بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.
کدوم شهری ؟ چه سرویسی داری ؟ والا من 512 دارم شبی 20 سرعت دانلوده
بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم.
کدوم شهری ؟ چه سرویسی داری ؟ والا من 512 دارم شبی 20 سرعت دانلوده
طرحت چیه
کدوم شهری هستی
بچه ها سرعت دانلود شبانه من حتی 1 کیلو بایت هم کم نمیشه و الا شش ماهه شبی 8 گیگ دانلود می کنم
سرویست چیه؟ کدوم شهری ؟ والا من 512 دارم سرعت دانلود 20 ک
من دیشب فقط 13 گیگ دانلود داشتم توی صف دانلود منیجر ولی همش هم دانلود شده بود تا 5:30 سرعت عادی بود دیشب
آقای otfbax اگه میشه یک اسپید تست با سرور های خارجی مثل لندن ، استکهلم و یا داسلدورف بگیرید و نتیجشو اینجا بزارید ...ممنون!
چراغ Power و Wirless که روشن میشه اون چراغ که مربوط به خط هست چشمک میزنه بعد اینرنت وصل میشه ولی دوباره بعد از چند دقیقه قطع میشه
حالا با تغییراتی که توی DSL Modolasion میدم این زمان کم و زیاد میشه
زنگ میزنم میگن کارشناس میفرسیم واست ولی قبلا دوبار اومده و همه خط ها رو چک کرده![]()
کدوم شهری ؟ هزینه سرویست چقدر شده؟ من 512 گرفتم سرعت دانلود 20 ک زنگ زدم پشتیبانی گفت پهنای باند کم داریم من موندم چرا ساعت 7 به بعد خوب میشه؟ تازه پشتیبانی گفت سرعت 2 مگ هم بگیری سرعت همینه ؟
من شیرازم سرویس 12 مگ دارم الان با 40 گیگ دانلود دارم ماهی 116 تومن می دم ولی ماه پیش 10 گیگ دانلود بود ماهی 46 تومن
در مورد نمایندگی باید بهت بگم نمایندگی فقط می خواد شما رو رد کنه من یه بار زنگ زدم واسه اینکه ظرفیت خطم رو زیاد کنم قبل از اینکه حتی بپرسه شماره تلفنت چنده گفت خوب حتما خطت نمی کشه دیگه!!! ولی خوب من چون کلا کوتاه نمیام جلوشون دیگه منو می شناسن تا زنگ می زنم وصلم می کنن به کارشناس شما هم سعی کن با یه کارشناس صحبت کنی اونی که بر می داره اولش چیزی حالیش نیست زیاد فقط یه سری جواب های آماده داره
به روی چشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بد نیست اشاره کنم تست از سرور ایران هم از روزای دیگه کند تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by otfbax; 20-07-2014 at 12:38.
به نظرت 12 مگ ماهیانه 3گیگ بگیرم سرعت دانلود شبانه بهتر میشه؟ البته خط تلفن ما تا 8 مگ جواب میده؟ راستی شما چرا 40 گیگ گرفتی؟ من میخوام 3گیگ بگیرم مشکلی نیست؟ سرعت کم بدن؟ 3گیگ سرعت 8 مگ ماهیانه 21 تو سایت زده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)