فریدون فضلی : کریمی از نتیجه بازی راضی نبود // دوست دارم آقای گل شوم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مهاجم تیم صبای قم پس از بازی این تیم در برابر پرسپولیس گفت : بازی خوبی بود اما فیروزخان اصلا از این نتیجه راضی نبود چون ما می توانستیم بازی را با برد تمام کنیم.
فریدون فضلی روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگارن دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ، خاطر نشان کرد:بازی خوبی بود و بازیکنان ما خیلی زحمت کشیدند و جا دارد من در همین جا از آنان تشکر کنم چرا که به من این امکان را می دهند تا در امر گلزنی موفق باشم.
وی ادامه داد : بازی با پرسپولیس در هر شرایطی سخت است بخصوص آنکه این تیم در شرایط خوبی هم به سر نمی برد و فقط برای پیروزی در مقابل صبا به میدان آمده بود. به نظر من پرسپولیس اکنون تحت فشار زیادی قرار دارد و باید از این وضعیت خود را خارج سازد.
مهاجم صبا اضافه کرد : ما می توانستیم برنده این دیدار باشیم اگر توپ بیاتی نیا به گل تبدیل می شد اکنون وضعیت دیگری داشتیم .اما به هر حال به نظر من قسمت این بوده که این توپ گل نشود و بیاتی نیا هم نباید خود را برای از دست دادن این توپ ناراحت کند.
وی درباره اظهار نظر فیروز کریمی در پایان بازی به خبرنگار ایسکانیوز گفت : همانطور که قبلا هم گفتم فیروزخان اصلا از این نتیجه راضی نیست و به بازیکنان هم این مسئله را بازگو کرد.
فضلی درپایان در رابطه با گل هایی که به ثمر رساند اظهار کرد: دوست دارم هر گلی که می زنم باعث پیروزی صبا شود و بعد از آن نیز دوست دارم آقای گل لیگ برتر نیز شوم./120