تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1173 از 3347 اولاول ... 17367310731123116311691170117111721173117411751176117711831223127316732173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,721 به 11,730 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اين جريان سرويس چندكاربره چيه؟؟؟ يعني ما فعال كنيم همه به گوشي ما وصل ميشن استفاده ميكنن؟؟؟ يا ميشه يه مودم واي فاي گرفت داخلش گذاشت چند كاربر استفاده كنن. سرعتش بالاتره؟؟؟؟ مگه همينطوري كه سيمكارت تو مودم واي فاي تي ري جي بذاريم همزمان نميشه استفاده كرد؟؟؟ سرعتش بالا نيست؟؟؟
    طبق این سرویس شما چندتا شماره ایرانسلی را مشخص می کنید و وقتی شما به عنوان سرشاخه بسته اینترنت بخرید ، همه اون شماره هایی که مشخص کردید هم می تونند از همون بسته ای که شما خریداری کردید استفاده کنند.

یعنی در واقع شما می تونید بسته ای که خریداری کرده اید را با دیگر کاربران به اشتراک بزارید. هر کسی با گوشی خودش که به شبکه وصل بشه ، حجم مصرفی از بسته شما کم میشه

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام. ایا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت مصرف اینترنت همونه یا بیشتر میشه؟ یعنی جمع مصرف همونه یا طبق این عکسه؟

میخوام بسته سه ماهه فعال کنم کدوم بسته بهتره؟
    قیمت ها با قیمت بسته های عادی یکی هست.
    5گیگ قیمتش 20 هزارتومانه
    و 20 گیگ قیمتش 50 هزارتومانه
    Last edited by masooumi; 07-04-2015 at 16:57.

3. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان بین گوشی های htc desire 820 و htc one e8 میخوام یکی رو بگیرم ولی هر کدوم دو نوع دارن یه نوعش ورژن اروپا(تایوانی) و یه نوعشون ورژن آسیا(چینی)
    حالا میخوام ببینم اگر ورژن اروپا(تایوانی)بگیرم برا 3G و 4G مشکلی پیش نمیاد و با شبکه های ایران سازگاری داره یا نه؟
    ممنون میشم راهنمائی کنید

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان بین گوشی های htc desire 820 و htc one e8 میخوام یکی رو بگیرم ولی هر کدوم دو نوع دارن یه نوعش ورژن اروپا(تایوانی) و یه نوعشون ورژن آسیا(چینی)
    حالا میخوام ببینم اگر ورژن اروپا(تایوانی)بگیرم برا 3G و 4G مشکلی پیش نمیاد و با شبکه ایران سازگاری داره یا نه؟
    ممنون میشم راهنمائی کنید
    فرشاد خان به احتمال زیاد نه.ولی تو این رنج قیمت جی 2 و زی 2 و حتی جی 3 16 گیگ بدون گارانتی خیلی خیلی انتخابا بهترین.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد خان به احتمال زیاد نه.ولی تو این رنج قیمت جی 2 و زی 2 و حتی جی 3 16 گیگ بدون گارانتی خیلی خیلی انتخابا بهترین.
    یعنی سفارش اروپا با شبکه ایران سازگاری کامل داره و برا 3G و 4G مشکلی نداره؟؟؟
    سونی و سامسونگ خیلی باگ دارن و هنگ میکنن جی2 هم قدیمیه و G3 هم سی پی یوش ضعیفه و هم htc sense یه چیز دیگست بهترین اندروید رو htc داره هنگ هم اصلا تو کارش نیست کافیه یه بار گوشی htc بگیری دیگه سراغ برند های دیگه نمیری
    Last edited by farshad0123; 07-04-2015 at 17:24.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یعنی سفارش اروپا با شبکه ایران سازگاری کامل داره و برا 3G و 4G مشکلی نداره؟؟؟
    سونی و سامسونگ خیلی باگ دارن و هنگ میکنن جی2 هم قدیمیه و G3 هم سی پی یوش ضعیفه و هم htc sense یه چیز دیگست بهترین اندروید رو htc داره هنگ هم اصلا تو کارش نیست کافیه یه بار گوشی htc بگیری دیگه سراغ برند های دیگه نمیری
    کاملا به نظرم اشتباه میکنی.دلیل ینکه گوشی های اچ تی سی رونن اینه که امکاناتی ندارن درسته سنس خوشکله ولی مثل گوشی های الجی و سامسونگ اصلا رابط کاربری پرباری ندراه.در ضمن گوشی هایی که شما مد نظرته هیچ وقت پرچمدار نبودن این یعنی کاستوم رام خیلی کمه براشون رام رسمی هم کمتر اپ میشن.تو فروما بگرد خیلی کاستوم رام برا گوشیا اچ تی سی ای 8 کمه.حداقل شما داری 1200 میدی یه 300 400 دیگه جور کن m8 بگیر.یا اصن اگه امکانش هست 3 4 ماه دیگه صبر کن مسلما با اومدن ام 9 قسمت ام 8 تا 1300 1400 پایین میاد.نظر من روی زی 2 و جی 2 هست.در ضمن گوشیا وینفونی یادت نره.خیلی خیلی روونن و کاشیا زنده خیلی خیلی قشنگ.بازم میل خودته ولی گوشی جی 2 واقعا خویه.(بهترین گوشی تو این رنج قیمیتیه).

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این بسته های نامحدود چی شدن؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

حالا میخوام ببینم اگر ورژن اروپا(تایوانی)بگیرم برا 3G و 4G مشکلی پیش نمیاد و با شبکه های ایران سازگاری داره یا نه؟
    ممنون میشم راهنمائی کنید

htc desire 820
    دو مدل داره یه مدل برای بازار اروپا و خاورمیانه و افریقا
    و مدل دوم برای اسیا
    هردو مدل توی نسل ۳ یا 3g هیچ تفاوتی در فرکانس هاشون وجود نداره ولی در LTE مدل اسایی فرکانس های ۷۰۰ و ۱۹۰۰ و چندتا فرکانس دیگه رو هم بیشتر ساپورت می کنه. در حال حاظر هیچ تفاوتی بین دو مدل برای فرکانس های موجود در ایران وجود نداره ولی در اینده معلوم نیست. بخاطر فرکانس ۷۰۰ منظورمه

بنظر من سامسونگ بدرد نمی خوره ولی ال جی و سونی بهترهستند

خودم یعنوان گوشی دوم با ۸۰۰ هزینه کردن یه z ultra گرفتم همه فرکانس های موجود در دنیا رو پشتیبانی می کنه. باتری قوی برای نسل ۳و ۴ داره و تازه قرار براش اندروید ۵ هم بیاد( امیدوارم نزنه زیر حرفش )
    Last edited by arash59b; 07-04-2015 at 18:45.

10. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام دوستان میشه در تهران اعلام وضعیت 3g ایرانسل کنید ماله من با گوشی ایفون 6 اصلا نمیره.همه میگن تنظیم نمیخواد.لطفا فوری راهنمایی بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

htc desire 820
    دو مدل داره یه مدل برای بازار اروپا و خاورمیانه و افریقا
    و مدل دوم برای اسیا
    هردو مدل توی نسل ۳ یا 3g هیچ تفاوتی در فرکانس هاشون وجود نداره ولی در LTE مدل اسایی فرکانس های ۷۰۰ و ۱۹۰۰ و چندتا فرکانس دیگه رو هم بیشتر ساپورت می کنه. در حال حاظر هیچ تفاوتی بین دو مدل برای فرکانس های موجود در ایران وجود نداره ولی در اینده معلوم نیست. بخاطر فرکانس ۷۰۰ منظورمه

بنظر من سامسونگ بدرد نمی خوره ولی ال جی و سونی بهترهستند

خودم یعنوان گوشی دوم با ۸۰۰ هزینه کردن یه z ultra گرفتم همه فرکانس های موجود در دنیا رو پشتیبانی می کنه. باتری قوی برای نسل ۳و ۴ داره و تازه قرار براش اندروید ۵ هم بیاد( امیدوارم نزنه زیر حرفش )

ولی بنظرم سامسونگ گوشی خوبیه هر کی خریده بعدش پشیمون نشده مشکل گوشی سامسونگ میان رده ها 4g دار داخل ایران نیست اگر نه کیفیت سامسونگ واقعا عالیه کیفیت عکس برداری حتی میان ردها کاملا راضی کننده هست رابطه کاربری خیلی خوبی داره برای روت کردن برنامه بازی حافظه میکرو اس دی دردسر نداره
    ولی سونی دقیقا برعکس سامسونگ کیفیت صفحه نمایش خیلی طول کشید درست بشه عکس برداری هنوزم ضعیف هست اون کیفیت رنگ زنده بودن سامسونگ نداره شرایط نور محیط باید فوق العده باشه تا یک عکس خوب بگیره رابطه کاربری خیلی ضعیف تو برنامه ها و روت و... کم حال نمیگیره ولی از نظر 4g بسیار عالی هست و بی دردسر راحت رو ی lte میره باتری هم واقعا عالیه
    ال جی هم 4g خوب هست گوشی های سری جی خوبه البته بجز چند مشکل که حل میشه کلا الان سایت دیجی کالا بزرگترین فایده ش همین نظرات گوشی هست کاملا با گوشی ها اشنا میشی
    من چندتا گوشی امتحان کردم وقتی این برنامه های دکتر باتری دیو باتری و.... میریزم گوشی بشدت داغ میکنه مخصوصا کار با lte با این برنامه ها گرما چند برابر میشه چند بار امتحان کردم الکی نمیگم ولی وقتی این برنامه هارو پاک کردم گرمای گوشی معمولی شد زمان شارژ باتری بهتر شد بدتر نشد بنظرم این برنامه های باتری فایده نداره ضرر هم داره
    Last edited by WHICH1; 07-04-2015 at 20:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •