تو 2 ماه بیشتر از 12 گیگ مصرف داشتم نمیدونم کجا پر کشیده رفته!!!!
128 که برا دوستم برداشتیم بد نبود
اگه 256 راضی کننده باشه از ماه بعد 512 میگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو 2 ماه بیشتر از 12 گیگ مصرف داشتم نمیدونم کجا پر کشیده رفته!!!!
128 که برا دوستم برداشتیم بد نبود
اگه 256 راضی کننده باشه از ماه بعد 512 میگیرم
دوستان این محاسبه ی جدید چیه جریانش من 4 روزه سر کار نرفتم تعطیلم!
چه خبره؟
کلا این مصرف بالا معضلیه واسه خودش
البته من از 2 سه نفر که میپرسیدم میگفتن CRA نسبتا خوبه شما حالا یه ماه بگیر ببین چجوریاس
در ضمن این سرعت سرویسای پس پرداخت هم جالبه![]()
بالاخره بعد از 5 روز ، امروز اینترنتم وصل شد . البته یه مشکلی در راه اندازی سرویس جدیدم در مخابرات به وجود اومده بود ، به خاطر همین طول کشید .
فعلا چند تا تست از سرویس جدیدم براتون میزارم . ( 128 نامحدود )
ping 4.2.2.4 : 129
ping google.com : 137
Last edited by smrbh; 11-02-2013 at 23:25.
سرعت دانلود من از 25 بالا نمیره ایا برا همه ی دوستان وضعیت اینطوریه
مخابرات وضعش چطوره ؟
دوستان مکس نت سرویس cra رو ازاد کرده اسمش رو به برنزی تغییر داده حالا اینجا کسی خریده ببینیم چند تا سرعت میده اخه زیرش نوشته ضریب اشتراک 1 به 10 میباشد یعنی سرعت 512 میشه 51.2 کیلوبایت در ثانیه حالا من موندم از اسیاتک بگیرم یا از ماکس نت
دوست عزیز اون 51 رو باید تقسیم بر 8 کنی دوباره،که سرعتت میشه 6 کیلوبایت،البته وقتی 6 میشه که 10 نفر همزمان آنلاین باشن که فکر نکنم همچین اتفاقی بیافته
دوست عزیز شما چطور حساب کردی؟؟!!!
خود ماکس نت تو سرویس 128 نوشته ضریب اشتراک 1 به 4 هست یعنی سرعت 128 رو به 4 نفر اختصاص میدن که تقسیم کنی میشه 32 که دقیقا سرعت دانلود من 32 هست.
و وقتی که میگه ضریب اشتراک 1 به 10 است یعنی مثلا سرعت 512 بین 10 نفر تقسیم شده که میشه 51 سرعت دانلودش حالا من نمیدونم شما چطوری حساب کردی؟ من نمیدونم لابد به گفته شما الان باید سرویس من که 128 هست به گفته شما باید 8 کیلوبایت دانلود بده؟ الان من 1 سال و بیشتر ه8م هست این سرویس رو دارم من تا حالا با 8 کیلوبایت دانلود نکردم.
تمام اطلاعات من همین قدر بود اگه اشتباه میکنم شما بگین من یاد میگیرم![]()
دوست عزیز اون اعداد بر مبنایه کیلوبیت هستن هر 8 کیلوبیت میشه 1 کیلوبایت و سرعت دانلودی که تو نرمافازار های دانلود نوشته میشه معمولا بر حسب کیلوبایت هست.
و اما سرعت شما: بله شما با 32 کیلو بایت دانلود میکنید چون هیچ وقت تعداد مشتریای مکس نت به اون حدی نرسیده که ضریب 1به4 اعمال بشه وگرنه اونا میتونن هر وقت که دلشون بخواد سرعت شما رو بیارن رو 4 کیلو بایت و از جهتی هم مکسنت برای تبلیغ 128 روو رو 256 بسته و هر وقت بخواد مثلافکر کنم 2 سال پیش بود میتونه سرعت هارو کاهش بده و شما حق اعتراض نداری.......
یعنی کسی از دوستان اینجا خبر نداره که سرویس 512 برنزی ماکس نت چند دانلود میده؟
اخه موندم بریم از اسیاتک بگیرم یا بمونم از همین مکس نت بگیرم خواشا یه سراغی ازش بگیرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)