[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مخابرات 2 مگ محدود
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مخابرات 2 مگ محدود
من یک محدود گرفتم بدبخت شدم سرعت از دیال اپ کمتره زنگیدم کسشعر تحویل میدن اعصاب نمونده
منظورم این بود که همچین چیزی امکان نداره که بچه های مخابرات دست به درستکاری بزنن
همه شرکت ها دم عید سرعت بالا می برن تا به نوعی عیدی بدن به مشترک ها و مشتری جدید هم جمع کنن اینا دم عید......
دوستان قبلنا ای پی 2 سرعتش خوب بود الان برعکس شده ای پی 5 سرعتش مثل اینکه وضعش الان بهتره هر وقت ای پی 2 نصیب من میشه سرعت لاکپشت میشه
روشونم برم که جشنواره نوروزی با مودم رایگان هم گذاشتن
الان حتی صفحه باز نمیکنه. چرا این طوری شده؟
من امروز رفتم کمپین نوروزی بگیرم مسئول اونجا میگفت که شبانه رایگان نداره بهشون گفتم چرا نه کمپین دانشگاه علوم پزشکی نه دانشجویان و نه این نوروزی چرا شبانه رایگان نداره میگفت مخابرات میخواد کلا سرویس شبانه رایگانشو کنسل کنه و دیگه هیچ سرویسیش شبانه رایگان نداره.
در اینکه سرویس شبانه حذف بشه شکی نیست.در این جشنواره شبانه نداره درسته .حتی تو سایت مخابرات هم نوشته.ولی توی پنل فرق میکنه البته تا وقتی که خود مخابرات به طور رسمی اعلام نکنه شبانه پا بر جاست
خوب اگه فقط رو پنل باشه اونم 6 ماهه و 1 سالش به درد عمشون میخوره کی پول داره 200 , 300 تومن پیش پیش بهشون بده اونم به خاطر فقط شبانه.!!باز اون موقع رو قبض میومد خیالی نبود هر 2 ماه پرداخت میکردیم.ما که دیگه از مخابرات دیگه باید بریم ...بهترین سرویس برای شبانه رایگان دانلود برای کدوم شرکته و کدوم سرویسش کسی هست راهنمای کنه ؟؟
یه سر به تاپیک پارس آنلاین بزن! بچه ها با سرویس دو مگ ماهی سه گیگ دارن شبی 6 گیگ تا 10 گیگ دانلود میکنن! سرعتش عالی شده تو شب رایگان! سرور ایرانی هم محدودیت نداره انگار تو دانلود![]()
دوستان 512 نامحدود ، تایم اوت در حد تیم ملی ایران ، پیج باز نمیشه ، دوستان دیگه هم اعلام وضعیت کنن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)