با یک دست نمیشه دوتا هندونه بر داشت! تا اونجایی که من میدونم جفتش لغو میشه! در ضمن اعزام 1 دی کد خوردن و محل اموزشیشون مشخص شده، دیگه برا امریه گرفتن دیره.
با یک دست نمیشه دوتا هندونه بر داشت! تا اونجایی که من میدونم جفتش لغو میشه! در ضمن اعزام 1 دی کد خوردن و محل اموزشیشون مشخص شده، دیگه برا امریه گرفتن دیره.
Last edited by momech; 04-12-2012 at 19:34.
اقا مرسي از اين كه جواب دادي ، درسته به احتمال بسيار زياد كد خوردم ، اما تو همين فروم من خودم جند نفر رو ديدم كه سه روز مونده به اعزام جاشون رو عوض كردن و البنه فقط هم با اشنا تونسته بودن.
حالا من اين موضوع رو نميدونستم كه لغو ميشه ممنون از جوابت.
عجب كرفتاري شديم خدايي :(
با سلام
دوستان من برگه سفیدمو از پلیس +10 گرفتم...نیرو زمینی افتادم پادگان 06 خیابان پاسداران تهران..
می خواستم ببنیم با توجه به اینکه روز اعزامم اول دی و جمعه هستش هنوزم مثل قدیم باید برم نظام وظیفه یا مستقیم برم پادگان؟
با تشکر
همگی خسته نیاشید .
من یه برگه برام اومده که توش تاریخ اعزامم رو نوشته ( فکر کنم همینیه که بهش می گن برگ سبز ) برای 19 دی
اون برگه ای که جایی که باید خدمت کنم رو توش نوشته هنوز نیومده . ( به این یکی نمی دونم چی می گن )
یه سوال
من معاف از رزم شدم ( به خاطر سنگ کلیه ) . می خواستم ببینم تفاوت اونی که معاف از رزمه با بقیه که میان خدمت چیه ؟
یعنی مثلا آموزش های نظامی رو مثل بقیه می بینن ( خودم واقعا دوست دارم که آموزش ها رو کامل ببینم بالاخره یک روز به کار می یاد ) یا نه ؟
چند صفحه قبل در مورد معاف از رزم کاملا بحث شد میتونید نگاه کنید.
این که بین شما با بقیه فرق باشه کاملا بستگی داره به مرکز اموزشی .
sent from my open source device
این کاغذ بازی های نظام رو جدی نگیرید ! همون رو ببری کفایت میکنهسلام دوستان
اگه روز اعزام برگ سفیدی که از +10 گرفتیم (که مهر دفتر +10 روش هست) را به جای اونی که میاد در خونه، ببریم مشکلی پیش میاد؟؟[ امریه دار بودم و 01 تهران افتادم]
ممنون
تبریک می گم به خودم بابت شانس خوبم![]()
این سوال دوستمون مشکل اعزامی های اول دی هست. 1 دی جمعه هست، کسی میدونه اعزاممون می کنند یا میگن برید و شنبه دوباره بیاید محل اعزام؟
عجله ای نیست، تو سایت خود نظام وظیفه اعلام میشه.
من خودم اوایل هفته بعد قراره برم هنگ کار دارم میپرسم اینجا مینویسم.
(به احتمال 90% شنبه هست)
من یک روز مونده رو هم دیدم، کسی میتونه عوض کنه که تو نظام وظیفه آدم داشته باشه چون دیگه فکر نکنم کاری از ارگانهای دیگه بر بیاد. (و یا اونها مستقیما با نظام وظیفه در ارتباط باشن و حرفشون هم برو باشه و نظام وظیفه عوض کنه)
Last edited by ice_man_sh; 05-12-2012 at 00:47.
سلام دوباره
دوستان بالاخره من بر مبنای اون اشنایی که پیدا کردم برای انتخاب محل اموزشی ، 01 تهران رو انتخاب کنم ؟ دیگه از این بهتر جایی نیست ؟
و یه سوال مهم : تو تهران جایی که مثلا بورس فروش لوازم سربازی مثل : پوتین و لباس نظامی و سایر لوازم باشه رو ممنون میشم ادرسش رو بدین / چون احتمال زیاد برای اینکه لباس با سایز خودم پیدا کنم مجبور خواهم بود لباس هایی رو که میدن ببرم و با سایز بزرگتر عوض کنم . پس ممنون میشم محلی رو که تو تهران لوازم سرابزی می فروشند و یا عوض می کنند رو به من معرفی کنید ؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)