دوستان قضیه اشتراک 1 به 10 جدید اندیشه چیه؟ قیمتش که ارزونتره از کیفیتش کسی خبر داره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان قضیه اشتراک 1 به 10 جدید اندیشه چیه؟ قیمتش که ارزونتره از کیفیتش کسی خبر داره؟
فعلا کسی جرات نکرده بگیره تا خبرش رو بده![]()
ما ( منطقه 4 ) چه گناهی انجام دادیم که اینجوری باید عذاب بکشیم . دو ماهه وضعیت فجیع هستش و مختص به یه isp هم نیست . به هر کسی هم که میگی ، میگه مسیول نیست و یه چرت و پرتی میگه . جالب تر از همه اینه که شرکت خدمات دهنده میگه مشکل از مخابرات این منطقه هست و کاری از دست اونا ساخته نیست .
بنده قبلا با سرعت 40 کیلوبایت یه فیلم 600 مگابایتی رو تو 4 تا 5 ساعت دانلود می کردم ، الان همون حجم شده 8 تا 9 ساعت در حالی که اینترنت دانلود منجر بازم سرعت 40 تا 35 کیلوبایت در ثانیه رو نشون میده که 100 درصد اشتباهه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نمی دونم باید چیکار کرد ! گیلانت 256 نامحدود - وضعیت اندیشه هم تو این منطقه تعریفی نداره که شکایت دوستان از این isp در صفحات قبل موجوده .![]()
زیاد جالب نیست که جواب کاربرای جدید رو نمیدید،غیر عادلانه ست .
یعنی هیچکسی خط 2 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
همون قانون جديد ديگه . كه انديشم بالا خره آورد. كلا سمت 1 به 10 ها نرو(هر شركتي كه باشه فرق نداره)شاتل و پارس آنلاينم آورده بودن انديشم آورد. كلا اجباري بود براشون.
Last edited by soosmar_asl; 21-12-2011 at 20:03.
من 512 یک به ده گرفتم نوسانش خیلی زیاد بود و سرعتشم صبح تا ظهر بین 40-60 و بعد از ظهر تا شب بین 10-30 بود(البته 2 روز بیشتر نتونستن این سرویسو تحمل کنم و عوضش کردم)
کلا در برابر 256 نامحدود که سری قبل داشتم خیلی بیخود بود(چون 256 هم نوسانش خیلی کمتر بود و هم سرعت تقریبا فیکس روی 50 بود)
البته ما خط 4 هستیم و خط 4 کلا ثبات نداره![]()
Last edited by cheshmak.a; 22-12-2011 at 01:28.
خط 2 خوبه , سرعتش همونه که گفتی.
شاتل همچنان فوق افتضاء
+
روز وضعش اینه چند روزه
ساعات رایگان هم که فکر کنید دارید دیال اپ استفاده میکنید
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
مرسی از اطلاعاتت دوست عزیز من خط 2 اندیشه استفاد می کنم،شب کارم نیستم می خام بدونم روزا سرعت دانلود چنده،این که رو 2 مگ بسته شده یعنی بالای 200 سرعت دانلود روزانش می شه؟اگه بدون نوسان باشه بد به نظر نمی رسه
Last edited by kaveh_ndm; 22-12-2011 at 18:33.
دوستان اندیشمند.. (استعاره از کسانی که از سرویس اندیشه استفاده میکنند) شما هم از امروز وضع نتتون ترکیده؟ سرعت دانلود بین 2 تا 5 متغیر هست..!!!! ما خط 7 هستیم.. با این وضع خدمات دهیشون انتظار دارن آدم دی وی ** هم راه نندازه !!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)