دزدیشون در چه حد هست؟
زیاده یا کم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دزدیشون در چه حد هست؟
زیاده یا کم؟
طوریه که در هر دو سه روز 1گیگ داره ازم حجم کم میشه
سعی میکنم بهت میزان حجم مصرفیم رو نشون بدم...
دزدیش پس خیلی بالا رفته من اگه 4 گیگ بگیرم استفاده نکنم خودش تا اخر ماه تموم میشه
اینطور نیست که استفاده نکنی ازت حجم کم کنه
احساس میکنم زمانی که دارم از نت استفاده میکنم 1.5 برابر کم میکنه...
بالاخره بعد 3 هفته خطمون رانژه شد
شانس مزخرف ما هم به محض اینکه رانژه شد 72 ساعت مرکز مخابراتیمون اختلال داره![]()
حالا چراغ adsl کلا روشن نمیشه
کسی از مرکز مخابراتی حکمت شعار هست ؟ اگه هست این مشکل روشن نشدن چراغ adsl دارن ؟
سه روز دیگه میشه پایان وقت اداری چهارشنبه. پنجشنبه - جمعه هم مخابرات تعطیله میفته شنبهی هفتهی آینده! جمعه هم انتخابات در نتیجه شنبه هم تعطیله چون دارن صندوقها رو میشمارند میفته یکشنبه! یکشنبه هم که کارمندان خسته هستند و حال و حوصلهی کار کردن رو ندارند اونوقت میفته دوشنبهی هفتهی آینده اگه دوشنبهی هفتهی آینده به علت آلودگی هوا تعطیل نشه، احتمالاً دوشنبه اینترنتت وصله.![]()
دلیلش چی بود که رانژه نشد ؟
سیم رانژ] نداشتن؟
بچه ها چند تا سایت جامع تورنت معرفی کنید که خوب باشه...
از دیروز ساعت 8 صبح شروع شده این اختلال
به حول و قوه قلمی امیدواریم تا فردا پس فردا همزمان با پایان یافتن امتحانات ترم وصل شود
البته اگر 72 ساعتشون مثه این 72 ساعت رانژشون باشه دو سه هفته دیگه هم باید بصبرم ...
شنبه هم نیاز به تعطیلی نیست 4-5 دقیقه بعد اتمام انتخابات تمام ارا شمرده خواهد شد نگران نباشید
چمیدونم مسخره بازی خودشون بوده یا مخابرات
بذارید این داستان جذاب و گریه دار از اول تعریف کنم :
من 30 اردیبهشت ثبت نام کردم 3 روز بعدش زنگ زدم گفتن فعلا حکمت شعار مشکل داره کار جدید قبول نمیکنه تا چند روز اینده /بعد هشتم خرداد زنگ زدم گفتن فرستادیم مخابرات تا 12 خرداد وصل میشه دیگه/ بعد صبر کردیم نشد دوباره زنگیدم طرف اومده میگه خط شما قبلا رانژه بوده به شرکتی که داشتید قبلا بگید برداره از رانژه میگم خود اسیاتک بودم. میگه پس صبر کنید باز بعد اومد گفت که ما باید دوباره به مخابرات بگیم خط جمع اوری کنه دوباره مدارک بفرستیم وصل کنه !!!!! بعد میگم بهش 6 ماه پیش خود اسیاتک جمع کرده تو سایتم زدید :
بعدشم اگر وصل بود که الان وصل میشدم به اینترنت و هی زنگ نمیزدم به شما واسه رانژه. دوباره فرداش زنگ زدم میگم دیروز به من گفتن باید جمع کنن دوباره وصل کنن گفت اشتباه گفتن بهتون ما مدارک فرستادیم دوباره 72 ساعت دیگه وصل میشه که باید دیروز وصل میشد دیروزم وصل نشد زنگ زدم گفت پنج شنبه مدارک فرستادیم گفتم بهش چند بار میفرستید چند روز پیش هم گفتن فرستادین که . گفت نه پریروز فرستادیم
باز امروز زنگ زدم صبح گفت مدارک دیروز فرستادیم ولی 72 ساعت اختلال داره مرکز مخابراتی بعد وصل میشه
ساعت دو بود سایت رو چک کردم که دیدم زدن رانژه و زنگ زدم گفتن اره رانژه شده گفتم روشن نمیشه چراغ adsl البته چند روز پیش sms اومد مرکز مخابراتی حکمت شعار مشکل داره تا 72 ساعت به خاطر همینه روشن نمیشه که گفت اره
![]()
و این بود داستان هزار و یک شب
خلاصه خودشون هم نمیدونن چیکار میکنن من چون از سال 86 مشترک اسیاتک هستم عادت دارم به این کاراشون مگر نه هر کسی جای من بود کلی بد و بیراه نثارشون میکرد![]()
Last edited by Greedy; 09-06-2013 at 16:58.
خوب تو که بیشتر از هزینه نصب شارژ حروم کردی البته منم مثل تو هستم همین بلا سرم اومد.اخر سر سیم رانزه رو خودم جورش کردم.باز افتادم تو دردسر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)