با سلام
گزينه ي دوم بهتره - كلا TPlink در اين مورد خوب كار ميكنه و مودم هاي بهتري رو ارائه ميده
موفق باشيد.
با سلام
گزينه ي دوم بهتره - كلا TPlink در اين مورد خوب كار ميكنه و مودم هاي بهتري رو ارائه ميده
موفق باشيد.
نیازی به هیچ شماره تلفنی ندارید. مودم شما کانفیگ شده چون اگه کانفیگ نمیشد خود به خود وصل نمیشدی.
ممنون ولی zyxel بهتر از tp-link نیست؟ فقط tp-link چون وایرلس داره با این قیمت آدم رو وسوسه میکنه ,نقل قول:
نوشته شده توسط hamidrezaj [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
لطفا از بین سه مدل
Zyxel 660RU
TP-LINK W8901G
Symphony 5210
یکی رو پیشنهاد بدین که کدوم بهتره؟ لطفا با دلیل
خیلی ممنون
با سلام
موفق باشيد.
نمیدونم کدومش رو بگیرم.
ميدونم عزيزم منظورم اينه ميخوام وقتي كانفيگش بهم خورد خودم تنظيمش كنم و ديگه شركت نبرمشنیازی به هیچ شماره تلفنی ندارید. مودم شما کانفیگ شده چون اگه کانفیگ نمیشد خود به خود وصل نمیشدی.
سلام.میخواستن بپرسم که مودم ADSL که برای لپ تاپ استفاده میشه با PCتفاوت داره یا نه. و اگه میشه یک مدل خوبش که بشه با لپ تاپ کار کنه رو معرفی کنید.در ضمن من از ADSLمخابرات استفاده میکنم.
یک کلام بگم! در مورد adsl هرگز شما به هیچ شماره تلفنی نیاز ندارید.چه واسه کانفیگ چه هر کار دیگه ای.
نخیر تفاوتی وجود نداره ولی یه مساله ای هست اونم اینه که چون از وایرلس لپ تاپ استفاده میکنن برای همین مودمشون وایرلسه ولی اکثر اونایی که pc دارن از مودم سیمی استفاده میکنن.مثل خود من. هستند کسایی که pc دارن و مودمشون وایرلس هستش.
شما برای لپ تاپ حتما وایرلس بخر تا هر جای خونه که دلت خواست بتونی کانکت بشی.
در مورد مودم بستگی به بودجه ت داره. اگه قیمت برات مهم نیست بهتره وایرلس linksys بخری که یه عمر برات کار کنه ولی قیمتش حدود 80 تومنه.
ارزونتر هم بخوای برو سراغ tplink مثل اینکه مودمهای خوبی داره ولی به پای مودمهای linksys نمیرسه.
مودم های ADSL 2 Plus ZISA
ADSL2+ Router Ethernet+USB Combo
بالاترین سرعت ADSL را از هر ISP با ما تجربه نمایید !!!
شرکت نیکان شبکه نمایندگی انحصاری شرکت زیسا در خاورمیانه اقدام به فروش ویژه با قیمتهای استثنایی پر سرعت ترین مودمهای Combo ADSL 2+ ZISA با یک سال گارانتی تعویض نموده است .
مزایای این مودم نسبت به سایر مودمها :
1 – گارانتی تعویض 1 ساله ( در روز بروز هرگونه عیبی از این دستگاه براحتی برای شما تعویض خواهد شد )
2- ارائه بالاترین سرعت اینترنت ( خصوصا در رابطه با سرویسهای ADSL2+ )
3 –دارای دو پورت ETH و USB ( مناسب هم برای کامپیوترهایی که دارای پورت شبکه هستند و هم برای کامپیوترهایی که دارای پورت USB می باشند )
4- کاربری فوق العاده راحت و آسان برای همه
5 –سایز بسیار کوچک ( کوچکی این مودم به شما این امکان را می دهد که همیشه همراه شما باشد )
6 – قابل تحمل در انتقال دیتا تا 24 مگا بایت در مدت زمان طولانی بدون هیچگونه قفل شدن یا نیاز به خاموش و روشن کردن
7- نصب فوق العاده آسان
8 – قیمت بسیار مناسب در مقایسه با سایر مودمهای ADSL بازار
**** نکته : تجهیزات زیسا بدون برچسب گارانتی نیکان شبکه معتبر نبوده و شرکت زیسا تعهدی برای گارانتی دستگاهها نخواهد داشت
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/hamid/Application%20Data/Mozilla/Firefox/Profiles/j6n8xszm.default/ScrapBook/data/20110323041908/adsl-2-plus-zisa.jpg[/IMG]
نظرتون در مورد مودمی که در بالا نوشتم چیه؟
معرفی کنید؟+ADSL2لطفا یک مودم درست درمون برای
ببخشیدمودم من pin avid هستش و در موقع اتصال ارور۶۵۱میده در حالی که با موبایل می توان به وسیله وایرلس میتوان متصل شد
من هم همین مشکل رو دارم هر کاری کردم درست نشد سیم عوض کردم ولی درست نشد مشکل از کجا هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)