وقتی میگن سرعت پایینه یعنی نسبت به شهرهای دیگه که تستهای 10 تا 25 مگابیت با همیت 3g گرفتن می سنجن!
وگرنه بله سرعتش در مقایسه با دایل آپ و edge خیلی هولناکه!
وقتی میگن سرعت پایینه یعنی نسبت به شهرهای دیگه که تستهای 10 تا 25 مگابیت با همیت 3g گرفتن می سنجن!
وگرنه بله سرعتش در مقایسه با دایل آپ و edge خیلی هولناکه!
کسی تو این رنج قیمت سراغ HTC نمیره ، مگر اینکه روی برند خاصی تعصب داشته باشه.
و اگرنه زد 2 و بعدش جی 2 تو این رنج قیمت پرچم دارن.
اگر گوشی کامل و زیبا و رابط کاربری قشنگ میخوای ، من جی 2 رو پیشنهاد میکنم ، اندروید 5 هم براش اومده ، باتریش که زبون زده همست ، عالیه.
اگر واقعا روی برند HTC تعصب ندارین ، جی 2 رو پیشنهاد میکنم ، اگر نه که هر چی توضیح بدم فایده ای نداره و اخرش میرسین به همون HTC.
من تبلت lg g pad8.3 دارم بخاطر همین میخوام تنوع داشته باشه چون g2 هم همونه فقط صفحه اش کوچکتره
xperia z2 و galaxy s5 هم قیمتشون وسوسه کنندست مخصوصا galaxy s5 ولی نمیدونم چرا همش بدیشو میگن
Last edited by farshad0123; 07-04-2015 at 21:05.
اس 5 نداشتم ، ولی دوستان دارن خیلی ازش راضی هستن ، مدل کوالکام و فورجی رو بگیر ، گوشی با پردازنده اگزینوس یعنی مشکل ، تجربه کردم خودم اینو.
اگر من جای شما بودم بین زد2 و اس 5 ، اس 5 رو انتخاب میکردم.
سامسونگ نگیر خوب نی تاچویز لگ داره . امکان لاک بودن گوشی رو یکی از اپراتورهای اروپا هست.و دیزاین و طراحیش هم اصلن قشنگ نیست
z2 مگه 4g دارش تو ایران هست؟ من که عمرا نه اس 5 میخرم (میگن مشکلات با اندرویید 5 برطرف میشه) نه زد 2 قدیمی 200 تا 300 بالاش میذارم یا z3 میگیرم یا 1300 بدون گارانتی g3 وقتی باهاش کار کنی متوجه کامل بودن این گوشی میشی
با تشکر از راهنمایی های دوستان
لطفا بحث مشاوره برندهای گوشی رو در پی ام دنبال کنید
بچه ها بنظر شما برای داشتن 4g صرف با خرید موبایل هست یا مودم ؟
کدومش بهتره ؟
من موبایلم قدیمیه و موندم که موبایل جدید بخرم یا مودم ؟
بستگی داره چقدر استفاده خواهید داشت بیشتر میخواید وبگردی کنید یا دانلود داشته باشد؟
بنظر من گوشی بهتره فوقش مجبور میشد باتری رو عوض کنید
حسابی روی قیمتهای ایرانسل هم نیست ممکنه گرون کنه و مودم بمونه روی دستتون
سلام بهترین حالتی که بخوام بسته 100 گیگ رو بخرم از چه طریقی است؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)