تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1173 از 1298 اولاول ... 173673107311231163116911701171117211731174117511761177118312231273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,721 به 11,730 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باسه منم هنوز شارژ اتوماتیک نشده. نمیدونم چرا مخابرات اینجوریه تا حالا منظم شارژ میکرد ولی الان که ماه اخرمه و تا 10 این برج بیشتر وقت نداره شارژ نکردن الان من حجمم داره تموم میشه نمیدونم این ماه چون فقط ده روزش رو میتونم استفاده کنم لطف کردن و برام شارژ نکردن یا سامانشون مشکل پیدا کرده الان میترسم 1 گیگ شارژ کنم بعد شارژ اتوماتیک هم بشه اونوقت 6 گیگ رو دستم میمونه فقط باسه ده روز. دقیقآ همین مشکلو پارسال هم داشتم. مثل اینکه مخابرات برج 9 رو انتخاب کرده باسه چاپیدن مردم. دوستان کسی تجربه نداره تو این مورد که طرح کمپین داشته باشه بعد ماه اخرش کمتر از 15 روز (نصف یک ماه) باشه بعد براش شارژ اتوماتیک بشه؟؟؟
    سلام
    فکر کردی انقدر سیستم اینا هوشمند هست؟؟؟؟
    نه بابا کاری نداره که کی تاریخ اتمام اکانتت هست حتی اگه دوم هم باشه یکم شارژ اتوماتیک میشه حالا این وسط گاهی اوقات این شارژ اتوماتیک یکی دو روز دیرتر اتفاق میافته که اگه مثلا اتمام اکانتت دوم باشه و شانست یکم شارژ اتوماتیک اتفاق نیافته ( مثل این ماه که اینجوری شده) دیگه برات شارژ نمیشه چون دوم که شارژ اتوماتیک برا همه انجام میشه شما اعتبار نداری
    کلا سیستمش شارژ اتوماتیک اینجوری هست که موقعی که میخواد شارژ انجام بشه نگاه به اعتبار طرف میکنه اگه اعتبار داشته باشه (حتی اگه یه روز باشه) شارژ‌انجام میشه
    کلا من چون چند تا سرویس داشتم و دارم حالت همه مختلفی رو تجربه کردم
    مثلا یه بار اعتبارم 31 تموم میشد یکم رفتم تمدید اون ماه شارژ اتوماتیک نشد چون توی اون تایمی که شارژ صورت گرفته بود (بامداد یکم) من اعتبار نداشتم تمدید هم که کردم دیگه رفت ماه بعد( خود تمدید هم مثل ثبت نام نیست که اولش شارژ بشه)
    راستی شما که میخوای تمدید کنی مهم نیست چون شارژت نمیسوزه هم اون دائمی و هم اعتباری( این رو هم تجربش رو داشتم) اگه تمدید کنی اعتباریت هم تا 45 روزش از زمان شارژ قابل مصرف هست

مخابرات شارژ اتوماتیکش اشتباه هست که اول هر ماه هست اینجوری بار سرویس خودشون هم زیاد هست باید روزی که طرف ثبت نام کرده شارژ‌ اتوماتیک بشه اینجوری یه شارژ اتوماتیک تو پاچه طرف نمیره بار کاری سیستم خودشون هم توی ماه تقسیم میشه همه شارژ ها نمیره برا یک روز
    Last edited by mrmmnb; 22-11-2015 at 22:33.

2. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    فکر کردی انقدر سیستم اینا هوشمند هست؟؟؟؟
    نه بابا کاری نداره که کی تاریخ اتمام اکانتت هست حتی اگه دوم هم باشه یکم شارژ اتوماتیک میشه حالا این وسط گاهی اوقات این شارژ اتوماتیک یکی دو روز دیرتر اتفاق میافته که اگه مثلا اتمام اکانتت دوم باشه و شانست یکم شارژ اتوماتیک اتفاق نیافته ( مثل این ماه که اینجوری شده) دیگه برات شارژ نمیشه چون دوم که شارژ اتوماتیک برا همه انجام میشه شما اعتبار نداری
    کلا سیستمش شارژ اتوماتیک اینجوری هست که موقعی که میخواد شارژ انجام بشه نگاه به اعتبار طرف میکنه اگه اعتبار داشته باشه (حتی اگه یه روز باشه) شارژ‌انجام میشه
    کلا من چون چند تا سرویس داشتم و دارم حالت همه مختلفی رو تجربه کردم
    مثلا یه بار اعتبارم 31 تموم میشد یکم رفتم تمدید اون ماه شارژ اتوماتیک نشد چون توی اون تایمی که شارژ صورت گرفته بود (بامداد یکم) من اعتبار نداشتم تمدید هم که کردم دیگه رفت ماه بعد( خود تمدید هم مثل ثبت نام نیست که اولش شارژ بشه)
    راستی شما که میخوای تمدید کنی مهم نیست چون شارژت نمیسوزه هم اون دائمی و هم اعتباری( این رو هم تجربش رو داشتم) اگه تمدید کنی اعتباریت هم تا 45 روزش از زمان شارژ قابل مصرف هست

