من دوتا سوال داشتم:
1-چجوري بفهمم مودمم سالمه چون هر دو سه روز يه بار بازي در مياره
2-چوري ميتونم خودم بعد از بهم خوردن تنظيمات Config مودم خودم تنظيمش كنم و ديگه مودم رو شركت نبرم
من دوتا سوال داشتم:
1-چجوري بفهمم مودمم سالمه چون هر دو سه روز يه بار بازي در مياره
2-چوري ميتونم خودم بعد از بهم خوردن تنظيمات Config مودم خودم تنظيمش كنم و ديگه مودم رو شركت نبرم
TP-LINK W8901G بخاطر استفاده از قطعات معمولی با کیفیته متوسط و همینطور بخاطر بازاریابی ارزونه البته این دلیل بد یا خوب بودن نیست.
مهم ساپورت کردن تکنولوژیهای adsl و حفظ ارتباط بصورت پایدار بدون افت شدید و زیاد سرعت هستش.
asus am 602 با اینکه کمی قدیمی شده اما همه قطعاتش با کیفیت بسیار بالا و درجه 1 هستن و از تمامی تکنولوژی های اینترنت پرسرعت بدون کوچکترین مشکلی پشتیبانی میکنه و در بدترین شرایط هم میتونه بصورت پایدار ارتباط رو با isp حفظ کنه.
بازم میگم wireless فقط و فقط برو سراغ linksys در مورد مودم سیمی هم برو سراغ سری asus am
در مورد سوال آخر هم متاسفانه اطلاعی ندارم.
Last edited by urumchi; 29-03-2011 at 23:33.
دقیقا توضیح بده که چه اتفاقی میفته؟ منظورت از بازی در میاره چیه؟
خاموش شدن چراغ لينك مودم و براي درست شدنش بايد زنگ بزنم شركتدقیقا توضیح بده که چه اتفاقی میفته؟ منظورت از بازی در میاره چیه؟
در ضمن ميشه لطف كنين آموزش كانفيگ كردن مودم رو بذارين اون مدل كه ديگه احتياج به ساختن كانكشن نيست
با سلام
دوست عزيزم پست اول همين تاپيك رو بخونيد
موفق باشيد.
خودم چيز زيادي دستگيرم نشد ميشه واضحتر توضيح بدينبا سلام
دوست عزيزم پست اول همين تاپيك رو بخونيد
مرورگرتو باز کن>>192.168.1.1 رو تایپ کن>>برو به برگه wizard >> اونجا در قسمت channel mode گزینه PPPoE رو انتخاب کن>
در قسمت PPP Setting یوزرنیم و پسوردتو بده>> در قسمت PVC Setting مقدار VPI رو بذار 0 و مقدار VCI رو بذار 35 >>و در آخر Next رو کلیک کن و تنضیمات رو Save کن.
به همین سادگی !
**مهم** VPI و VCI رو از شرکتی که اکانت گرفتی بپرس ولی به احتمال 99% همون اعداد بالایی هستن.
البته ممکنه اسم گزینه های بالایی که من نوشتم در مودم شما کمی فرق کنه اما اگه یه ذره دقت کنی خودت میتونی تنظیمات رو انجام بدی.
به بقیه تنظیمات دست نزن ، هرچی که بصورت پیش فرض هستش بذار بمونه. به قسمتهایی که بالا نگفتم دست نزن.
به عکس دقت کن ببین چه گزینه هایی انتخاب شدن مثلا Encapsulation روی LLC تنظیم شده و همینطور بقیه که خودت می بینی.
فکر نکنم از این ساده تر بشه توضیح داد . موفق باشید .
Last edited by urumchi; 31-03-2011 at 00:34.
مرسي عالي بود عزيزمدر قسمت PPP Setting یوزرنیم و پسوردتو بده
ولي من يوزر و پسورددي ندارم همين كه مودم رو روشن ميكنم خود به خود وصل ميشم در ضمن نياز نيست شماره تلفن رو وارد كنيم؟
سلام دوستان عزیز
لطفا از بین سه مدل
Zyxel 660RU
TP-LINK W8901G
Symphony 5210
یکی رو پیشنهاد بدین که کدوم بهتره؟ لطفا با دلیل
خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)