شما اگه از بازی بدونید و چیزی بلد باشید می دونید بازی های الان نیازی به cpu نداره من همین شیفت و ارباب حلقه ها
که cpu 2هسته ای میخواد اجرا کردم من کار ی ندارم ولی میدونم توی readme بازی mimimum رو 2 هسته ای
نوشته
شما برو اطلاعاتتو زیاد کن
با اجزا مشکل نینجا حل شد درایو گرافیکم رو آپدیدت کردم
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
دوست من دوستان اینجا فقط قصدشون کمک رسانی بدون هیچ چشم داشتیه و این لحن صحبت شما صحیح نیست خوب اگه میخواید بحث کنید مشکلی نیست فقط احترام متقابل رعایت کنید.gif)
ولی در کل اینجا حق با هر دوی شماست در اصل تقریبا تمام موتورهای بازی های امروزی برای اینکه بتونند به هماهنگی کامل رو بین تمامی اجزای پردازنده یک بازی از جمله cpu,ram و کارت گرافیک ایجاد کنند به سی پی یوی بالای دو هسته احتیاج دارند ولی این به این معنی نیست که اگه شما یک سی پی یوی تک هسته ای داشته باشی نتونی اون بازی رو اجرا کنی فقط در این صورت بازدهی دیگر قطعات شما به شدت پایین میاد مثلا اگه قرار باشه گرافیک شما در یک بازی مثلا 40 فریم بده در صورتی که شما سی پی یوت ضعیف باشه این فریم به شدت کاهش میکنه و بسته به نوع صحنه بازی حتی ممکنه به زیر 15-10 و یا کمتر هم برسه!!
ولی در کل این حرف شما هم درسته هیچ بازی به خاطر اینکه سی پی یو ضعیفه غیر قابل اجرا نمیشه(چون تقریبا تمامی مادربوردهای کنونی که pci express 16X دارند دیگه حداقل سی پی یو رو باید اجرای بازیها رو باید داشته باشند) ولی همینطور که گفتم ممکنه شما در طول بازی به مشکلات عدیده ای بخوری که بارزترین اونها مشکل شدید افت فربم در صحنه های شلوغ وپردرگیری هست!!
موفق باشید.gif)
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
سلام به همه ی دوستان من بازی نای وظیفه ی 6 رو که بازی کردم رسیدم قسمت III شروع که کردم
از بازی اومد بیرون و نوشت
error read disk
می خوام بدونم که باید چی کنم
مرسی ممنون!
شما مخصوصا اگه نسخه چهار DVD رو داری این پچ رو دانلود و در محل گفته شده اجرا کن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید