256 نمیدونم، تازه گرفتم
اما قبل از این 512 داشتم
شبها بالای 2 گیگ دانلود داشتم حتی بعضی شبها 3 گیگ هم میشه
البته بستگی به سروری که ازش دانلود میکنی داره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
256 نمیدونم، تازه گرفتم
اما قبل از این 512 داشتم
شبها بالای 2 گیگ دانلود داشتم حتی بعضی شبها 3 گیگ هم میشه
البته بستگی به سروری که ازش دانلود میکنی داره
اگه مصرفت زیاده نباید ECO بگیری با این سیستم هوشمند زمانی که با سرویس ECO خیلی دانلود کنی میندازنت تو گروهی که مثه تو زیاد دانلود میکنن (پر مصرف ها رو میندازن به جون هم!) تا شما ها مشکلی برای کسایی که استفاده ی عادی از سرویس های با سرعت بالا دارن ایجاد نکنید. شما باید از سرویس های ART َ استفاده کنید دوست من. با توضیحاتی که شما دادید معنیش اینه که این بلا سرتون امده یا به عبارتی FUP شدید . سرعت شبانه هیچ تفاوتی با روزانه نداره. با سرویس 2 مگ تقریبا 24 ساعته سرعت دورو بره 190 تا 220 میچرخه.
دوست عزیز شما کاملا در اشتباه هستید. هیچ گروه خاصی وجود نداره.اینا دروغهایی که از طرف شاتل به مشترکینی که fup شدن گفته میشه.شک نکنید.
کافیه 2 شب پشت سرهم از 1 تا 8 دانلود کنی تا شامل این قانون بشی. ولی معنیش این نیست که با کسایی که پرمصرف هستن شر میشی!! خودشون سرعت دانلودتو محدود میکنن که نتونی دانلود کنی.اگه تو کل منطقه کسی دانلود نکنه بازهم سرعت شما از 5-6 کیلوبایت بیشتر نمیشه.
در ضمن این قانون شامل سرویسهای art هم میشه.یعنی در اصل مخصوص این سرویسهاست که شاتل این قانونو برای eco هم استفاده میکنه که یه کار کاملا غیرقانونیه
بعید میدونم دروغ باشه چون تو سایتش کامل توضیح داده در هر صورت چه دروغ باشه چه راست بهتره ART بگیره چون هیچ کدوم از دوستام تا به حال به همچین مشکلی بر نخوردن . البته ART4 به بالا پایین ترشو خبر ندارم. همشونم حد اقل دورو بر 90 گیگ دانلود داشتن. در ضمن اینم بگم که این سیستم هوشمند به نفع ما هایی شده که بازی آنلاین میکنیم چون باعث شده با ورود به ساعت رایگان ثبات سرعت و پینگ از بین نره و کیفیت به همون صورت روزانه باقی بمونه.
قیمت ART شاتل نسبت به اندیش بالاست.
بتظر من شاتل برای کسایی که دنبال بازی هستن عالیه. ولی اصلا بدرد کسایی که میخوان دانلود داشته باشن نمیخوره.
حالا کاربرا برحسب نیازشون باید تصمیم بگیرن که از کدوم شرکت سرویس بگبرن.
میشه لطف کنین و یکی جواب منو بده!
ممنون میشم.
انديشه بمونيد بهتره.
فقط كافيه سرعتتونو بيشتر كنيد.به 512 يا 1024 تغيير سرعت بدين.
دوستان خبر و تغيير جديد انديشه:
سرويس 1024 محدود شبا از 1 تا 7 با 273 كيلوبايت دان ميكرد
كه الان شد از ساعت 1تا 3 با سرعت 86 كيلوبايت
از 3 تا 7 با سرعت 273 كيلوبايت.
جهت اطلاع گفتم.
Last edited by arashlolos; 21-12-2011 at 02:06.
جدید نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قیمتش بالاتره و به همون اندازه کیفیتشم بهتره.
نه براي خط من جديد بود چون اون روزي كه شما پست زدي پله اي شده من هنوز سرعتم ساعت 1 شب تا 7 يسره 273 كيلوبايت بود!!!!!!
تازه پري شب اينطوري شد واسم.
شايد واسه خلوت بودن خط ماست.خط 6 زياد كاربر نداره سمت گيل كي دانلود داره اخه
بعدشم همش با زدن چنتا كليك نرمافزاريه كه سرعتو تغيير ميدن رو خط هاي مختلف.سخت افزارو كه دسكاري نميكنن.
Last edited by arashlolos; 21-12-2011 at 12:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)