یعنی هیچ راهی نیست؟همه ی زحمت هام دود شدرفت؟
یعنی هیچ راهی نیست؟همه ی زحمت هام دود شدرفت؟
چرا هست ولی به BAN شدنش نمیارزه. چون باید وارد LIVE بشید و Gamer Tag خودتون رو Recovery کنین.
تازه اگه قبلا وارد LIVE شدین وگرنه هیچ چیزی از امتیاز هاتون ثبت نشده.
میتونین Profile خودتون رو به یک Memory Card انتقال داده و هارد رو Format کنید.امکانش هست درست بشه.
سلام.من یه کنسول بن شده خریدم و بازیهارو نصب نمیکنه رو هارد اما سیو میکنه.این ارور رو میده:
the game is not supported to install.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بچه ها می شه وقتی به لایو وصل می شی برای اولین بار یک ماه رایگان رو فعال نکنی و بعدا اونو فعال کرد
اگه می شه چجوری؟؟؟؟
ممنون
پرشین تولز دیگه فیلتر نیست
میشه تایپیک فتحی رو یه بار دیگه بگید؟
(کم مونده اقا سعید یکی بزنه تو گوش ما)
کدوم نجات؟!به !!!
دست شما درد نکنه حالا خرید 360 شد جام زهر !!
این کنسول دقیقا یک راه نجات از شر PC هست که هر ماه شما باید حسرت بخوری که چرا 700 هزار تومن پول کارت گرافیکی رو دادی
که یکی جدید ترش اومده.
از دنیای Full HD و texture های کیفیت بالا وارد دنیای HD شدم که خیلی چیزها فدای فریم ریت شده. 700 تومن هم پول کارت گرافیکم نشده. 335 تومن شد دقیقا!
مطمئنید؟ من که مطمئن نیستم. این یکی از قابلیت های مانیتورهاست و حتی در ویندوز، درایور nVidia بخشی رو برای این کار در نظر گرفته. pixel ها در این کار نمی میرند. بلکه خاموش می شند احتمالا.دوست عزیز این کار فقط به Monitor ضرر میرسونه !! چون Pixel ها با این کار میمیرن و شما دیگه هیچ راه برگشتی جزئ تعویض Monitorندارید.
سلام به دوستان گل
ميشه لطفا خواهشا يكي جواب اين سوال را بده
البته اگه براتون زحمتي نباشه
يكي از دوستام انواع بازيه گيتار هيرو خريده هيچ كدومش اجرا نميشه اول فكر بايد دستگا هشو آپديت كنه اما بعد از اين كار هم بازم اجرا نشد بعد فهميد كه حتما براي اجراش بايد هدست بگيره
ميخواستم بدونم راهي هست كه بشه اين بازي را بدونه هدست اجرا كرد؟
اصلا نيازي به هدست داره؟
ممنون ميشم اگه لطف كنيد به اين سوال هم جواب بدين
منو میگید !!؟؟
من دستم بشکنه اگه بخوام همچین جسارتی بکنم . حالا چی گفتم که شما اینطوری برداشت کردی ؟
والا چی بگم , ولی خب شما نمیتونی قیمتها رو با هم مقایسه کنی . الان دقیقا یک سیستم حرفه ای GAME حدود 1.200 در میاد.
من آره مطمئنم چون این قابلیت تو هیچ LCD ای موجود نیست که Pixel ها خاموش بشه.
شما Contrast یا Brightness یا Back Light رو تو حالت Letter Box که میگید رو تغییر بدید بعد متوجه میشید که قسمت سیاه بالا و پایین نورش تغییر میکنه.
فقط TV Plasma قابلیت خاموش کردن Pixel رو داره , که اگه شنیده باشید میگن نمایش تصاویر خاکستری و تاریک خیلی طبیعی تر از
LCD هست.
اجرا شدن بازی هیچ ربطی به وسایل جانبی نداره. یعنی اگه بخواد مشکلی پیش بیاد در زمان بازی ممکن هست اختار بده که Game Pad شما مناسب این بازی نیست.
بعد وقتی شما بازی رو داخل DVD-Rom قرار میدید چه پیغامی رو میبینید؟
Last edited by SamGun; 11-02-2010 at 15:16.
اين آدرسه تاپيك فروشگاه فتحي تو ي پرشين تولز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
البته فکر کنم دارم کار خلاف قوانین انجام میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه 360 موجود ندارن فعلا
البته الیت منظورم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)