منم یه سیم کارت به اسم شخص دیگه داشتم که فقط همین یه سیم همراه اول رو داره ( ایرانسلیه)
پیشنهادش ۱۰ گیگ ۱۰ ت بود
یه بار هم نخریده بودم
الان شده ۵ گیگ ۱۳
منم یه سیم کارت به اسم شخص دیگه داشتم که فقط همین یه سیم همراه اول رو داره ( ایرانسلیه)
پیشنهادش ۱۰ گیگ ۱۰ ت بود
یه بار هم نخریده بودم
الان شده ۵ گیگ ۱۳
من برای یکی اقوام 10گیگ 10 تومن میخریدیم و برای یکی دیگه 20گیگ 21 تومن
10گیگی شده 5گیگ 12900 و 20 گیگی شده 15 گیگ 30800 تومن
این پیشنهادات سس شری که همراه اول داده بنظرم اصلا سیستمی نیست بلکه دست بیلی از طرف خوده شرکته
بهترین نوع پیشنهادی که طرف ترغیب میشه به خرید یک لیست سه تایی برای پیشنهاد برای هر مشترکه از یک ماهه و دوماهه و سه ماهه
مشترک اینقدر پولدار نیست که بیاد 50گیگ بده 74هزار تومن که!!!
همین بسته 50گیگ که به دوستم پیشنهاد داده،قبلا بهش 20گیگ میداده الان یهو شده 50گیگ ! چرا زمانی میخره که این بسته 50گیگ پیشنهاد دوماهه یا سه ماهه باشه
مشخص شد این کد اینترنت همراهی اصلا سیستمی نیست بلکه دست خود اپراتور و داخل دست داره
همراه اول بهترین پیشنهاد برای هر مشترک را میتونست از یک ماه تا سه ماه با حجم و مبلغ های متفاوت بزاره تا مشترک بخره
از 20گیگ یهو میشه 50 گیگ / از 10 گیگ میشه 5 گیگ از 20گیگ میشه 15گیگ ....این چه پیشنهاد سیستمی که برای یکی که 20 گیگ میخریده شده 15گیگ برای کسی که 20گیگ میخریده میده 50 گیگ و برای کسی که 10گیگ میخریده و کل حجم مصرف میکرده میزنه 5گیگ ، اوسکلی چیزی گیر اوردن؟؟؟
================================================== ===================================
پ .ن : یک خط دیگه داشتم که استفاده نمیکردم و 0910 اعتباری بود به اون پیشنهاد 30گیگ سه ماهه 59هزار قبلا میداد ، الان چک کردم دیدم زکی اینم شده 5 گیگ 12900![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 26-08-2019 at 14:39.
خط خودم از ۱۰-۱۰ شده ۶ گ ۱۷ ت
5گیگ میده 12900 بعد بر چه حسابی 6 گیگ میده 17 تومن؟ تازه پیشنهاد شما ،پیشنهادی بوده که الان 10گیگی ها شدن 5گیگ ، چطوری واسه شما 6گیگ زده
من فقط امیدوارم این وقایع اینترنت و اینا باعث بشه ما بفهمیم که گزینه ی آینده ی مقام اجرائی کشور هم همچین آش دهنسوزی نیست مثل بقیه شون، سالی که نکوست از بهارش پیداست.
ذات یه عده که عوض نمیشه، جون به جونشون کنی چشم ندارن ببینن مردم یه آب خوش از گلوشون پایین بره.
ایشالا که اینترنت ارزان دیگه نشه وعده ی انتخاباتی.
منم همون ماهی 10-10 رو میگرفتم که گاهی میشد در ماه دو بار بگیرم همینو، ولی معمولا همون بود، این مملکت شیوه ی اداره ش از قدیم الایام به این شکل بوده که شما یا یه نفر دیگه رو که زورتون بهش میرسه پیدا میکنید حقتون رو از اون میگیرید یا اینکه کلا دیگه الفاتحه، متاسفانه اینکه خوشمون نیاد هم تغییری توی این وضع نمیده.
کدوم کار این دولت ،و خیلی از ملت، روی حساب بوده که بقیه باشه.
۱۵۹۰۰ - ۶ گیگ
با مالیات ۱۷ در میاد
اگه همچنان مشکوکی، بگو شب یه اسکرین واست میفرستم![]()
برا منم از 10-10 شده 6-16 !
داداش سلام
به شما مشکوک نیستم، از کار همراه اول تعجم که به یکی 10 گیگ رو داده 5گیگ به یکی دیگه 6گیگ
شما کارت درسته
م
اینو ببینید آخر خندس
این دیگه چه الگوریتمی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5گیگشو زده 75 گیگ
دوستان i60 من اپدیت شدست فکر میکنم
آیا راهی برای آنلاک هست؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)