گوشی تلفن بیرون از اتاقم هستش. مودم رو با اسپلیتر وصل کردم. یعنی برای اون گوشی تلفن بیرون از اتاقم هم باید اسپلیتر وصل کنم؟
گوشی تلفن بیرون از اتاقم هستش. مودم رو با اسپلیتر وصل کردم. یعنی برای اون گوشی تلفن بیرون از اتاقم هم باید اسپلیتر وصل کنم؟
سلام
دوستان میخواستم یه مودم بگیرم , مودم فعلی من comtrend هست و میخواستم یکی از مدل های
اگه اطراف 40 تومن باشه
Zyxel 660RU
TP-LINK W8901G
یا Symphony 5210
و اگه اطراف 75 تومن بخوام بگیرم
TP-LINK TD-W8960N
zyxel P-660HW
سوالاتی که داشتم این بود که حتما باید از مدلهای پیشنهادی پارس آنلاین گرفت؟ چرا فقط یه تعداد مدل رو پیشنهاد کرده ؟
و من که فقط از PC استفاده میکنم و فعلا از لب تاپ استفاده نمیکنم فرقی تو سرعت دانلود وایرلس با سیم دار هست اگه از مدلهای بالا بگیرم؟
و لطفا از مدلهای بالا یکی برای با سیم یکی برای بیسیم پیشنهاد بدید
و لطفا با دلیل بگید کدوم بهتره با توجه به قیمت.
منتظرم خیلی ممنون
اگه pc داری برو مودم سیمی بگیر اما اگه مطمئنی که قراره یه روزی از wireless استفاده کنی پس از همین الان برو wireless بخر. مودم وایرلس بهترین برند بنظر من linksys هستش که حدود 80 تومنه ولی مادام العمر برات کار میکنه.
در مورد مودم سیمی فکر کنم asus am 602 گزینه خیلی خوب و مناسبی باشه. شما مجبور نیستی حتما از مودمهای پیشنهادی پارس آنلاین بخری هرچی دلت می خواد بگیر. اگه گفتن ممکنه ایرادی پیش بیاد بدوون که دارن زر زیادی میزنن!
پارس آنلاین بخاطر اینکه خودش این مودمها رو تو انبارش داره و می خواد بفروشه اینارو پیشنهاد میده. یک کلام بگم اصلا به این مورد که چرا این مدلهارو پیشنهاد میده اهمیت نده. در مورد سرعت دانلود همه چی برای سیمی و وایرلس یکیه و همه چیز به پورتی که بهت اختصاص دادن و خط تلفنت مربوط میشه. البته یه مودم آشغال میتونه تاثیر داشته باشه ولی کلا تکنولوژی وایرلس یا سیمی تاثیری روی سرعت نداره.
Last edited by urumchi; 28-03-2011 at 19:46.
ممنون از جواب
ولی میخوام فعلا از بین سه مدل
Zyxel 660RU
TP-LINK W8901G
یا Symphony 5210
که البته مدل TP-LINK W8901G وایرلس هم هست و نمیدونم با اینکه وایرلس هست چرا اینقدر ارزونه
لطفا از اینها پیشنهاد بدید چون فکر کنم زاکسل از asus بهتره و اون مدل asus یه کم قدیمیه
من فقط نمیدونم میارزه که 40 تومن بیشتر بابت zyxel P-660HW یا linksys بدم چون اگه فقط به خاطر قدرت وایرلسش هست فعلا به دردم نمیخوره شاید چند مدت بعد ,
و میشه با همین مودم های سیمی از اینترنت موبایل استفاده کرد؟
سلام دکمه وسط مودم linksys 120n که یه علامت روش داره کاربردش چیه دقیقا؟؟؟؟
اقا من یه مشکلی دارم خیلی عجیبه لطفا هر کس میتونه کمک کنه
من سرعت دانلودم در حالت pppoe در حد 1-3 kb
ولی وقتی از طریق brige کانکت میشم سرعت دانلود اوکی میشه
من به شدت نیاز دارم که از طریق pppoe کانکت شم واسه 2 لپتاپه
دلیلش share اینترنت نیست حتی واقتی یکی از لپتاپها خاموشه پیج رو خیلی کند باز میکنه
با سلام
يعني زماني كه وايرلس استفاده ميكنيد اين مشكل داره؟
شايد مشكل از وايرلس هست كه سرعتش خيلي پايين هست
يا با كابل متصل ميشيد؟؟
موفق باشيد.
با کابل متصل میشم
با یه مدم دیگه هم تست کردم بازم مشکل داره
با سلام
پس اگه با يه مودم ديگه هم امتحان كرديد و همين مشكل رو داريد بر ميگرده به شركت ارائه اينترنتتون
چون شنيدم بعضي از شركت ها در بعضي از مناطق از pppoe به صورت كامل پشتيباني نميكنن
حالا نميدونم چرا
موفق باشيد.
اگر که لپتاپتون هم این دکمه رو داشته باشه، با فشردن این دکمه روی مودم و بعد فشردن روی لپتاپ به وایرلس وصل میشه، بدون هیچ سوالی( رمز و..)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)