدم از قبلی بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

الان سرعتت بهتر شده یعنی؟ من که از ماه دیگه همون ۵۱۲ نا محدود میگیرم. با اون خوب تونستم دانلود کنم. این دو مگ افتضاحه.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دقیقا همه جای خوزستان اینجوریه. منم صبح سرعتم خوبه و همین ساعت های که گفتی سرعتم افت میکرد و می کنه . چند روز پیش تماس گرفتم واسه همین کیفیت گفتن که خوزستان استفاده کننده زیاد داره و... داریم سایت هارو تو خوزستان بیشتر میکنم و در آینده نزدیک بهتر میشه. من که فکر نکنم بهتر بشه مگر کاربراش کمتر بشه . وایمکش تکنولوژی خوبی نیست چون 60-70 نفر استفاده کنن همزمان افتضاح میشه . اون بار کارشناس بهم گفت این دکلی که تو بهش وصلی 200 نفر یوزر داره استفاده میکنه و فرکانس حذف کردم به یه دکل بهتر وصل شدم از قبلی بهتره
    چطوری میشه فهمید چند نفر وصلن؟ و چطور عوض کنم دکل رو؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

چطوری میشه فهمید چند نفر وصلن؟ و چطور عوض کنم دکل رو؟
    اون خودشون از اونجا میفهمن چند نفر وصله . ولی فرکانس تو همون تظیمات مودم قسمت wimax 16 تا فرکانس هست ببین مودمت به کدوم وصله . مثلا 3484000 اون رو بنویس یه جای داشته باش . بعد اون رو تو قسمت اون 16 تا فرکانس حدف کن و apply کن . بعد مودم رو ریبوت کن تا به یه فرکانس دیگه وصل بشه . ببین اون چطوره! اگه خواستی دوباره فرکانس قبل رو بزاری همون قسمت wimax که بری insert رو بزن فرکانس با باندویچش رو وارد کن و apply کن

9. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

لازمه مودم قبل تایم رایگان قطع وصل کنی؟ یا خودش سر ساعت 1 رایگان حساب میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

آره ظاهرا باید خاموشش کنی.من روزهای آخر حجمم تموم شد. یه شب ساعت دو مودمو خاموش کردم. دوباره زدمش. دیدم یهو ایمترنت فعال شد . یعتی ساعت رایگانش هنوز حساب میشد برام. ولی چند شب بعدش. اتوماتیک ساعت یک پیامهای واتس آپم اومد و فعال شد. خاموش و روشن کنی بهتره

12. این کاربر از vidav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

لازم نیست. خودش حساب میکنه

14. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •