خسرو حيدرى: با قهرمانى در نيم فصل روحيه خود را بالا مى بريم
تمرينات تيم استقلال پس از ۲ روز تعطيلى ديروز دومين جلسه خود را پشت سر گذاشت. در اين تمرين خسرو حيدرى يكى از باانگيزه ترين بازيكنان بود. با او همصحبت شديم و نظرات او را شنيديم كه در ذيل مى خوانيد:
• شرايط تيم چطور است؟
- همه چيز خوب است. بچه ها با جديت خاصى تمرينات را دنبال مى كنند و آماده مى شوند. ما براى موفقيت استقلال تلاش مى كنيم و مطمئن هستم مى توانيم تيم را به شرايط ايده آل برسانيم.
• با وجود بازى هاى خوبى كه در اين فصل انجام داده ايد اما باز هم در ليست تيم ملى قرار نگرفتيد.
- نظر كادر فنى تيم ملى بود. من اعتراضى به اين موضوع ندارم و فقط به تلاش خودم ادامه مى دهم. به اعتقاد خودم در بازى هاى گذشته استقلال عملكرد مطلوبى داشتم و مى توانستم يكى از بازيكنان ملى باشم. به هر حال سرمربى تيم ملى ديگران را بهتر از من دانسته و من به نظر ايشان احترام مى گذارم. اميدوارم در آينده بتوانم نظر دايى را جلب كنم.
• استقلال قهرمان نيم فصل مى شود؟
- به هر حال تلاش خود را انجام مى دهيم تا با صدرنشينى كارمان را در نيم فصل تمام كنيم چرا كه اگر اين اتفاق بيفتد در نيم فصل دوم با روحيه بيشترى براى حفظ صدرنشينى خواهيم جنگيد. تا پايان نيم فصل ۳ بازى خانگى در پيش داريم و بايد ۹ امتياز از اين ديدارها كسب كنيم. در نيم فصل دوم ديدارهاى خارج از خانه زيادى داريم و نبايد امتيازات خانگى را از دست بدهيم.
• ديدار پيش رو مقابل فولاد را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- بازى سختى است. فولاد در اين فصل تيمى غير قابل پيش بينى نشان داده است. ما نبايد آنها را دست كم بگيريم. فولادى ها تيم هاى بزرگى را شكست داده اند و در تهران نيز براى كسب امتياز به ميدان مى آيند. با اين حال از حمايت تماشاگران خود سود مى بريم و بايد از اين موضوع نهايت استفاده را ببريم و فولادى ها را با شكست بدرقه كنيم. به ۳ امتياز اين مسابقه نياز داريم و براى كسب آن تلاش خواهيم كرد.