نت سراسری مثل اینکه ر*یده! میخوان عیدی بدن به همه!
واعظی ته دست درد نکنه! قـشنگ بـ*ری بوردی!ته کنگ بلاره!
![]()
نت سراسری مثل اینکه ر*یده! میخوان عیدی بدن به همه!
واعظی ته دست درد نکنه! قـشنگ بـ*ری بوردی!ته کنگ بلاره!
![]()
ببین اگر شبانه فعال باشه 1024و2048 که سرعتشون به ترتیب 220و280 هست
درسته من تا 1 هفته پیش سرویس محدود 1 مگ 1 سالشو داشتم . تموم شد میخواستم دوباره شارژ کنم ولی باز هم با این اوصاف دیگه مخابرات بصرفه نیست.اسیاتک رو کسی خبر داره چطوریه ؟شبانش
آسیاتک سرویس شبانه نیم بها نصف سرعتی که روزا بهت میده و احتمال داره تمام سرعت روزانه رو بهت بده.ولی شبانه کامل ریگان سرعت کمی پایین تر از واقعی هست
سلام.
اره بدجور نوسان داره سرعت. سایت که باز نمیشه ولی دانلود رو میشه کرد. تعداد کانکشن های مرورگرتون رو افزایش بدید شاید درست بشه. دیفالتش روی ۴ هست فکر کنم.
یکی از اشنایانم تو مخابرات بابل می گفت که دیده ۱ مگ رو به ۳۲ نفر دادن (حالا برو بچرخ دور خودت :|). به این مخابرات هم که امیدی نیست. اون افزایش سرعت که چند روز پیش اتفاق افتاد هم ناخواسته حال دادن
من شنیدم های وب خوب بیده. با توجه به سرعت و ترافیک قیمتش مناسبه. البته به نظرم تیم تخصصی پشتش نیست. معلوم هم نیست رفتی های وب گرفتی دیدی یه هفته بعد سرعتت داغون شده. هرچی باشه ایرانه.
ولی در کل کسی از دانلود شبانه های وب خبری داره؟ اصلا شبانه ای در کار هست؟! سرعت چطور؟
![]()
مگه میشه تعداد کانکشن مرورگر رو دستکاری کرد؟ دیفالت تا اونجایی که من میدونم باید روی 1 باشه نه 4!
من (های وب)دارم حدود4 ماه
اوایل خیلی خوب بود 1مگ داشتم شبانه رایگان با700 دان میکردم شبی 5 گیگ!!!!
حلا سرعت رو اوردن 250کیلو شبی 2.5 گیگ میگیرم
روزها سرعت 700 به بال دان میکنه که ترافیکت رو بترکونن!!!
من که همچنان با 512 نامحدود سرعتم به زور به 16 میرسه
تایم اوت در حد المپیک
بله و خیر. در اکثر مرورگر ها روش هایی برای دستکاری تعداد کانکشن ها هست ولی مرورگری مثل Safari چنین امکانی نداره تا اونجا که من می دونم. مرورگر ها هم استاندارد های خودشون رو دارن و تعداد کانکشن هم برای هم سرور باید روی عدد خاصی باشه. برای همین اپل اومده محدود کرده ولی شرکتی مثل موزیلا ازادی عمل داده.
دیفالت قبلا بر روی ۴ بوده ولی الان برای اکثر مرورگر ها شده ۶!! تا اونجا که یادم بود همین دیروز رو ۴ بود
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قندشکن باز کنید. تحریم شدیم.
برای تغییر تعداد کانکشن در فایرفاکس تایپ کنید about:config و Enter
در قسمت جستجو تایپ کنید network.http.max
لیستی که براتون میاد رو به دلخواه تغییر بدید.
برای کروم هم این لینک هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست نکردم و حوصله تست رو هم ندارم.
پی نوشت: تعداد رو روی عدد بزرگی قرار ندید چون باعث دردسر میشه.
فعلا
Last edited by N1ma; 13-03-2014 at 12:35.
کدوم شهری؟
واسه منم از دیشب شروع شد تایم اوت در حد لالیگا!تازه امروز بارون هم شروع شده که فکر کنم زنگ بزنیم 2020 دلیل رو بارون اعلام کنندوستان من از یه شخصی در مخابرات شنیدم اگه این طرح نوروزی فروشش شروع بشه اوضاع سرویسهای مخابرات بدتر هم خواهد شد !میگفت حالا حالاها پهنای باند جدید در کار نخواهد بود
![]()
Last edited by nima_mani; 13-03-2014 at 12:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)