تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1175 از 2199 اولاول ... 17567510751125116511711172117311741175117611771178117911851225127516752175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,741 به 11,750 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوستان دان رایگانه کسی امتحان نکرده ببینه چه خبره

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راستش تعداد زیادی از صفحات این تاپیک بالای هزار صفحه‌ای رو خوندم. تقریباً بجز عده‌ای خیلی معدود و البته کاربر مبین‌نت که نماینده خود شرکت هست، الباقی از خدمات این شرکت راضی نیستن.
    به نظر شرکت مبین‌نت یه شرکت خصوصی هست و قاعدتاً بایستی از میزان رضایت مشتریانش خوشحال بشه. درست که مدتی هست رسماً اون رو زیرمجموعه شرکت مخابرات می‌بینیم، اما قاعدتاً بایستی قوانین رایج دنیای تجارت و نه قوانین دولتی در اون حاکم باشه.

سئوالی که از مبین‌نت عزیز داشتم این هست که چرا عملاً اینطور نیست؟ یعنی تا اینجا که هر وقت شرکت مبین‌نت به مشکل می‌خوره بجای بسط امکانات که مشکلات اساساً سر همین قضیه هست، فوری سعی به محدود کردن کاربرانش می‌گیره (مشابه بحث ایجاد محدودیت عمدی برای سرعت یک مگابیت). این وسط بجای شفاف بودن و بهبود وضعیت بخش پشتیبانی، اونجا هم مشابه خود وایمکس‌شون روز به روز بدتر و شلوغ‌تر و جوابها نامربوط‌تر می‌شه.

البته من تمام پست‌های شما که سیستم فوروم نشون می‌داد رو خوندم و متاسفانه جایی مشخصاً ندیدم این صحبت محدود کردن سرعت رو کجا گفتین و قضیه چی هست.‌ آیا یه خبر عمومی و رسمی هست یا اینکه یه خبر در گوشی و غیرقابل استناد؟

درضمن من که شخصاً توی این ۴-۵ ماه اخیر اینقدر به پشتیبانی زنگ زدم و ساعتها برای تماس با کارشناسها سعی کردم که دست آخر یه مودم دایال‌آپ و بعد بخاطر گرونی قبض اون، یه مودم سیم‌کارتی گرفتم که توی قطعی‌های مکرر و مشابه امروز بالای ۱۶ ساعت مبین‌نت، از اینترنت دور نمونم.

متاسفانه کارشناسها هم هر بار یه چیزی می‌گن. اما دو بار بودن آدمهای باانصافی که رسماً گفتن منطقه زندگی من و کلاً غرب تهران با ترافیک شدید مواجه هست و قطعی‌های مکرر و ساعتها پشت در تماس موندن سر همین قضیه هست.

منتهی سئوالی که از شما داشتم این هست که آیا این قضیه واقعاً و خداوکیلی در حال رفع اشکال هست یا مبین‌نت مشابه مثل چاه رو نکنده، منار رو دزدیده بدون امکانات، مشتری جذب کرده و حالا توی دادن خدمات گیر کرده؟

یعنی ما که ساکن غرب تهران هستیم آیا باید مهاجرت کنیم یا راه‌ حل منطقی برای این مشکل هست؟

اگه جواب واقعی بدید ممنون می‌شم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سایت آپارات برای من باز نمیشه برای بقیه هم به همین شکل است؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

راستش تعداد زیادی از صفحات این تاپیک بالای هزار صفحه‌ای رو خوندم. تقریباً بجز عده‌ای خیلی معدود و البته کاربر مبین‌نت که نماینده خود شرکت هست، الباقی از خدمات این شرکت راضی نیستن.
    به نظر شرکت مبین‌نت یه شرکت خصوصی هست و قاعدتاً بایستی از میزان رضایت مشتریانش خوشحال بشه. درست که مدتی هست رسماً اون رو زیرمجموعه شرکت مخابرات می‌بینیم، اما قاعدتاً بایستی قوانین رایج دنیای تجارت و نه قوانین دولتی در اون حاکم باشه.

سئوالی که از مبین‌نت عزیز داشتم این هست که چرا عملاً اینطور نیست؟ یعنی تا اینجا که هر وقت شرکت مبین‌نت به مشکل می‌خوره بجای بسط امکانات که مشکلات اساساً سر همین قضیه هست، فوری سعی به محدود کردن کاربرانش می‌گیره (مشابه بحث ایجاد محدودیت عمدی برای سرعت یک مگابیت). این وسط بجای شفاف بودن و بهبود وضعیت بخش پشتیبانی، اونجا هم مشابه خود وایمکس‌شون روز به روز بدتر و شلوغ‌تر و جوابها نامربوط‌تر می‌شه.

