تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1175 از 1667 اولاول ... 175675107511251165117111721173117411751176117711781179118512251275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,741 به 11,750 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تو نصب دیکشنری لانگمن دچار مشکل شدم
    ممکن کسی راهنمایی کنه.با کرک کردنش مشکل دارم
    اینم فایل راهنماش:
    Guide
    - Install Daemon Lite 4.30.4. (included in my text link). Go to: Preferences -> Advanced: Check all(SafeDisc, SecuROM, LaserLock)
    - Mount iso image
    - Install full, don’t run inmediately
    - Copy file YASU.exe to the install daemon program folder and run YASU.exe. Press Cloak. Keep YASU window, don’t close this window
    - Replace Ldoce5.exe (included in my text link) to the Ldoce5.exe in install folder at the firs time
    - The second time, no need to run YASU and daemon

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببخشید سیستم من من فقط cpu پائین هست . بازی ها هم به جز استراتژیک ربطی به cpu نداره
    آقا یکی جواب ما رو بده
    خب اگه ربطي به CPU نداره چرا خود شركت سازنده بازي موقع اعلام حداقل سيستم مورد نياز گفته از CPU هاي سري جديد بايد استفاده كنيد
    احتمالا اونا نمي دونستند كه به جز بازي هاي Strategic بقيه بازي ها ربطي به CPU ندارن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بازی شیفت را خریدیم یکی از فایلها را کم داشت که دانلود کردیم ولی چند دقیقه فیلم بازی را مداوم نشان میدهد ونمی توانیم بازی را انجام دهیم! لطفا"راه حل؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

خب اگه ربطي به CPU نداره چرا خود شركت سازنده بازي موقع اعلام حداقل سيستم مورد نياز گفته از CPU هاي سري جديد بايد استفاده كنيد
    احتمالا اونا نمي دونستند كه به جز بازي هاي Strategic بقيه بازي ها ربطي به CPU ندارن !
    شما اگه از بازی بدونید و چیزی بلد باشید می دونید بازی های الان نیازی به cpu نداره من همین شیفت و ارباب حلقه ها
    که cpu 2هسته ای میخواد اجرا کردم من کار ی ندارم ولی میدونم توی readme بازی mimimum رو 2 هسته ای
    نوشته
    شما برو اطلاعاتتو زیاد کن
    با اجزا مشکل نینجا حل شد درایو گرافیکم رو آپدیدت کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض call of duty 6

سلام به همه ی دوستان من بازی نای وظیفه ی 6 رو که بازی کردم رسیدم قسمت III شروع که کردم
    از بازی اومد بیرون و نوشت
    error read disk
    می خوام بدونم که باید چی کنم
    مرسی ممنون!

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

شما اگه از بازی بدونید و چیزی بلد باشید می دونید بازی های الان نیازی به cpu نداره من همین شیفت و ارباب حلقه ها
    که cpu 2هسته ای میخواد اجرا کردم من کار ی ندارم ولی میدونم توی readme بازی mimimum رو 2 هسته ای
    نوشته
    شما برو اطلاعاتتو زیاد کن
    با اجزا مشکل نینجا حل شد درایو گرافیکم رو آپدیدت کردم
    دوست من دوستان اینجا فقط قصدشون کمک رسانی بدون هیچ چشم داشتیه و این لحن صحبت شما صحیح نیست خوب اگه میخواید بحث کنید مشکلی نیست فقط احترام متقابل رعایت کنید
    ولی در کل اینجا حق با هر دوی شماست در اصل تقریبا تمام موتورهای بازی های امروزی برای اینکه بتونند به هماهنگی کامل رو بین تمامی اجزای پردازنده یک بازی از جمله cpu,ram و کارت گرافیک ایجاد کنند به سی پی یوی بالای دو هسته احتیاج دارند ولی این به این معنی نیست که اگه شما یک سی پی یوی تک هسته ای داشته باشی نتونی اون بازی رو اجرا کنی فقط در این صورت بازدهی دیگر قطعات شما به شدت پایین میاد مثلا اگه قرار باشه گرافیک شما در یک بازی مثلا 40 فریم بده در صورتی که شما سی پی یوت ضعیف باشه این فریم به شدت کاهش میکنه و بسته به نوع صحنه بازی حتی ممکنه به زیر 15-10 و یا کمتر هم برسه!!
    ولی در کل این حرف شما هم درسته هیچ بازی به خاطر اینکه سی پی یو ضعیفه غیر قابل اجرا نمیشه(چون تقریبا تمامی مادربوردهای کنونی که pci express 16X دارند دیگه حداقل سی پی یو رو باید اجرای بازیها رو باید داشته باشند) ولی همینطور که گفتم ممکنه شما در طول بازی به مشکلات عدیده ای بخوری که بارزترین اونها مشکل شدید افت فربم در صحنه های شلوغ وپردرگیری هست!!
    موفق باشید

---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

سلام به همه ی دوستان من بازی نای وظیفه ی 6 رو که بازی کردم رسیدم قسمت III شروع که کردم
    از بازی اومد بیرون و نوشت
    error read disk
    می خوام بدونم که باید چی کنم
    مرسی ممنون!
    شما مخصوصا اگه نسخه چهار DVD رو داری این پچ رو دانلود و در محل گفته شده اجرا کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تو نصب دیکشنری لانگمن دچار مشکل شدم
    ممکن کسی راهنمایی کنه.با کرک کردنش مشکل دارم
    اینم فایل راهنماش:
    Guide
    - Install Daemon Lite 4.30.4. (included in my text link). Go to: Preferences -> Advanced: Check all(SafeDisc, SecuROM, LaserLock)
    - Mount iso image
    - Install full, don’t run inmediately
    - Copy file YASU.exe to the install daemon program folder and run YASU.exe. Press Cloak. Keep YASU window, don’t close this window
    - Replace Ldoce5.exe (included in my text link) to the Ldoce5.exe in install folder at the firs time
    - The second time, no need to run YASU and daemon
    اینجا تاپیک بازیهای کامپیتری هست نه نرم افزار عزیزم یه ذره اون دوگولرو به کار بنداز ضرر نمیکنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض مرسی

از برنامه ای که دادید ممنونم مشکلم حل شد

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

تو بازی Prison Break The Conspiracy کیبورد من کار نمیکنه ولی با دستگیره میشه بازی کرد
    مشکل از کجاست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.من تو بازی GTA IV مشکل دارم.
    اول که بازی رو نصب کردم چند ساعتی بازی خوب اجرا میشد و مشکلی نداشت.
    بعد از یه مدت که سیستمم رو ریستارت کردم وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم توی اون صفحه های مشکی
    که نوشته داره بازی گیر کرد.
    گرافیک من جیفورس 9400 GT هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •