تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1173 از 2403 اولاول ... 17367310731123116311691170117111721173117411751176117711831223127316732173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,721 به 11,730 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه K.N.I.G.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

1بار نا محدود رو گرفتم ۳ روز نشد رفتم باطل کردم
    من ۲۵۶ بگیرم دانلود شبم ۱۵۰۰ به بالا می‌شه؟
    ۲۵۶ speed دانلودم ۲۵۶ هست؟ یا کمتر؟
    256 نمیدونم، تازه گرفتم
    اما قبل از این 512 داشتم
    شبها بالای 2 گیگ دانلود داشتم حتی بعضی شبها 3 گیگ هم میشه
    البته بستگی به سروری که ازش دانلود میکنی داره

2. این کاربر از K.N.I.G.H.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مرکز 6 -- شاتل 2mb --- اوضاع شبانه خیلی افتضاح (اشتباه کردم از اندیشه اومدمم شاتل این ماه از شاتل میرم)
    متن صحبت من با بنده خدایی از شاتل :
    سلام اگر ۱تا۸صبح دانلود رایگان هستش پس چرا سیستم اشتراکی شما فعال میشه .. با سرعت ۱ کیلوبایت بر ثانیه شما عکس شرکت خودتونم نمیتونید دانلود کنید .. به نظرم این سیستم اصلا منطقی نیست و باعث جمع آوری کسایی میشه که حداقل روی دانلود شبانه حساب باز کردند .. من فکر میکردم شاتل سرعتش بالاست ولی احتمالا سرعتش برای کسایی بالا هستش که مصرف ندارن .. اگه بنا به اینکه مصرف کنیم ضریب اشتراکیمون بره بالا پس دانلود شبانه شرکتتون رو بردارید چون هم نمیشه دانلود کرد و هم بستر مخابراتی شما آسیب نبینه !!!! .. سرعت نجومی برای دانلود شبانه لازم نیست .. سیستم اشتراکیتون رو طوری ت! نظیم کنید که حداقل ما شب بتونیم بیایم گوگل با تشکر از سرویس بی منطقیتان.
    جواب :
    باسلام
    در مورد مشکل شما، بایستی خدمتتان عرض کنم که سیستم هوشمند شاتل بسته به ترافیک مرکز در آن لحظه، مشترکینی که الگوی مصرف مشابهی دارند باهم در یک دسته از sharing قرار می دهد وطبق قانون تنظیم مقررات رادیویی کشور sharing برای سرویس های adsl یک به ده است . درساعات صبح که ترافیک مرکزتان از حجم ترافیکی مناسبی برخوردار است همین وضعیت وجود دارد اما از انجا که مشترکین به جهت رایگان نبودن ترافیک دانلود کمتری می گذارند و بار روی شبکه کمتر است بنابراین این نوسان سرعت برای شما کمتر قابل مشاهده است و این همان معنایsharing است. در صورت ادامه مشکل با سرویس خود می توانید جهت معرفی سرویس هایی که ساعات رایگان ندارند یا به صورت اختصاصی است راهنمایی بگیرید.
    با تشکر

ادامشو فرستادم هنوز جواب نیومده

اگه مصرفت زیاده نباید ECO بگیری با این سیستم هوشمند زمانی که با سرویس ECO خیلی دانلود کنی میندازنت تو گروهی که مثه تو زیاد دانلود میکنن (پر مصرف ها رو میندازن به جون هم!) تا شما ها مشکلی برای کسایی که استفاده ی عادی از سرویس های با سرعت بالا دارن ایجاد نکنید. شما باید از سرویس های ART َ استفاده کنید دوست من. با توضیحاتی که شما دادید معنیش اینه که این بلا سرتون امده یا به عبارتی FUP شدید . سرعت شبانه هیچ تفاوتی با روزانه نداره. با سرویس 2 مگ تقریبا 24 ساعته سرعت دورو بره 190 تا 220 میچرخه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اگه مصرفت زیاده نباید ECO بگیری با این سیستم هوشمند زمانی که با سرویس ECO خیلی دانلود کنی میندازنت تو گروهی که مثه تو زیاد دانلود میکنن (پر مصرف ها رو میندازن به جون هم!) تا شما ها مشکلی برای کسایی که استفاده ی عادی از سرویس های با سرعت بالا دارن ایجاد نکنید. شما باید از سرویس های ART َ استفاده کنید دوست من. با توضیحاتی که شما دادید معنیش اینه که این بلا سرتون امده یا به عبارتی FUP شدید . سرعت شبانه هیچ تفاوتی با روزانه نداره. با سرویس 2 مگ تقریبا 24 ساعته سرعت دورو بره 190 تا 220 میچرخه.
    دوست عزیز شما کاملا در اشتباه هستید. هیچ گروه خاصی وجود نداره.اینا دروغهایی که از طرف شاتل به مشترکینی که fup شدن گفته میشه.شک نکنید.
    کافیه 2 شب پشت سرهم از 1 تا 8 دانلود کنی تا شامل این قانون بشی. ولی معنیش این نیست که با کسایی که پرمصرف هستن شر میشی!! خودشون سرعت دانلودتو محدود میکنن که نتونی دانلود کنی.اگه تو کل منطقه کسی دانلود نکنه بازهم سرعت شما از 5-6 کیلوبایت بیشتر نمیشه.
    در ضمن این قانون شامل سرویسهای art هم میشه.یعنی در اصل مخصوص این سرویسهاست که شاتل این قانونو برای eco هم استفاده میکنه که یه کار کاملا غیرقانونیه

5. 2 کاربر از yaser1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما کاملا در اشتباه هستید. هیچ گروه خاصی وجود نداره.اینا دروغهایی که از طرف شاتل به مشترکینی که fup شدن گفته میشه.شک نکنید.
    کافیه 2 شب پشت سرهم از 1 تا 8 دانلود کنی تا شامل این قانون بشی. ولی معنیش این نیست که با کسایی که پرمصرف هستن شر میشی!! خودشون سرعت دانلودتو محدود میکنن که نتونی دانلود کنی.اگه تو کل منطقه کسی دانلود نکنه بازهم سرعت شما از 5-6 کیلوبایت بیشتر نمیشه.
    در ضمن این قانون شامل سرویسهای art هم میشه.یعنی در اصل مخصوص این سرویسهاست که شاتل این قانونو برای eco هم استفاده میکنه که یه کار کاملا غیرقانونیه
    بعید میدونم دروغ باشه چون تو سایتش کامل توضیح داده در هر صورت چه دروغ باشه چه راست بهتره ART بگیره چون هیچ کدوم از دوستام تا به حال به همچین مشکلی بر نخوردن . البته ART4 به بالا پایین ترشو خبر ندارم. همشونم حد اقل دورو بر 90 گیگ دانلود داشتن. در ضمن اینم بگم که این سیستم هوشمند به نفع ما هایی شده که بازی آنلاین میکنیم چون باعث شده با ورود به ساعت رایگان ثبات سرعت و پینگ از بین نره و کیفیت به همون صورت روزانه باقی بمونه.

7. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بعید میدونم دروغ باشه چون تو سایتش کامل توضیح داده در هر صورت چه دروغ باشه چه راست بهتره ART بگیره چون هیچ کدوم از دوستام تا به حال به همچین مشکلی بر نخوردن . البته ART4 به بالا پایین ترشو خبر ندارم. همشونم حد اقل دورو بر 90 گیگ دانلود داشتن. در ضمن اینم بگم که این سیستم هوشمند به نفع ما هایی شده که بازی آنلاین میکنیم چون باعث شده با ورود به ساعت رایگان ثبات سرعت و پینگ از بین نره و کیفیت به همون صورت روزانه باقی بمونه.
    قیمت ART شاتل نسبت به اندیش بالاست.
    بتظر من شاتل برای کسایی که دنبال بازی هستن عالیه. ولی اصلا بدرد کسایی که میخوان دانلود داشته باشن نمیخوره.
    حالا کاربرا برحسب نیازشون باید تصمیم بگیرن که از کدوم شرکت سرویس بگبرن.

9. 2 کاربر از yaser1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

با درود و سلام ...
    میخواستم بدونم پشتیبانی اندیشه از پیش شماره های 224 چطوره??
    سرعت دانلود 128 محدود اندیشه, تویه روز به 60 میرسه?
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    میشه لطف کنین و یکی جواب منو بده!
    ممنون میشم.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام
    من ADSL 128 3GIG دارم
    از اون روزی که دانلود شبانه(همون صبحانه) اندیشه از ساعت ۱ تا۶ --(به)->> ۱تا ۷ تغییر کرد
    به زور 800MB دانلود می‌کنم
    قبلاً 1200MB تا 1500MB دانلود می‌کردم
    حالا می‌خوام ISP رو تغییر بدم
    از کدوم ISP خدمات بگیرم تا بتونم ۱ تا ۶ صبح 1500MB دانلود کنم؟
    انديشه بمونيد بهتره.
    فقط كافيه سرعتتونو بيشتر كنيد.به 512 يا 1024 تغيير سرعت بدين.

دوستان خبر و تغيير جديد انديشه:
    سرويس 1024 محدود شبا از 1 تا 7 با 273 كيلوبايت دان ميكرد
    كه الان شد از ساعت 1تا 3 با سرعت 86 كيلوبايت
    از 3 تا 7 با سرعت 273 كيلوبايت.
    جهت اطلاع گفتم.
    Last edited by arashlolos; 21-12-2011 at 02:06.

12. 3 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

انديشه بمونيد بهتره.
    فقط كافيه سرعتتونو بيشتر كنيد.به 512 يا 1024 تغيير سرعت بدين.

دوستان خبر و تغيير جديد انديشه:
    سرويس 1024 محدود شبا از 1 تا 7 با 273 كيلوبايت دان ميكرد
    كه الان شد از ساعت 1تا 3 با سرعت 86 كيلوبايت
    از 3 تا 7 با سرعت 273 كيلوبايت.
    جهت اطلاع گفتم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جدید نبود

14. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قیمت ART شاتل نسبت به اندیش بالاست.
    بتظر من شاتل برای کسایی که دنبال بازی هستن عالیه. ولی اصلا بدرد کسایی که میخوان دانلود داشته باشن نمیخوره.
    حالا کاربرا برحسب نیازشون باید تصمیم بگیرن که از کدوم شرکت سرویس بگبرن.

قیمتش بالاتره و به همون اندازه کیفیتشم بهتره.

16. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جدید نبود
    نه براي خط من جديد بود چون اون روزي كه شما پست زدي پله اي شده من هنوز سرعتم ساعت 1 شب تا 7 يسره 273 كيلوبايت بود!!!!!!
    تازه پري شب اينطوري شد واسم.
    شايد واسه خلوت بودن خط ماست.خط 6 زياد كاربر نداره سمت گيل كي دانلود داره اخه
    بعدشم همش با زدن چنتا كليك نرمافزاريه كه سرعتو تغيير ميدن رو خط هاي مختلف.سخت افزارو كه دسكاري نميكنن.
    Last edited by arashlolos; 21-12-2011 at 12:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •