تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1174 از 2014 اولاول ... 1746741074112411641170117111721173117411751176117711781184122412741674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,731 به 11,740 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فریدون فضلی : کریمی از نتیجه بازی راضی نبود // دوست دارم آقای گل شوم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مهاجم تیم صبای قم پس از بازی این تیم در برابر پرسپولیس گفت : بازی خوبی بود اما فیروزخان اصلا از این نتیجه راضی نبود چون ما می توانستیم بازی را با برد تمام کنیم.

فریدون فضلی روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگارن دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ، خاطر نشان کرد:بازی خوبی بود و بازیکنان ما خیلی زحمت کشیدند و جا دارد من در همین جا از آنان تشکر کنم چرا که به من این امکان را می دهند تا در امر گلزنی موفق باشم.
    وی ادامه داد : بازی با پرسپولیس در هر شرایطی سخت است بخصوص آنکه این تیم در شرایط خوبی هم به سر نمی برد و فقط برای پیروزی در مقابل صبا به میدان آمده بود. به نظر من پرسپولیس اکنون تحت فشار زیادی قرار دارد و باید از این وضعیت خود را خارج سازد.
    مهاجم صبا اضافه کرد : ما می توانستیم برنده این دیدار باشیم اگر توپ بیاتی نیا به گل تبدیل می شد اکنون وضعیت دیگری داشتیم .اما به هر حال به نظر من قسمت این بوده که این توپ گل نشود و بیاتی نیا هم نباید خود را برای از دست دادن این توپ ناراحت کند.
    وی درباره اظهار نظر فیروز کریمی در پایان بازی به خبرنگار ایسکانیوز گفت : همانطور که قبلا هم گفتم فیروزخان اصلا از این نتیجه راضی نیست و به بازیکنان هم این مسئله را بازگو کرد.
    فضلی درپایان در رابطه با گل هایی که به ثمر رساند اظهار کرد: دوست دارم هر گلی که می زنم باعث پیروزی صبا شود و بعد از آن نیز دوست دارم آقای گل لیگ برتر نیز شوم./120

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خبر قطعی و تکمیلی
    "ماركو" و "دی كارمو" از پرسپولیس جدا می شوند

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت : جدایی "ماركو" و "دی كارمو" از تیم فوتبال پرسپولیس تهران قطعی شد .
    "داریوش مصطفوی" در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر گفت : این باشگاه قرار داد دی كارمو و ماركو بازیكن و مربی برزیلی این تیم را فسخ می كند و برای افزودن یك مدافع به تیم پیروزی با چند گزینه وارد مذاكره شده است .

وی ادامه داد :این تصمیم بعد از ظهر امروز گرفته شد و از این پس دی كارمو و ماركو بازیکن تیم پرسپولیس نیستند.

مصطفوی درباره موضوع مالی این تصمیم هم گفت :با توافق طرفین تا هنگامی كه این افراد در اختیار تیم بودند،حقوق آنها را پرداخت
    می كنیم .

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس افزود : كاپیتان تیم ملی فوتبال توگو امشب وارد تهران می شود و اگر در تمرینات خوب بود وی را استخدام خواهیم كرد.

داریوش مصطفوی اعلام کرد : از این پس با احتیاط بیشتری بازیكن خواهیم گرفت.

مصطفوی همچنین از بازگشت ابراهیم توره خبر داد و گفت :وی با بازگشت به تیم تمرینات خود را پی گیری می كند .

وی همچنین در باره وضع قطبی هم تصریح كرد : قطبی تا آخر فصل در پرسپولیس خواهد بود و خبر آمدن بوناچیچ به پرسپولیس را هم رد کرد.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران درباره بکارگیری نصرتی و رحمان رضایی هم گفت : با این دو بازیكن هم صحبت شده است و این دو بازیكن هم اگر در تمرینات پرسپولیس نظر سرمربی را جلب كنند، شانس حضور در پرسپولیس را دارند .

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نصرتی که با النصر یه ساله بسته بود؟

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خب خوشبختانه

مسابقات این هفته هم تموم شد و اکثر تمیها مساوی کردند و از جامون تو جدول تکون نخوردیم..فقط استقلال یه پله اومد پائین اونم بخاطر برد ذوب آهن

البته لیگ هفته ها مونده تا تموم بشه

پیکان و ذوب آهن تیمی نیستن که بتونن بالای جدول دووم بیارن

اینم جدول....

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض قطبی: حاضرم همین امروز جایم را به بوناچیچ بدهم

4شنبه که من این خبر را گذاشتم همه گفتید که شایعست. ولی:

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به شایعات توجهی ندارم؛ اما اگر تصمیم بر تغییرم دارند، حاضرم همین امروز جایم را به بوناچیچ بدهم.
    افشین قطبی پس از تساوی مقابل صبا باتری در جمع خبرنگاران عنوان كرد:‌ امروز یكی از ضعیف‌ترین بازی‌های خود را به نمایش گذاشتیم. به هیچ عنوان كادر فنی و مدیریت را نمی‌توان مقصر اصلی دانست؛ بلكه در باخت‌ها همه باید شریك باشند.
    وی افزود: در این فصل، خوب تمرین می‌كنیم و وظایف بازیكنان را به آنها گوشزد می‌كنیم؛ اما بعضی اوقات این مسئله را به خوبی رعایت نمی‌كنند. چون ستاره زیاد داریم؛ اما كارگر خوب نداریم.
    وی عنوان كرد: به صبا باتری تبریگ می‌گویم. آنطور كه بد بازی كردیم، آنها مقابل ما بسیار منطقی و با تمركز به میدان آمدند. همانطور كه تصور می‌كردم، یك روز سخت را برابر آنها داشتیم. روی بازیكنان و كادر فنی فشار زیادی بود. این باعث شد تمام عوامل پرسپولیس، مخصوصاً در دقایق آخر، احساسی عمل كنند. خودمان را گم كردیم و شانس آوردیم كه پس از نتیجه ۲ بر ۲، توپ بیاتی‌نیا به تیر دروازه خورد تا این بازی را از دست ندهیم.
    قطبی خاطر نشان ساخت: هواداران، باشگاه را دوست دارند و پیروزی می‌خواهند. آنها حق دارند كه برابر تساوی‌ها و شكست‌ها ناراحت شوند؛ اما كاش زودتر از موعد، یعنی از دقیقه ۷۵ به بعد شعار نمی‌دادند. فوتبال ۹۰ دقیقه است و وقت‌های اضافه آن نیز می‌تواند نتیجه را عوض كند. مانند پارسال كه در بازی‌های زیادی با تشویق آنها در دقایق ۹۳ یا ۹۲ نتیجه را به نفع خودمان رقم زدیم؛ اما امروز اینطور نبود. آنها نباید مدیریت را زیر سؤال می‌بردند.
    وی درباره مدیرعامل پرسپولیس و حرف‌هایی كه علیه او بعد از بازی گفته شد، گفت:‌در ایران هر سال تغییراتی در باشگاه‌ها بوجود می‌آید؛ ولی تا امروز مشكل خاصی از این بابت نداشتیم. از همین‌جا به كلیه علاقمندان باید بگویم كه مسئولیت این باخت به غیر از مدیرعامل، بر گردن من و بازیكنان هم هست و جتی بیشتر. ایرانی‌ها دیدند كه امروز در پرسپولیس، فقط ستاره‌ها بازی كردند و نباید بهانه‌ای در خصوص بازیكنان داشت.
    افشین قطبی در خصوص شایعاتی مبنی بر حضور لوكا بوناچیچ در پرسپولیس، اظهار داشت: سرمربی همیشه استرس دارد؛ مخصوصاً در تیم‌های بزرگی مثل استقلال و پرسپولیس كه می‌خواهند قهرمان آسیا شوند. در هفته سیزدهم یا چهاردهم كه تیم‌ها در شرایط نزدیك به هم هستند، می‌توان قضاوت كرد.
    وی افزود: از شایعات اخیر مبنی بر عوض شدنم استرسی نداشته‌ام چون همین الان هم حاضرم در صورتی كه هیئت مدیره تصمیم بگیریم، جایم را به لوكا بوناچیچ بدهم كه از النصر اخراج شده و خیلی دوست دارد به ایران بیاید. از این كار خوشحال می‌شوم.
    سرمربی پرسپولیس درباره دستیارانش گفت:‌ با كمك‌‌هایم، عابدزاده و پیروانی، بسیار صمیمی هستم و در تمام كار با آنها مشاوره می‌كنم. آقایان بدانند مرزبان در فصل گذشته بدنساز تیم من بود. من هم در سال ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ كمك مربی تیم ملی كره جنوبی بوده‌ام؛ نه به عنوان یك آنالیزور. اینها اطلاعات اشتباهی است كه در مورد من و كادر فنی به همه داده‌اند. پرسپولیس مشكل كمك‌ مربی و آنالیزور ندارد.
    وی در خصوص علت ناكامی در فصل جاری عنوان كرد: تیمی كه در یك فصل قهرمان شود، در فصل دوم دچار مشكل می‌شود. این مورد را ده‌ها بار اعلام كرده‌ام. در فصل جاری ۳ دروازه‌بان مختلف را استفاده كردم كه اكنون از جوانی ۲۱ ساله كه گولر سوم من است، استفاده می‌كنم. حق ندارم از او زیاد توقعی داشته باشم چون فشارها در ایران روی این بازیكن است.
    قطبی در خصوص محبوبیت خود نیز گفت: من به ایران نیامده‌‌ام كه محبوب شوم چون برایم مهم نیست. رئال مادرید شب گذشته با ستاره‌هایش مجدداً مغلوب یونتوس شد. آیا سرمربی این تیم به خاطر محبوبیت ناراحت بود یا به خاطر شكست تیم؟ اگر در پرسپولیس هم نباشم، با شكست این تیم غمگین می‌شوم و با برد آن شاد. كسانی هستند كه باشگاه را دوست ندارد و پس از كمی لغزش، می‌خواهند با چاقو و تفنگ به جان مسئولان بیفتند. من تا صد سال دیگر هم پرسپولیس را خانواده خود می‌دانم.
    سرمربی پرسپولیس خاطر نشان ساخت: از صمیم قلب تمام تلاش‌هایم را می‌كنم تا در روزهای آینده به جایگاه خود برسیم. هنوز برای ما آخر دنیا نیست و در هفته‌های بعدی می‌توانیم به صدر برسیم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

بابا ما قرار داد 2 ساله با قطبی بستیم
    پول کم هم ندادیم بهش
    مگه مصطفوی خره برکنارش کنه 1 میلیارد از باشگاه بره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیشب خدا را شکر قطبی و مصطفوی اومدن برنامه شبکه 2 و همه چیز گفتن و بیشتر این مسائل شایعست

در کل الان وقت اعتماد کردن به افشین قطبی هستش و الان باید ازش حمایت کنیم

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

اینا که دیشب تو ورزش از نگاه دو میگفتن حمابت میکنیم !!!
    آدم نمیدونه چیو باور کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الونگ الونگ , مهاجم ؟!

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نقل قول:الونگ الونگ جايگزين دي‌كارمو مي‌شود

بدك نيست!

داش یاسین بدک نیست!!
    بابا من عاشق فوتبال الونگ الونگ هستم
    مطنئنم که با اومدن الونگ دفاع عالی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •