تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1174 از 2376 اولاول ... 17467410741124116411701171117211731174117511761177117811841224127416742174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,731 به 11,740 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بهرام اميري مشاور مديرعامل استقلال شد

بهرام اميري به سمت مشاور عالي واعظي آشتياني مديرعامل استقلال منصوب شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، با صدور حكمي از سوي واعظي آشتياني، بهرام اميري به سمت مشاور واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال منصوب شد.

بهرام اميري در زمان مديريت علي فتح الله زاده در سمت مشاور اجرايي فتح الله زاده مشغول به كار بود كه پس از روي كار آمدن آشتياني از اين سمت استعفا كرد، اما با صدور حكمي بهرام اميري به سمت مشاور مديرعامل استقلال منصوب شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ديدار دوستانه استقلال و اميد رزكان

ديدار دوستانه تيم فوتبال استقلال و اميد رزكان روز جمعه بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در ديدار دوستانه تيم فوتبال استقلال تهران و اميد رزكان ساعت 14 و 30 دقيقه بعد ازظهر روز جمعه در ورزشگاه شريعتي كرج برگزار خواهد شد.

عوايد اين مسابقه قرار است كه به محمد پارسا و بابك معصومي تعلق پيدا كنم.

هماهنگي لازم براي انجام اين بازي صورت گرفته است و با توجه به گنجايش ورزشگاه 7 هزار نفري تمهيداتي صورت گرفته كه فروش بليت بيش از تعداد در اين ورزشگاه صورت نگيرد.

پيش از اين قرار بود استقلال در ديدار دوستانه به مصاف منتخب كرج برود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرپور در گفت و گو با ايپنا: هرگز وارد حاشيه نمي‌شوم

سياوش اكبرپور گفت: "در مدت 9 سال فوتبال خودم هيچ گاه به هيچ مربي و بازيكني توهين نكرده ام."

مهاجم تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: "طي هفته‌هاي اخير استقلال تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته و بعد از سه روز استراحت بازيكنان از لحاظ بدني از آمادگي ايده‌آل ومطلوبي را دارند و خود را آماده ديدار فولاد مي كنند تا سه امتياز آن ديدار را نيز نصيب خود كنند."

وي ادامه داد: "خودم هم از شرايط خوبي برخوردار هستم و از لحاظ روحي و رواني در سطح بالايي قرار دارم و به دنبال آن هستم تا در هر ديدار بهتر از مسابقه قبل بازي كنم و دوباره بتوانم به تيم ملي كشورم دعوت شوم."

اكبرپور افزود: "حدود 9 سال است كه در سطح اول فوتبال كشور بازي كرده‌ام، اما هيچگاه در اين مدت در خصوص هيچ مربي و هيچ بازيكني صحبت نكرده و به هيچكس توهين نكرده ام."

وي در پايان گفت: "عده اي به دنبال شيطنت هستند تا من را وارد حاشيه كنند، اما به جايي نمي رسند."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

صبر كنيد سحر نزديك است
    فتح الله زاده: استقلال براي بعضي‌ها نهايت آرزويشان است/ اين روزها همه از من «آتو» دارند!

اين‌روزها صحبت كردن با علي فتح‌الله زاده خويي به يك دليل سخت است. مديرعامل فصل گذشته استقلال ترجيح مي‌دهد در مورد مسائل استقلال سكوت كند تا اين تيم دچار حاشيه نشود. اما ظاهراً او از يكسري حرفهايي كه پشت سر او گفته شده و شنيده ناراحت است.

اين‌روزها صحبت كردن با علي فتح‌الله زاده خويي به يك دليل سخت است. مديرعامل فصل گذشته استقلال ترجيح مي‌دهد در مورد مسائل استقلال سكوت كند تا اين تيم دچار حاشيه نشود. اما ظاهراً او از يكسري حرفهايي كه پشت سر او گفته شده و شنيده ناراحت است.

دكتر فتح الله زاده در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) به اتفاقات اين روزهاي باشگاه استقلال پاسخ داد.

*عده‌اي استقلال فصل قبل رابه ويرانه تشبيه كرده بودند درحالي كه واعظي آشتياني چنين اعتقادي ندارد.شما به عنوان مسئول اول تصميمات و اتفاقات سال گذشته استقلال ، باشگاه سال قبل را اينگونه توصيف مي كنيد؟

- اول اينكه خوشحالم كه مديرعامل فعلي استقلال با واقع بيني و درايت خود اينگونه تعابير درخصوص استقلال را اشتباه مي داند و آن را در گفت و گو با رسانه‌ها تكذيب مي كند . در خصوص استقلال فعلي و سال گذشته هم اين سئوال را دارم كه به عقيده شما ، استقلال فعلي با اين هماهنگي و همدلي ساخته و پرداخته كيست؟ تيمي كه امروز 4 تا 4 تا مي زند ساخته چه كسي‌است؟ به جز اين است كه استقلال فعلي به دليل تلاشهاي دراز مدت شكل گرفته است؟

*به‌هر حال موفقيت يك تيم مربوط به يك دوره كاري مي‌شود.يعني امروز شايد عنوان اين موفقيت متعلق به مديران فعلي باشد.

-مگر اين مربي را من نياوردم؟مگر بازيكنان فعلي استقلال را كه همه جزء بهترين هاي فعلي ليگ هستند را من جذب نكردم؟ حالا اگر به قول بعضي ها استقلال زمان من ويرانه است، اشكال ندارد، بگذاريد هر چه دلشان مي خواهد بگويند!

*بيشتر توضيح مي دهيد؟

-من فقط مي‌گويم استقلال بايد براي آنها نهايت آرزويشان باشد، ما با دست خالي اين تيم را ساختيم و حالا هم از نتايج خوب اين تيم خوشحاليم.

*حتما شنيديد كه قرار شد از سوي باشگاه استقلال روزنامه‌اي منتسب به باشگاه منتشر شود.

-ببينيد شان روزنامه استقلال جوان بالاتر از اين حرفها است، از يك ماه پيش ميخواهند اين روزنامه را منتشر كنند، هم بي صبرانه منتظريم و خوشحال مي شويم كه اين اتفاق بيفتد، الوعده وفا!

*شماروزنامه خودتان را منتسب به باشگاه مي دانيد؟

-من مي گويم نمي شود به شعور مردم توهين كرد و آن رابه بازي گرفت، استقبال هواداران استقلال هم از اين روزنامه صحت ادعاي ما را ثابت مي كند پس اجازه بدهيم كه خود مردم انتخاب كنند. من واقعا از يك سري اتفاقات ناراحت هستم.

*چه اتفاقاتي؟

-مطمئن باشيد من باز هم سكوت مي كنم چرا كه عده اي نمي خواهند استقلال نتيجه بگيرد و آن وقت مرا به عنوان حاشيه ساز معرفي كنند. اما ناراحتي من از اين است كه يك سري جوان بي‌تجربه در كنارمديريت باشگاه هستند و خط و ربط كار را به مديراستقلال مي دهند. حتي اين افراد براي من پيغام فرستاده‌اند كه از من آتو دارند، نمي دانم چرا اين روزها هر كسي از راه مي رسد از من آتو دارد!

*چه كسي؟

-وقتي گوش آنها را كشيدم و سرجايشان نشاندم متوجه مي‌شوند. شنيدم كه اين افراد مدعي هستند كه ازصفر تا 100 كارهاي واعظي را خط مي‌دهند كه البته مطمئن هستم با شخصيتي كه از واعظ سراغ دارم اينطور نيست اما به من ربطي ندارد چون من آدمي نيستم كه يك بچه بگويد چكار كنم و چكار نكنم، شما صبر كنيد سحر نزديك است.

*آينده استقلال را چطور مي بينيد؟

-اين تيم خود شرايط را تا الان نشان داده مگر اين كه آدم هاي كم تجربه ناخودآگاه مانع موفقيت تيم شوند وگرنه استقلال با ادامه همين روند و حمايت هواداران خود،مدعي اصلي قهرماني است.

*و سوال آخر اين كه چرا بعد از جدايي شما تيم روند صعودي اش را آغاز كرد؟

اين مساله يك دليل مشخص دارد كه در حال حاضر گفتني نيست اما مطمئن باشيد به موقع مي گويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ISN - سياوش اكبرپور مهاجم استقلال طى اظهارنظرى گفت:
    در مدت ۹ سال فوتبال خودم هيچ گاه به هيچ مربى و بازيكنى توهين نكرده ام.وى همچنين اظهار داشت: طى هفته هاى اخير استقلال تمرينات بسيار خوبى را پشت سر گذاشته و بعد از ۳ روز استراحت بازيكنان از لحاظ بدنى آمادگى ايده آل ومطلوبى را دارند و خود را آماده ديدار مقابل فولاد مى كنند تا ۳ امتياز ديدار را نيز نصيب خود كنند. وى ادامه داد: خودم هم از شرايط خوبى برخوردار هستم و از لحاظ روحى و روانى در سطح بالايى قرار دارم و به دنبال آن هستم تا در هر ديدار بهتر از مسابقه قبل بازى كنم و دوباره بتوانم به تيم ملى كشورم دعوت شوم. اكبرپور افزود: حدود ۹ سال است كه در سطح اول فوتبال كشور بازى كرده ام اما هيچ گاه در اين مدت در خصوص هيچ مربى و هيچ بازيكنى صحبت نكرده و به هيچكس توهين نكرده ام. وى در پايان گفت: عده اى به دنبال شيطنت هستند تا من را وارد حاشيه كنند، اما به جايى نمى رسند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برزيلى هاى استقلال فقط تست پزشكى مى دهند
    قرار است ۲ بازيكن برزيلى براى حضور در تمرينات استقلال راهى ايران شوند. ديروز شنيديم امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد داشت از اين ۲ بازيكن تست فنى گرفته تا پس از قبولى با آنها قرارداد بسته شود اما با مخالفت هاى رضا رجبى آناليزور اين تيم كه با هماهنگى وى اين ۲ بازيكن راهى تهران شده اند، قرار شد اين بازيكن ها فقط تست پزشكى بدهند تا سلامتى آنها تأييد شود و با آنها قرارداد امضا كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