مخابرات شارژ اتوماتیکش اشتباه هست که اول هر ماه هست اینجوری بار سرویس خودشون هم زیاد هست باید روزی که طرف ثبت نام کرده شارژ‌ اتوماتیک بشه اینجوری یه شارژ اتوماتیک تو پاچه طرف نمیره بار کاری سیستم خودشون هم توی ماه تقسیم میشه همه شارژ ها نمیره برا یک روز
    این مخابرات واقعآ دزده پارسال هم یادمه خیلی ها باسه همین موضوع شاکی بودن. من کمپین قبلیم رو 16 برج 9 ثبت نام کردم و چند روز بعد فعال شد و ماه بعدش شارژ اتوماتیک نشد و از ماه بعدش شروع کرد سر هر ماه شارژ اتوماتیک و در اخر باعث شد که من فقط 12 ماه برام شارژ شده باشه ولی خیلی ها مثل الان من براشون 13 ماه شارژ شده بود و شاکی بودن. شاید ترفندش اینه که اگه از 15 به بعد ثبت نام کنیم ماه بعدش شارز اتوماتیک انجام نده مثل کمپین قبلی من. جدا از این فرضیه کلآ اگه اخرای ماه ثبت نام کنیم بهتره چون حتی اگه 13 ماه هم حساب کنه ولی ماه اخرش تا اخر ماه فرصت داریم ترافیکو مصرف کنیم. کلآ این طرح های یه ساله همیشه این مشکلو داشته همون بهتر که جمعش کردن.
    Last edited by mamad24; 23-11-2015 at 00:53.

4. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوباره پلوتون مشکل پیدا کرد خاک بر سرشون
    این هم از سرعت سرویساشون.

6. 2 کاربر از MeHrDaD-91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

امروز رفتم طرح کمپینمو تمدید کردم 2 گیگ ماهیانه رایگان هم سر جاشه اگه هم انصراف بدم جریمه نمیگیرن. فقط الان 1800 مگ نمیدونم از کجا رفته تو ترافیک دائمیم. رسید شارژهامم نگاه کردم چیزی نبود. صبح قبل اینکه برم تمدید کنم شارژ اتوماتیک شده بود ولی خبری از 1800 مگ نبود. نمیدونم این باگ مخابرات بوده و بایت خوشحال باشم یا دوباره داره میره تو پاچم البته شایدم به خاطر تمدید بوده نمیدونم والا
    Last edited by mamad24; 23-11-2015 at 15:01.

8. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    بنظرتون میشه من طرح شباهنگ بخرم بعد روش بی نهایت فعال کنم؟
    و من برای اولین باره که میخوام بیام مخابرات بنظرتون خوبه ؟ در ضمن فقط برای دانلود میگیرم
    ممنون

10. این کاربر از meelad80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم اول زیر 2 مگ بود سرعتم بعد چند ماه پیش که مخابرات خودشو یکم اپدیت کرد سرعت خطمو تا 9 مگ باز گذاشت و سرعت دانلودمم بالا برد تقریبآ تا 8 مگ. الان شما خططون روی چند بسته شده؟؟؟ و ایا دی ال سیه خططون؟؟؟ در مورد طرحتون هم که گفتین یکشنیه معلوم میشه 2 گیگ رو میدن یا نه حتما خبرشو بدید منم همون طرحو دارم. ممنون
    والا خط من DLS ــیه ، حدود 6 سالی هم میشه از مخابرات سرویس میگیرم . منم مخابرات چمران هست .
    تو مودم که میرم DOWNSTREAM تا 9568 کیلوبیت بازه و UPSTREAM هم 512 .
    ولی خب سرعت دانلودم همون 256 تاست .
    اون دو گیگ تشویقی هم بهم تعلق گرفت و الان اکانتم 7گیگ شارژ شد .

من چون مصرف روازنمم بالاست و حوصله ندارم تا 1 شب برا دانلود ها صبر کنم ، چه برسه به 3 شب ، این طرح بصرفه ترینه برام ، فقط اگه سرعتم 512 میشد چی میشد ، همین روزانمم سرعتش بره بالا راضیم

12. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    و من برای اولین باره که میخوام بیام مخابرات بنظرتون خوبه ؟ در ضمن فقط برای دانلود میگیرم
    ممنون
    سلام برای فعال کردن طرح بی نهایت فقط باید یه طرح اینترنت از مخابرات داشته باشی و فرقی هم نمیکنه چی باشه. اره اینترنت مخابرات فقط باسه دانلود خوبه مخصوصآ شبانه رایگان.
    Last edited by mamad24; 23-11-2015 at 23:29.

14. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    ممنون
    از من میشنوی نیا مخابرات ... من خودم 5 ساله مخابرات هستم . تا 3-4 سال اول مخابرات عالی بود . پینگش خیلی خوب بود . به هیچ وجه افت سرعت و قطعی نداشت . به هیچ وجه !!
    اما الان بیش از یکساله که افتضاح شده . پینگ داغون . همش افت سرعت و قطعی های خیلی زیاد . گاهی به چندین ساعت در روز میرسه . میتونی از بچه های همین تایپیک بپرسی . خلاصه اگه میخوای اعصاب و روانت سالم بمونه و امکانش رو داری برو از صبانت یا های وب اینترنت بگیر .

16. 7 کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من سپاهان شهر میشینم بنظرتون بهترین ISP برای دانلود شبانه چیه

- - - Updated - - -

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظرتون بهترین dns چی هست؟
    من از گوگل رو استفاده می کنم 8.8.8.8 - 8.8.4.4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •