اولا اینکه رزولوشن را روی 1080p قرار بدین
دوم reference levels را روی intermediate بزارید
اولا اینکه رزولوشن را روی 1080p قرار بدین
دوم reference levels را روی intermediate بزارید
سلام بر دوستان;
من امروز هاردم رو برده بودم خونه دوستم.با پروفایلم بازی کردم بعد که اومد خونه هاردم رو زدم به دستگاه خودم زده corrupted profile مشکلش چیه و چه جوری حل میشه؟
باتشکرقبلی:
با سلام
اقا من خیلی مبتدی هستم اگه می شه ابتدایی راهنماییم کنید
با دوستام می خواییم 4 تا ایکس باکس بخریم بعد با هم شبکه کنیم هر 4 تاشونو بعد بشینیم بازی کنیم اونم بالای 10 ساعت
شبکه کردن ایکس باکس ها به چه صورت میشه با کابل و هاب یا میشه با وایرلس دستگاه انجام داد بدون سیم کشی
من الایت با مین بورد جاسپر میخرم
می خوام اورجینال بگیر خودم ردیفش کنم ولی با اموزش شما که بتونم جدیدترین بازی ها رو اجرا کنم
فقط بازی های شبکه ای انجام میدیم
به live هم فک نکنم احتیاج داشته باشم.ندارم
سوال
1 : این sp که میگن چیه ؟
2 : ixtereme که میگن چیه ؟
3 : Wawe چیه ؟
4 :باتری رو خودش چیه یه بار مصرف - می خوام شارژی بگیرم جنس متوسط
5 : Dashboard چیه هست ؟
6 : دیسک activator چیه ؟
7 :من می خوام صدای بازی رو از هدفون بشنوم باید چی کار کنم و راه دیگه هم نداره -باید با هدفون باشه8 : نحوه اپدیت و هک ایکس باکس
اگه جیز قابل گفتنی میدونید خودتون اضافه کنید و من تا حالا از این کنسولا نداشتم
راهنمایی در مورد خرید که نکنن تو پاچمون
ورژن دستگاه و ظاهرش .و وسایلش و دسته دوم نبودن و از کجا بخرم گارانتی کجا باشه
ممنون میشم اگه جواب بدن
ببخشید اگه سوالات خیلی زیاده ومیتدی هستم
Corrupted به معنای خراب و فاسد شدنه .یعنی پروفایل شما دیگه قابل استفاده نیست و باید یکی دیگه بسازید
خب دوستان خدا رو شکر مشکل بدون ریختن LT حل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!بالاخره امروز بازیرو از رو هارد اجرا کردم !!!!!!!!!!!!!! به این روش که اول هاردو برداشتم و wave4 رو گذاشتم بعد دیسکو برداشتمو دیسک بازیرو گذاشتم پیغام آپدیت ظاهر شد و از اونجایی که حجم آپدیت 128 مگا بایت بود تا حدودی دلم مطمئن شد که آپدیت سالمه .....
بعد دلو زدم به دریا و yes زدم تا آپدیت کنه ، بعد که آپدیت تموم شد دیدم که آواتارا سالمه و سیاه نشده و بعد بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد .......
بعد دستگاهو خاموش کردم و هاردو وصل کردم و دوباره روشنش کردم و دیسک wave4 رو گذاشتم ، بعد دیسک بازی رو گذاشتم و لحظاتی صبر کردم و در اینجا بود که لوگوی زیبای EA نمایش داده شد و بازی در حالتی که هارد وصل بود اجرا شد و من از شدت خوشحالی بیهوش شدم ............. وقتی به هوش اومدم دیدم که بازی توسط داداشم روی هارد نصب شده و از روی هارد بدون هیچ مشکلی اجرا شده !!!!!!!!!!!!!!!
![]()
این بود انشای من در مورد زیر آبی رفتن ...![]()
ایا نرم افزاری برای ایکس باکس هست که مثل ps3 بشه براش تم ساخت ؟ اخه خیلی خسته کننده میشه اگه نباشه .نه![]()
360 توليد 2010 از نظر پك با مدل 2009 فرق دارند![]()
نخست اینکه مشکی بنویسید لطفا ، این خوندنش سخته !
شما نیاز به یک Access Point برای وایرلس و یا یک دیتا سوئیچ یا هاب برای سیمی نیاز دارید ، باقی تنظیمات درست مثل تنظیمات در شبکه های کامپیوتری هست ، یعنی یک رنج از IP نیاز دارید و سابنت مسک و ...با دوستام می خواییم 4 تا ایکس باکس بخریم بعد با هم شبکه کنیم هر 4 تاشونو بعد بشینیم بازی کنیم اونم بالای 10 ساعت
شبکه کردن ایکس باکس ها به چه صورت میشه با کابل و هاب یا میشه با وایرلس دستگاه انجام داد بدون سیم کشی
من الایت با مین بورد جاسپر میخرم
می خوام اورجینال بگیر خودم ردیفش کنم ولی با اموزش شما که بتونم جدیدترین بازی ها رو اجرا کنم
فقط بازی های شبکه ای انجام میدیم
به live هم فک نکنم احتیاج داشته باشم.ندارم
چیه ؟ منظورتون LT هست ؟! اگر آری آخرین نسخه فرمور برای کپی خور کردن کنسول هست .1 : این sp که میگن چیه ؟
فرمور (سیستم عامل) درایو های DVD کنسول های 360 هست که دستکاری شده برای اجرای بازی ها .2 : ixtereme که میگن چیه ؟
Wave در معنی یعنی موج ، ولی اسم قفل هایی که روی بازی ها میزارند برای اینکه کپی اجرا نشه Wave هست با شماره ورژنش که جدید ترینش 4 هست .3 : Wawe چیه ؟
باطری روی خودش دوراسل هست و شما باید باطری مخصوص کنترلر رو بگیرید برای شارژ از باطری های شارژی معمولی هم میتونید استفاده کنید .4 :باتری رو خودش چیه یه بار مصرف - می خوام شارژی بگیرم جنس متوسط
به سیستم عامل خود کنسول Dashboard میگن و شما از طریق اون به تمام امکانات کنسول دسترسی دارید .5 : Dashboard چیه هست ؟
برای اجرا کردن بازی های با قفل جدید که فرمور های قدیمی تر قادر به اجراشون نیستند استفاده میشه که با فرمور LT نیازی بهش نیست .6 : دیسک activator چیه ؟
هدفون بیسیم رو به خروجی صدای کنسول وصل کنید .7 :من می خوام صدای بازی رو از هدفون بشنوم باید چی کار کنم و راه دیگه هم نداره -باید با هدفون باشه
بسی سخت و نیاز به آشنایی به سخت افزار داره ، با توجه به اینکه شما با فرمور هم آشنایی ندارید بدید براتون انجام بدهند .8 : نحوه اپدیت و هک ایکس باکس
نه همه رو خودتون پرسیدیداگه جیز قابل گفتنی میدونید خودتون اضافه کنید و من تا حالا از این کنسولا نداشتم
به پست اول مراجعه شود .راهنمایی در مورد خرید که نکنن تو پاچمون
ورژن دستگاه و ظاهرش .و وسایلش و دسته دوم نبودن و از کجا بخرم گارانتی کجا باشه
میلادجون من اگه اجازه بدید یک اشتباهی را از شما تصحیح کنم و اون اینکه wave 4 اخرین wave نیست چون wave 5 ,6 هم اومده:wave در معنی یعنی موج ، ولی اسم قفل هایی که روی بازی ها میزارند برای اینکه کپی اجرا نشه Wave هست با شماره ورژنش که جدید ترینش 4 هست
Army of 2 = Wave 6
L4D2 = Wave 5
باز هم معذرت میخوام
خب شما اگه تا حالا به LIVE وصل نشدید میتونید با ریختن LT با خیال راحت Codec های لازم رو دانلود کنید.
در ضمن اگه فرمت MKV قابل اجرا در Xbox 360 باشه که معرکه میشه.
والا به خاطر تعطیلات عید و واردات نا معلوم نمیشه قیمت رو دقیق گفت که بالا میره یا پایین میاد. ولی دکل همیشه با نزدیک شدن
به تعطیلات سال جدید قیمتها میکشه بالا.
همه چی !! از جون مرغ تا شیر آدمیزاد
آخه میلاد یه مشکلی هست و اون هم نوع MainBoard کامپیوتر هست که آیا با وصل کردن یک هارد با Format یه دستگاه دیگه Sector
های اون هارد رو Encrypt میکنه یا نه !
الان من فکر میکنم شانس آوردی که MainBorad دت این کارو نکرده. درضمن میزان ولتاژ کاریه هارد با اون چیزی که PC مد نظر داره
فرق میکنه.
البته من باز این حرف هام رو طبق این نرم افزار نزدم چون ممکن هست این نرم افزار این مشکل رو بطرف کرده باشه.
بلد بودن که چرا هست ولی ... متاصفانه یکی مثل خودم چون امکان Update کردن رو ندارم نمیتونم آموزش رو بزارم
نه هیچیش نمیشه .
به نظر من ترک عادت موج مرض است دقیقا این جمله برای 360 بیچاره صدق میکنه.
خدایی راست میگی !
منو یحیی وقتی داشتیم روش کار میکردیم کلی خندیدیم آخه آگه MS این مطالب مارو ببینه خودش رو آتیش میزنه
به !!!
دست شما درد نکنه حالا خرید 360 شد جام زهر !!
این کنسول دقیقا یک راه نجات از شر PC هست که هر ماه شما باید حسرت بخوری که چرا 700 هزار تومن پول کارت گرافیکی رو دادی
که یکی جدید ترش اومده.
به نظره من هیچی . چون این کنسول اصلا برای این جور بازی ها ساخته نشده.
اتفاقا شما یکی از بهترین player هارو خریدی. واقعا سیستم پخشش معرکه هست.
با ریخت LT دیگه جای نگرانی نیست. البته اگه قبلا LIVE نرفته اید.
نه دیگه, چون دیگه کنسول هارد رو نمیشناسه.
شما عکس دست چپ رو مطمئنی وجود داره !!!؟؟ چون اصلا امکان نداره !!
مگه میشه کابلی رو به کنسول وصل کرد که هر 2 سرش مربوط به TV میشه !!!
این کابل اصلا وجود نداره منظورم Scart یه Component هست.
مبارک باشه . از کجا خریدی بالاخره ؟
چند ؟
دوست عزیز این کار فقط به Monitor ضرر میرسونه !! چون Pixel ها با این کار میمیرن و شما دیگه هیچ راه برگشتی جزئ تعویض Monitorندارید.
نه فکر نمیکنم چون خوده MS برای Them هاش پول میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)