البته من تمام پست‌های شما که سیستم فوروم نشون می‌داد رو خوندم و متاسفانه جایی مشخصاً ندیدم این صحبت محدود کردن سرعت رو کجا گفتین و قضیه چی هست.‌ آیا یه خبر عمومی و رسمی هست یا اینکه یه خبر در گوشی و غیرقابل استناد؟

درضمن من که شخصاً توی این ۴-۵ ماه اخیر اینقدر به پشتیبانی زنگ زدم و ساعتها برای تماس با کارشناسها سعی کردم که دست آخر یه مودم دایال‌آپ و بعد بخاطر گرونی قبض اون، یه مودم سیم‌کارتی گرفتم که توی قطعی‌های مکرر و مشابه امروز بالای ۱۶ ساعت مبین‌نت، از اینترنت دور نمونم.

متاسفانه کارشناسها هم هر بار یه چیزی می‌گن. اما دو بار بودن آدمهای باانصافی که رسماً گفتن منطقه زندگی من و کلاً غرب تهران با ترافیک شدید مواجه هست و قطعی‌های مکرر و ساعتها پشت در تماس موندن سر همین قضیه هست.

منتهی سئوالی که از شما داشتم این هست که آیا این قضیه واقعاً و خداوکیلی در حال رفع اشکال هست یا مبین‌نت مشابه مثل چاه رو نکنده، منار رو دزدیده بدون امکانات، مشتری جذب کرده و حالا توی دادن خدمات گیر کرده؟

یعنی ما که ساکن غرب تهران هستیم آیا باید مهاجرت کنیم یا راه‌ حل منطقی برای این مشکل هست؟

اگه جواب واقعی بدید ممنون می‌شم.

دوست من سلام

اون کاربر مبین نت دیگه چند ماهی هست اینطرفا نمیاد بیچاره دید کاری از دستش برنمیاد و باید جواب بعضی از .... بده.

مین نت هم یه شرکت ظاهرا خصوصی و باطنا دولتیه و به غیر از این تو ایران هر شرکتی که رقیب نداشته باشه واسه همه تاقچه بالا میزاره و منتش رو هم باید بکشی نمونش صنعت خصوصی خودرو، شرکت خصوصی مخابرات و ........................................ تا شرکت دیگه

زیاد هم نگران نباش بعد از یه مدت بلا نسبت مثل ما مخت هنگ می کنه اروم میشی و به قضا و قدر الهی تن میدی و شکر هم می کنی.

وقتی مبین نت میگیری و قطع میشه اولش اینطوری هستی
    بعدش میگی زنگ میزنم و حقم رو می گیرم
    بعدش یه چند مدت اینترنت وصل میشه

بعد دوباره قطع میشه بعد وصل میشه بعد....

اخرش تسلیم سرنوشت میشی ارتباط با دنیای خارج اینطوری میشه

مبین نت هم میگه به به چه کاربر () خوبی
    Last edited by arash59b; 11-10-2012 at 01:58.

6. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ساعت 2:06 تهران - ری
    سرعت شبانه افتضاحه ۵۰ بالاتر نمیره
    یا مبین پوکیده
    یا سر قضیه کم نکردن حجم همه دارن دان میکنن سرعت اومده پایین
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه hmahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من قطع شدم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

از ساعت 3 تا 4:15 اهواز قطع بود, اما سرعت همچنان در حد روزانه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ساعت 2:06 تهران - ری
    سرعت شبانه افتضاحه ۵۰ بالاتر نمیره
    یا مبین پوکیده
    یا سر قضیه کم نکردن حجم همه دارن دان میکنن سرعت اومده پایین
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

ممنون arash59b عزیز از اینکه گفتین اون شخص دیگه تعطیل کرده و دنبال جواب از طرفش نباشم.

در مورد قطعی هم بگم که قطع و وصل شدن مودم یکی دو ساعت هست که تبدیل به قطعی کامل شده. به قول arash59b عزیز چند دقیقه‌ای هم که وصل شد و خوشحالی بی‌جا داشتم دیدم که بخش Ecare هم گفتن خرابه و در حال تعمیر هستن. بماند که چند دقیقه خوشحالی هم زیاد دوام نیاورد و مجدد قطع شدم. باز هم صد رحمت به اینترنت سیم‌کارتی ایرانسل. این مخابرات نه مبین‌نت‌ش بدرد می‌خوره و نه اینترنت سیم‌کارتیش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی

پيش فرض

منم امشب حدود ساعت 3 قطع شدم.ظاهرا سراسری بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •