من هروقت اينترنت محل كارم رو ميبينم به پارس اميدوار ميشم
256 حجمي سپنتا
ولي پينگش توپه توپه
![]()
من هروقت اينترنت محل كارم رو ميبينم به پارس اميدوار ميشم
256 حجمي سپنتا
ولي پينگش توپه توپه
![]()
به به میشه یکم از این پینگ به ما بدی
راستی من تا حالا اینترنت چند تا شرکت رو امتحان کردم ولی باز همین پارس بهتر بود با این که پینگ خوبی ندارم ولی از سرعتم خیلی راضی هستم.ولی اسیاتک پینگ خیلی خوبی داره اما سرعت
.
![]()
سلام!
آقا ما بعد از یه عمری سرو کله زدن با دیال آپ و این اواخر ایرانسل می خایم اینترنت پرسرعت! بگیریم..همین پارس آنلاین هم میخام بگیرم..میخاستم ببینم الان باید چکار کنم برم سایتش یا برن نمایندگیهاشون؟؟؟در ضمن چند روزه تحویل میدن؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه حالا این پارس آنلاین خوب هست؟؟؟برای من باز کردن سریع صفحات مهمه..دانلود هم خیلی کم در حد هفته ای 4-3 تا آهنگ!کل مصرفم هم با ایرانسل حساب می کردم 1 گیگ میشد تو یه ماه..
لطفا جواب بدین...
Last edited by XENON24; 03-10-2011 at 18:32.
این مساله رو منم گفتم!!! فکر کنم مشکلی دارن!!! برای من کلا اشتباه زدن و اصلا رایگان نداشتم. البته هنوز حجم من درست نشده اما ریز مصرف رو کلی نمیزنی و فقط 2 روز رو داره نشون میده!!! جالب اینجاست که من 2 روز مصرف کردن تازه حجم من 200 مگ بیشتر نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جدی این حساب و کتاب هم در نوع خودش جالبه ها
این تعرفه های CRA-2048 اینترنت 2MG نامحدود 88000 تومن چطوره ؟؟
* ضریب اشتراک پهنای باند خدمات CRA ،1 به 10 می باشد.
البته با توضیحی که بالا داده ؟دقیقا یعنی چی ؟
سلام
شما کدوم شهر هستین ؟
اتفاقا پارس اصلا با نیازهای شما سازگار نیست
چون برا وبگردی خوب نیست
برا وبگردی پینگ نیاز هست که خیلی بده
البته برا دانلود بد نیست چون پینگ برا دانلود تقریبا نیاز نیست
ممنون که جواب دادی!
من تهران هستم ..جنوب غرب تهران..
اینجا شاتل هم هست ولی رفیقم گرفته راضی نیست!!
اینترنت بیسیم هم بعید میدونم اینجا جواب بده چون طبقه دوم هستیم اطرافمون هم چند تا ساختمان بلند هست...!![]()
از ظهر سرعت کم شد بزور صفحه باز میکنه مثل اینکه چشم خوردیم![]()
من به شما پیشگامان رو توصیه میکنم خودمم یه زمانی پیشگامان داشتم و جنوب تهرانم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای من V P N از پورت PPTP کانکت می شه ولی هیچ صفحه ای نمی تونم باز کنم !!! البته پینگ هم دارم ... برای شما هم اینجوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)