سلام
و عرض ادب
بسیار گران خرید کردید . قیمت نسخه ادوتویلت 125 میلی 210 الی 220 هزار تومان هست . قیمت اکستریمش هم همین حدوداست . دیجی کالا هم 130 تومن قشنگ سود کرده از شما
- - - Updated - - -
سلام
و عرض ادب
بسیار گران خرید کردید . قیمت نسخه ادوتویلت 125 میلی 210 الی 220 هزار تومان هست . قیمت اکستریمش هم همین حدوداست . دیجی کالا هم 130 تومن قشنگ سود کرده از شما
- - - Updated - - -
سلام
سایت ها و فروشگاه های زیادی دارند میفروشند.
شقایق (گرون میده ولی احتمالا 10 تخفیف بگیرید)
رویال عطر (تخفیف ویژه زده براش)
هایلند هم هست که میتونید بخرید به صورت فیزیکی
اشتباه کردم. عطرو نمیشناختم گفتم دیجی کالا معتبره دیگه حتما قیمتش همینه
کلا قیمت عطرا تو دیجی کالا بالاتر از قیمت بازاره؟ از نظر اصل بودن معتبره؟
سلام. میشه یه کم درباره این عطر گرلن توضیح بدید؟
حالت مرکباتیش شدیده ، یا مرکبات تو زمینه شه؟ چون من دوست ندارم زیاد مرکباتی باشه ، ولی با نتهای دیگه زیاد مشکل ندارم.
سلام.تو مایه های Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme و Autoportrait Olfactive Studio پیشنهادی دارید؟؟
چند تا فروشگاه معتبر معرفی می کنید؟
ممنون
سلام
ترکیبی از کاکائو و نعنا هندی بوی غالبش هست. بسیار شیک و باوقاره
نه مرکبات آنچنانی نداره اصلا
شما مطمئنی تویلت این ادکلن رو این قیمت خریدین !؟
چون من اخرین قیمتی که تو دیجیکالا برای این ادکلن میبینم که زده 219 بوده ! شما چه جوری 320 خریدین !؟ ( البته الان ناموجود شده ولی قیمت قبلیش اینه )
---------------------------------------------
در مورد قیمت دیجیکالا خیلی وقتا با قیمت بازار یکی هست قیمت ولی بعضی وقتا که ادکلن ها رو تو پیشنهاد ویژه میزاره خیلی قیمتشون کم میشه و به صرفه میشن
من خودم تا حالا 5-6 مورد ازش ادکلن خریدم اصل بودن
آقا خوب شد گفتی. عطرو یکی از اعضای خونه سفارش داده بود و تحویل گرفته بود. قیمت رو اشتباه به من گفته بود. الان فاکتور رو چک کردم همون 219 هست
ببخشید دوستان ادکلنای GAP رو اطلاعاتی در موردشون دارید؟
با تشکر
اخیرا سایتهای دیجیکالا و ارشاکو به صورت همزمان سوتی جالبی دادن
قضیه اینه که هر دو این سایتا ، قیمت عطرهای برند نیش لوبین رو -که معمولا بالای 300-400 تومن هستن- با یه صفر کمتر ،زیر صد هزار تومن زده بودن! مدلهای لوبین تو ارشاکو 40 تا 70 هزار تومن بودن![]()
فکر کنم دیجی یه چند تا هم با قیمت پایین فروخت ، چون موجودیشون تموم شد ، ولی تو قسمت نمودار نوسان قیمت ، آخرین قیمت همون قیمت اشتباهه!
این اتفاق که به احتمال زیاد دلیلش اشتباه از سمت تامین کننده توی اعلام قیمت بود ، دو تا نکته رو برای من روشن کرد
1-تامین کننده دیجی و ارشاکو یکیه
2-د.ک به شدت گرون فروشه! همین عطر bluff ی که د.ک 63 هزار زده بود ، ارشاکو 40 تومن میفروخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)