تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1174 از 4105 اولاول ... 17467410741124116411701171117211731174117511761177117811841224127416742174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,731 به 11,740 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اقا تو رو خدا يه كمكي به من بكنيد
    اكر يه نفر همزمان از دو تا اركان مختلف بذيرش بكيره جي ميشه؟
    مثلا سباه و نيرو هوايي ارتش.
    اعزام ١ دي.
    برك سبزم رو دادم به يكي از اشناهمون كه كارمنده سباه هست اما رفته بذيرشم كنه براي شهر خودم بهش كفتن ما فقط ديبلم و زير ديبلم ميكيريم حالا واسه جاهاي ديكه ميخواد اغدام كنه...
    از اون طرف باباي رفيق خودم سرتيب خلبان نيروهوايي هست،بهش كفتم ، ميكه راحت واست بذيرش نيرو هوايي شيراز ميكيرم...
    خداوكيلي نميدونم جي كار كنم...به نظرتون برك سبز المثني بكيرم بدم بهش؟
    من اكه نيروانتظامي بيفتم يا شهر خودم نباشم همه ي برنامه هام ميريزه بهم.
    با یک دست نمیشه دوتا هندونه بر داشت! تا اونجایی که من میدونم جفتش لغو میشه! در ضمن اعزام 1 دی کد خوردن و محل اموزشیشون مشخص شده، دیگه برا امریه گرفتن دیره.
    Last edited by momech; 04-12-2012 at 19:34.

2. 2 کاربر از momech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hatef70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با یک دست نمیشه دوتا هندونه بر داشت! تا اونجایی که من میدونم جفتش لغو میشه! در زمن اعزام 1 دی کد خوردن م محل اموزشیشون مشخص شده، دیگه برا امریه گرفتن دیره.
    اقا مرسي از اين كه جواب دادي ، درسته به احتمال بسيار زياد كد خوردم ، اما تو همين فروم من خودم جند نفر رو ديدم كه سه روز مونده به اعزام جاشون رو عوض كردن و البنه فقط هم با اشنا تونسته بودن.
    حالا من اين موضوع رو نميدونستم كه لغو ميشه ممنون از جوابت.
    عجب كرفتاري شديم خدايي :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من برگه سفیدمو از پلیس +10 گرفتم...نیرو زمینی افتادم پادگان 06 خیابان پاسداران تهران..
    می خواستم ببنیم با توجه به اینکه روز اعزامم اول دی و جمعه هستش هنوزم مثل قدیم باید برم نظام وظیفه یا مستقیم برم پادگان؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه r00t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    هر کجای این کره خاکی که شد

پيش فرض

همگی خسته نیاشید .
    من یه برگه برام اومده که توش تاریخ اعزامم رو نوشته ( فکر کنم همینیه که بهش می گن برگ سبز ) برای 19 دی
    اون برگه ای که جایی که باید خدمت کنم رو توش نوشته هنوز نیومده . ( به این یکی نمی دونم چی می گن )
    یه سوال
    من معاف از رزم شدم ( به خاطر سنگ کلیه ) . می خواستم ببینم تفاوت اونی که معاف از رزمه با بقیه که میان خدمت چیه ؟
    یعنی مثلا آموزش های نظامی رو مثل بقیه می بینن ( خودم واقعا دوست دارم که آموزش ها رو کامل ببینم بالاخره یک روز به کار می یاد ) یا نه ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همگی خسته نیاشید .
    من یه برگه برام اومده که توش تاریخ اعزامم رو نوشته ( فکر کنم همینیه که بهش می گن برگ سبز ) برای 19 دی
    اون برگه ای که جایی که باید خدمت کنم رو توش نوشته هنوز نیومده . ( به این یکی نمی دونم چی می گن )
    یه سوال
    من معاف از رزم شدم ( به خاطر سنگ کلیه ) . می خواستم ببینم تفاوت اونی که معاف از رزمه با بقیه که میان خدمت چیه ؟
    یعنی مثلا آموزش های نظامی رو مثل بقیه می بینن ( خودم واقعا دوست دارم که آموزش ها رو کامل ببینم بالاخره یک روز به کار می یاد ) یا نه ؟
    چند صفحه قبل در مورد معاف از رزم کاملا بحث شد میتونید نگاه کنید.
    این که بین شما با بقیه فرق باشه کاملا بستگی داره به مرکز اموزشی .

sent from my open source device

7. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه روز اعزام برگ سفیدی که از +10 گرفتیم (که مهر دفتر +10 روش هست) را به جای اونی که میاد در خونه، ببریم مشکلی پیش میاد؟؟[ امریه دار بودم و 01 تهران افتادم]

این کاغذ بازی های نظام رو جدی نگیرید ! همون رو ببری کفایت میکنه

9. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مالک اشتر یکی از بهترین مراکز اموزشی ناجا هست اما هوای اونجا خیلی سرده لباس گرم حتما با خودت ببر در مورد این پادگان مطالب زیادی در نت هست .سرچ کن
    در مورد تقسیمات هم ناجا چندان توجه ای به رشته تحصیلی نداره
    ممنون
    تبریک می گم به خودم بابت شانس خوبم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

این سوال دوستمون مشکل اعزامی های اول دی هست. 1 دی جمعه هست، کسی میدونه اعزاممون می کنند یا میگن برید و شنبه دوباره بیاید محل اعزام؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

این سوال دوستمون مشکل اعزامی های اول دی هست. 1 دی جمعه هست، کسی میدونه اعزاممون می کنند یا میگن برید و شنبه دوباره بیاید محل اعزام؟
    عجله ای نیست، تو سایت خود نظام وظیفه اعلام میشه.

من خودم اوایل هفته بعد قراره برم هنگ کار دارم میپرسم اینجا مینویسم.

(به احتمال 90% شنبه هست)

اقا مرسي از اين كه جواب دادي ، درسته به احتمال بسيار زياد كد خوردم ، اما تو همين فروم من خودم جند نفر رو ديدم كه سه روز مونده به اعزام جاشون رو عوض كردن و البنه فقط هم با اشنا تونسته بودن.
    حالا من اين موضوع رو نميدونستم كه لغو ميشه ممنون از جوابت.
    عجب كرفتاري شديم خدايي :(
    من یک روز مونده رو هم دیدم، کسی میتونه عوض کنه که تو نظام وظیفه آدم داشته باشه چون دیگه فکر نکنم کاری از ارگانهای دیگه بر بیاد. (و یا اونها مستقیما با نظام وظیفه در ارتباط باشن و حرفشون هم برو باشه و نظام وظیفه عوض کنه)
    Last edited by ice_man_sh; 05-12-2012 at 00:47.

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من تاریخ اعزامم خورده 12/1 ولی به توجه به اینکه یه اشنایی پیدا شده و گفته بیا 10/1 برو و محل اموزشی رو هر کجا خواستی بگو برات ردیف کنم . :razz: حالا تصمیم گرفتم با توجه به این مورد 10/1 برم .

حالا به نظرتون بهترین محل برای اموزش به ترتیب اولویت کدوم محل ها می تونه باشه تا هم راحت باشه و هم گیر ندن زیاد و از طرفی معروف به هتل نیز باشه :razz:

من با فوق لیسانس می خوام برم و محل زندگیم تو استان اذربایجان شرقی هستش پس لطفا بهترین مرکزی رو که می تونم تو اذربایجان شرقی توش خدمت کنم رو ممتون میشم معرفی کنید البته ترجیحا

نیروی انتظامی نباشه و اگه شد مرکزیباشه که مربوط به سپاه باشه

البته تصمیم گرفتم اگه مرکز خوب تو اذربایجان شرقی پیدا نشد بگم 01 تهران رو بزنه :lol:

سلام دوباره

دوستان بالاخره من بر مبنای اون اشنایی که پیدا کردم برای انتخاب محل اموزشی ، 01 تهران رو انتخاب کنم ؟ دیگه از این بهتر جایی نیست ؟

و یه سوال مهم : تو تهران جایی که مثلا بورس فروش لوازم سربازی مثل : پوتین و لباس نظامی و سایر لوازم باشه رو ممنون میشم ادرسش رو بدین / چون احتمال زیاد برای اینکه لباس با سایز خودم پیدا کنم مجبور خواهم بود لباس هایی رو که میدن ببرم و با سایز بزرگتر عوض کنم . پس ممنون میشم محلی رو که تو تهران لوازم سرابزی می فروشند و یا عوض می کنند رو به من معرفی کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •