جوابتون رو این دوستمون دادند .
DLNA بهترینش WildMediaServer هستش که مجانی هم نیست - زیر نویس فارسی هم بارشه .
جوابتون رو این دوستمون دادند .
DLNA بهترینش WildMediaServer هستش که مجانی هم نیست - زیر نویس فارسی هم بارشه .
من DLNA رو برای پخش زیرنویس نمیخوام.
میخوام موسیقی فرمت Flac رو باش پخش کنم.
حالا که WiFi پلی 3 را راه انداختم میتونم با Web browserش کار کنم؟ یه موقع هــــک دستگاه نمی پره؟
با DLNA همه چیز رو میتونید پخش کنید ولی همون طوری که گفتم بهترینش WMS هستش . من خودم از اون استفاده میکنم .
-- دستگاه هم فقط در صورتی میپره که آپدیتش کنید .
والا هر چی میگردم لینک دانلود WMS با کرک نیست.
فقط این سایته داره که فایلش exe هست و کرک نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام وخسته نباشید ترو خدا یه جواب درست و حسابی به ما بدید میخواستم ببینم که ps3 برای ورژن 3.55 ه ک شده
و میشه بری و ه ک جدید رو بگیری و بازی های جدید رو بازی کنی ؟
با تشکر شاد باشید
نمی دونم این PS3 من چه مرگشه. اون از DLNAش که راه نیفتاد اینم از بروزرش. اعصابم رو حسابی خراب کرده
webbrowserش هیچ سایتی رو نمیاره!
پیغام میده Memoryش کمه؟
Memoryش کجاشه؟؟؟ چطوری باید زیادش کرد؟![]()
Last edited by poonel; 24-04-2012 at 22:09.
یکی از دوستان یه پی اس تری فت 40 گیگ "ریفر" داره با یه دسته sixaxis و یه بازی resisitance 2.
میگه باید دانگرید بشه.این دانگریدش رو خودم می تونم انجام بدم یا دستگاه یا دانگل خاصی میخواد؟
خودم دوتا هارد دارم مشخصاتش تو این لینکها هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو میشه با هارد خود دستگاه تعویض کرد یا به عنوان هارد اکسترنال براش استفاده کرد؟
در آخر از کجا بفهمم دستگاه سالمه سالمه و با چه قیمتی خریدش می ارزه؟
خواهش دارم فوری جواب بدین که این بنده خدا زیاد منتظر نمونه.![]()
خیر بازی های جدید به ورژن های بالاتر از 3.55 احتیاج داره که تا این لحظه -- نشده. به استثنای چند تا بازی که در اون مورد خود بازی -- شده نه سیستم عامل دستگاه.
فعلا تنها راه قابل اتکا برای اجرای بازی های روز خرید دانگل تروبلو هست. قیمتش هم تا جایی که من دارم بین 140 تا 200 متغیر هست.
دانگرید رو باید ببرید بیرون براتون انجام بدن.
دستگاه رو باید چند ساعتی ازش کاربکشین تا مطمئن شین طوریش نیست.
اگر نظر شخصی منو بخواین با توجه به 40 گیگ بودن دستگاه خریدش رو توصیه نمیکنم.
آخه مشکل من پوله و قیمت این دستگاه هم باید خیلی کمتر از قیمت 600 تومنی پی اس تری باشه.
پس شما می گین باید مهلت تست بگیرم ،چند ساعت باهاش کار کنم و عملکردش رو بررسی کنم.
اگه برای هارد یه مبدل یو اس بی بگیرم دیگه مشکل هارد حل میشه نه؟
هزینه دانگرید چقد هست؟تو فوروم یکی گفت 80 ،90 ولی خود فروشنده میگه من با 40 تومن برات انجامش میدم.
حالا به نظر شما اینو بگیرم؟ اگه آره با چه قیمتی و اگه نه یه مدل دست دوم دیگه پیدا کنم یا صب کنم پی اس تری ارزون شه یه دونه نو بخرم؟
راستی اصلا لازمه دانگرید کنم یا تروبلو بهتره یا اصلا صب کنم -- جدید بیاد؟ فریمورش 3.60 هست.![]()
Last edited by Alislow; 25-04-2012 at 19:39.
نمیشه هر هاردی رو روش استفاده کرد. اگرم بخوان برات هارد بذارن باید یه مدل مناسب خریداری بشه و بعدش هـک بشه. کلا روی هارد های خودت حساب نکن.
هزینه اش بستگی به همون فروشنده داره.
هاردش نهایت برای دو سه تا بازی جا داره. تازه اگر روش چیز دیگه ای نریزی. فقط بازی کم حجم نشده ی آنچارتد 3 حدود 45 گیگ حجم داره! یا خدای جنگ 40 گیگ. هیچ کدوم از اینا رو نمیتونی رو هاردش بریزی!
تازه خودت میگی کنسول ریفری هم هست.
بازم میگم اینو نخری بهتره چون به احتمال زیاد روی بعضی بازی های باحال PS3 حیرونت میکنه.
در ضمن فکر نمیکنم دیگه به قیمت های قبلی برگرده شاید یکم ارزون بشه اما منتظر قیمت های قبلی نباش.
فکر میکنم با توجه به محدودیت بودجه ای که داری همون یه دست دوم با هارد حداقل 80 پیدا کنی بهتره.
روی هـک جدید هم زیاد حساب باز نکن. اصلا معلوم نیست چی بشه. خیلی ها مثل خود من نا امید شدن.
برای استفاده از تروبلو هم باید حداکثر ورژنش 3.55 باشه. برای همین اگر میخوای از تروبلو استفاده کنی باید قبلش دانگرید کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)