زنگ خطر به صدا در آمد
    برهانى و نيمكت نشينى در استقلال

آرش برهانى هم اكنون بهترين گلزن استقلال و جزو آماده ترين بازيكنان ليگ برتر است (حالا اينكه چرا چنين مهره اى نبايد در جمع مدعوين به تيم ملى قرار بگيرد خود مسأله مهمى است كه بايد در جاى خويش مورد بررسى قرار بگيرد) روى همين اصل امير قلعه نويى همواره از وجود او به عنوان يكى از مردان ثابت خويش استفاده مى كند. البته آرش در بازى با ملوان نيمكت نشين شد و شايعاتى هم به صورت پراكنده در مورد آن بر سر زبان ها افتاد اما صبح ديروز خبرى شنيديم كه اگر به واقعيت بدل شود بدون شك باعث ايجاد حرف و حديث هاى فراوانى مى گردد. اين طور كه از شواهد امر پيداست يكى از مهره هاى برزيلى در راه استقلال مهاجم نوك محسوب شده و اتفاقاً تعاريف زيادى هم از وى مى شود. اگر اين بازيكن واقعاً همان چيزى باشد كه در موردش مى گويند، آنگاه برهانى بايد خود را براى يك جنگ تمام عيار جهت ماندن در تركيب اصلى آماده كند و حتى احتمال نيمكت نشينى او نيز به طرز زيادى افزايش مى يابد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جان واريو پيگير وضعيت ديكارمو
    ديكارمو مهاجم برزيلى پرسپوليس از اين تيم اخراج شده است. نكته جالب اينكه وقتى جانواريو ديگر بازيكن برزيلى شاغل در ايران متوجه اين قضيه شد به شدت پيگير وضعيت اين بازيكن شده است. طبق شنيده هاى ما جانواريو قصد دارد از ديكارمو حمايت كند؛ لذا دنبال تلفن تماس اين مهاجم ديپورت شده از ايران بود. شايان ذكر است اين ۲ بازيكن برزيلى هستند و به همين دليل است كه هواى يكديگر را دارند.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بايرن جان ممنون از زحماتت

خبرات عالين

انقدر زيادن که کم مياريم همشونو بخونيم

دستت درست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هشدار قلعه نويى به ناراضى ها:
    مى توانيد رضايتنامه بگيريد و برويد
    حضور بازيكنان خارجى در استقلال پيامدهاى زيادى را در پى داشته و بدون شك اگر قرارداد آنها منعقد شود و اين تيم صاحب ۲ بازيكن برزيلى جديد گردد، آن گاه بايد منتظر اتفاقات جذاب و در عين حال عجيبى باشيم. در حال حاضر هيچ كدام از بازيكنان استقلال در رسانه ها پيرامون مهره هاى جديد موضع منفى اتخاذ نكرده اند و ترجيح مى دهند در اين رابطه سكوت اختيار كنند اما شنيده هاى ما از گوشه و كنار حاكى از آن است كه برخى از مهره هاى تهاجمى آبى حس خوبى نسبت به اين اتفاق ندارند و آن را به ديد يك تحول ساده نمى نگرند زيرا بدون شك اگر برزيلى ها خوب باشند، زمينه براى نيمكت نشينى يكى، دو نفر از مهره هاى ثابت كنونى را فراهم مى كنند. البته در اين ميان واكنش امير قلعه نويى هم جالب است. سرمربى استقلال صرفاً به موفقيت تيمش فكر مى كند كه در نوع خود نيز كاملاً منطقى است و بر همين اساس در جمع دوستان خود به اين نكته اشاره دارد كه هرگز زير بار حرف معترضين نمى رود و اگر كسى ناراضى است و نمى تواند شرايط را تحمل كند بهتر است از استقلال جدا شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •