تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1175 از 1746 اولاول ... 1756751075112511651171117211731174117511761177117811791185122512751675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,741 به 11,750 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

یعنی مثالت تو لوزالمعدم ولی قاعدتا اونی که تو این شرایط مقاومت فیزیکی نمیکنه یا تو دلش داره حال میکنه یا میترسه یه چیزی بدتر از اون سرش بیاد گرفتی که منظورمو؟
    دقیقا منم منظورم همینه ! یا داریم حال میکنیم که هیچی نمیگیم ! یا میترسیم بلایی بدتر سرمون بیارن ! در هر صورت مردانگیمون رو داریم اینجوری به باد میدیم !
    چون وقتی دارن ازت دزدی میکنن یا باید خوشت بیاد که هیچی نگی یا بترسی که کلا همه داراییتو ببرن ! در هر 2 صورت نیومدی از حقت دفاع کنی و گذاشتی راحت خورده بشه و صداتم در نیومده !!
    Last edited by BZ7; 02-05-2014 at 21:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دقیقا منم منظورم همینه ! یا داریم حال میکنیم که هیچی نمیگیم ! یا میترسیم بلایی بدتر سرمون بیارن ! در هر صورت مردانگیمون رو داریم اینجوری به باد میدیم !
    چون وقتی دارن ازت دزدی میکنن یا باید خوشت بیاد که هیچی نگی یا بترسی که کلا همه داراییتو ببرن ! در هر 2 صورت نیومدی از حقت دفاع کنی و گذاشتی راحت خورده بشه و صداتم در نیومده !!
    در این 2 صورت که شما گفتی مردانگی رو از دست میدیم درست. یه حالت سوم هم داره اگه اعتراض رو زیادی ادامه بدیم مردانگیمون منتقل میشه قطعه شهدای بهشت زهرا.

من تنها راهی که اینجا میبینم و ممکنه جواب بده رو دارم پیگیری می کنم، یه سری آدم میشناسم که همیشه تو کار رد کردن شیلترینگ و نوشتن برنامه هایی هستن که تحریم ها رو دور بزنه، نگران نباشید ایرانی نیستن League of Legends از پورت های UDP استفاده می کنه برای انتقال داده ها، شماره پورت هاشم 5000 تا 5500 هستن. نیازی به باز کردن پورت ها نیست نرید دنبالش چون ربطی نداره، اما همونطور که ممکنه بدونید زیر ساخت این پورت ها رو دستکاری کرده. بقیه بازی ها به این دلیل مشکلی ندارن که از پورت TCP استفاده می کنن. حالا اینکه فرق TCP با UDP چیه و چرا League of Legends از UDP استفاده می کنه بماند (به جان خودم توضیحش یه کتاب 300 صفحه ای میشه ) ولی باید این عزیزان همیشه در صحنه ما که در سخت ترین شیلترینگ ها کنار ما بودن دنبال یه راهی باشن، البته اگه راهی وجود داشته باشه، من باهاشون تماس گرفتم و منتظر جوابشونم.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

در این 2 صورت که شما گفتی مردانگی رو از دست میدیم درست. یه حالت سوم هم داره اگه اعتراض رو زیادی ادامه بدیم مردانگیمون منتقل میشه قطعه شهدای بهشت زهرا.

من تنها راهی که اینجا میبینم و ممکنه جواب بده رو دارم پیگیری می کنم، یه سری آدم میشناسم که همیشه تو کار رد کردن شیلترینگ و نوشتن برنامه هایی هستن که تحریم ها رو دور بزنه، نگران نباشید ایرانی نیستن League of Legends از پورت های UDP استفاده می کنه برای انتقال داده ها، شماره پورت هاشم 5000 تا 5500 هستن. نیازی به باز کردن پورت ها نیست نرید دنبالش چون ربطی نداره، اما همونطور که ممکنه بدونید زیر ساخت این پورت ها رو دستکاری کرده. بقیه بازی ها به این دلیل مشکلی ندارن که از پورت TCP استفاده می کنن. حالا اینکه فرق TCP با UDP چیه و چرا League of Legends از UDP استفاده می کنه بماند (به جان خودم توضیحش یه کتاب 300 صفحه ای میشه ) ولی باید این عزیزان همیشه در صحنه ما که در سخت ترین شیلترینگ ها کنار ما بودن دنبال یه راهی باشن، البته اگه راهی وجود داشته باشه، من باهاشون تماس گرفتم و منتظر جوابشونم.
    من خودم DOTA2 بازی میکنم و همین وضعه ! بله راه داره . ولی تقریبا غیر ممکن ! میتونی با Ke-rio یا هر برنامه VP-N دیگه با استفاده از سرور های خارجی به LOL وصل بشی ... ولی فکر پینگ رو کردی ؟
    واسه وصل شدن و دیسکانکت نشدن بله خب همین الانم راه هست ولی با پینگ 300 و 400 دیگه نمیشه بازی کرد ... ! مشکل اینجاست

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

مشکل از اصل اینترنت نیست....بازی های mmorpg تقریبا همه درستن این بازی های شبیه lol , dota و اینا که دستی ان (یعنی یه دست باید زد لبخند گوسفندوارانه) مشکل دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من خودم DOTA2 بازی میکنم و همین وضعه ! بله راه داره . ولی تقریبا غیر ممکن ! میتونی با Ke-rio یا هر برنامه VP-N دیگه با استفاده از سرور های خارجی به LOL وصل بشی ... ولی فکر پینگ رو کردی ؟
    واسه وصل شدن و دیسکانکت نشدن بله خب همین الانم راه هست ولی با پینگ 300 و 400 دیگه نمیشه بازی کرد ... ! مشکل اینجاست
    Pingzapper یه نمونه برنامه که شما رو به سرور خارج وصل میکنه، IP هم تغییر میده در عین حال Ping رو میاره پایین. فقط یه برنامه لازمه که مشابه Pingzapper باشه ولی از پورت UDP استفاده کنه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

Pingzapper یه نمونه برنامه که شما رو به سرور خارج وصل میکنه، IP هم تغییر میده در عین حال Ping رو میاره پایین. فقط یه برنامه لازمه که مشابه Pingzapper باشه ولی از پورت UDP استفاده کنه.
    هم DOTA2 و هم LOL و هم از پروتکل UDP پشتیبانی میکنه اما پولیه ! ماهی 4 دلار

داره خودمونی میشه mehdi680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

برای من هر 10 ثانیه دیسی مشه! مسئولین بیاین جلو

داره خودمونی میشه Persian__Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصن teamwork یعنی این... هماهنگی هم گروهی هامو داشته باشین ....

9. 2 کاربر از Persian__Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lordrun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Summoner's Rift

پيش فرض

انصافا دیگه غیر قابل تحمل شده هر 4 مین دی سی میشه باید یه فکریکرد :(

داره خودمونی میشه behroozuac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

امروز که رسما ترکوندن هر 1 دقیقه دی سی میشه UDP . آخه حیوانات شما که بلد نیستید شما که انقدر بی شعور هستید چرا یه *** میخورید که مثل همیشه توش بمونید !

کلا گیمینگ رو تو ایران تعطیل کردن الهی هر چی حرص بهمون دادید تو این مدت درد و مرض بشه واسه خودتون و خانوادتون .
    ترجیه میدادم تو کره شمالی باشم و ندونم اینترنت چیه تا تو ایران باشم و زجر کش بشم
    یارو رشته احکام میخونه میره ISP میزنه ! یکی دیگه رشته آفتابه سازی میخونه میشه رییس زیر ساختهای اینترنتی کشوراین چه وضعشه !

به سازمان ملل نمیشه شکایت کرد در زمینه این فیل ترینگ گسترده رو اینترنت ؟
    ریده شده تو اعصابمون به خدا

12. این کاربر از behroozuac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •